Reklama

Reklama

Přes hranici

Trailer

Obsahy(1)

Gloria (Gina Rodriguez) míří do Tijuany v Mexiku, aby navštívila svou nejlepší kamarádku, která se tu účastní místní soutěže o královnu krásy. Během večírku v baru ale její přítelkyni někdo unese a samotná Gloria se zaplétá do nebezpečné hry mezi CIA, DEA a charismatickým, ale bezcitným šéfem drogového kartelu. Gloria, která v sobě objevuje netušené schopnosti, musí ve snaze zachránit svou kamarádku všechny obehrát. Neobejde se bez lstí, vynalézavosti a síly. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vizážistka se připlete k přestřelce na party pro lokální missky, padne do spárů kartelu a krátce na to i DEA, která jí donutí dělat krtka. Hlavní hrdinka neni zrovna bedna, ale vzhledem k tomu, že členové kartelu jsou totální idioti a agenti DEA prozměnu naprostí kreténi, dokáže to díky legračním eskapádám přežít. To by se jí ale nepovedlo, kdyby někdo nerozstřílel scénář tak, že sotva držel pohromadě. No a korunu tomu nasazuje Gina Rodriguez, které to tady nádherně nejde, protože se prostě do podobných rolí nehodí. V závěru Mackie vypustil hlášku, která téhle prče nasadila korunu a donutila mě poprskat si klávesnici. 30% za kouzlo nechtěného. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Mexičani natočili v roce 2011 skvělý film o účastnici lokální miss, která se připlete do přestřelky narco band, načež si ji přivlastní místní boss - syrové realistické, tíživé se skvělou Sigmanovou. A v roce 2019 přišli Američani a natočili tento imbecilní remake v béčkovém stylu a nakombinovali tam ještě DEA a celkově to přizpůsobili náctiletým divákům. Mám sto chutí dát odpad, ale beru, že kdybych neznal původní Miss Bala, tak bych možná dal i dvě slabší hvězdy. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

DEA a CIA sa hrajú na mexickom piesočku, aby prišla vizážistka z ameriky s mexikánskymi korenmi a celé im to prekazila. Strašne dementný a nelogický film. Tá akože romantická linka tomu absolútne nepomohla. Jasné, keď sú ľudia v nebezpečí robia veci, čo by inak neurobili, ale na pol filmu zabudnúť na kamarátku a venovať sa nácviku streľby s bossom kartelu bolo cez. 1 z 5 ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Asi takto: ak čo i len na chvíľu zapnete mozog, zistíte, že Miss Bala je chujovina ako traky. Ak ho ale pri pozeraní necháte vypnutý, pobaví vás aspoň rýchly spád s pozerateľnou akciou. I keď, namiesto Giny Rodriguez mohli tvorcovia vybrať aj fešnejšiu hlavnú hrdinku... 30 % ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: Kartel v čele s nevýrazným šéfem začne zneužívat k nezákonným akcím odpornou Američanku. Ta se bojí, sere v síni... Jako poslušná fena plní vše, aby nepřišla ona či její blízcí k úhoně. Drama jako prase, kde jde poznat, že to točila ženská, která má na svědomí Stmívání. Blbost, kde mi byla hlavní hrdinka úplně ukradená. - 10%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Gang objavujúci sa vo filme nesie názov "Estrellas" a jeho logo tvorí písmeno "e" spojené s malou hviezdičkou. Estrella je španielsky výraz pre hviezdu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama