Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmnáctiletý Nic (Timothée Chalamet) má na první pohled vše – skvělou rodinu, krásu, talent a přijetí na univerzitu v kapse. Přesto je v jeho životě trhlina, kterou vyplňuje drogami. Kde se vzala, a jak může David (Steve Carell) pomoci svému milovanému synovi ve chvílích, kdy se ocitá nad propastí? Emotivní snímek o síle závislosti a ještě větší síle lásky byl natočený podle skutečného příběhu Nica a Davida Sheffových, kteří své zážitky zachytili každý ze svého úhlu pohledu ve dvojici knih. Opravdovost pádů i naděje ve filmu umocňují představitelé hlavních rolí, kteří svými výkony dokazují, proč jsou řazeni k nejtalentovanějším hercům svých generací. (Aerofilms)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (153)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nemastné, neslané a mnohokrát viděné. Tak takhle nějak by se dal v pár slovech shrnout snímek Beautiful Boy, který vyjma slušných hereckých výkonů a líbivého soundtracku nenabízí nic, co jsme ve snímcích podobného ražení ještě neviděli. Začínaje chabým scénářem a konče tragicky banální režií, to všechno vytváří nudnou a recyklovatelnou podívanou, u níž jsem měl co dělat abych neusnul. Jistě, snímek je natočen podle skutečných událostí, nicméně mám takový dojem, že to šlo udělat o pořádný kus lépe a hlavně inovativně, bez oné všudypřítomné snahy nás dojmout, rozplakat a posbírat přitom pár cen. To chci tak moc?! „I understand why I do things. It doesn't make me any different. I'm attracted to craziness, and you're just embarrassed 'cause I was like... you know, I was like this amazing thing, like your special creation or something, and you don't like who I am now!“ ()

JohnRambo 

všechny recenze uživatele

Na začiatku miestami mätúci strih ma prinútil zbystriť aby som sa nestratil, ale o to viac som bol neskôr vtiahnutý do tohto silného príbehu, zabaleného do hustej tatko-syno-atmosféry vynikajúcich hlavných aktérov. Skvelý film, skvelá téma, skvelý Steve Carell. Sadlo mi to a bude to vo mne dlho doznievať. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Drogová závislost z jiného pohledu. Tentokrát (i) z pohledu otce, protože to tomu dodává nový rozměr, který zatím mockrát u podobného tématu nedostal prostor. Steve Carrell mě hodně baví a Timotheé Chalamet je vedle něho taky super. Lidsky bolavý a i když to nebude oblíbený film, tak za podívaní určitě stojí. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Když jsem si nedávno povzdechl u filmu Úsměvy smutných mužů, že k alkoholismu už snad nejde říct nic nového, ještě jsem netušil, že zanedlouho přijde do kin film, který bude sdělovat další "objevnou" skutečnost, jak je pro změnu špatná narkomanie. Beautiful Boy v tomto smyslu skutečně působí úmorným dojmem stokrát viděného a osobně ten film považuji za ztrátu času (těch 120 minut je skutečně nekonečných), neoslovilo mě nejen téma, ale ani obsazení a zpracování (přišlo mi to zmateně sestříhané a soundtrack mě dost iritoval). V závěru mi neuniklo, že v kině pár míst ode mě jedna holka dojetím brečela - vůbec jsem nechápal proč, tak moc mě ten film emočně minul. Btw. dodatečně mě napadly dva lepší filmy na téma "černá ovce rodiny", a sice Musíme si promluvit o Kevinovi a Americká idyla. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Možno by sa žiadalo do filmu o drogách viac špinavosti a vyhrotených situácií, ale myslím si, že Davidovi a Nicovi v ich príbehu išlo predovšetkým o pocity zúčastnených. A tým je vlastne ten film trošku iný. Herecky skvelé, muzika krásne pasovala. Takže za mňa nie zlý film, ale stále som presvedčená, že európsky režisér, ktorý točí skvelé filmy, by sa nemal nechať zlákať Amerikou. Felix, takže nabudúce radšej doma. 3,5* ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama