Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krása třináctipatrového hotelu Artemis již dávno pominula. Ale jeho zdi ukrývají to nejmodernější zdravotnické zařízení, které financuje obávaný gangster Wolfking (Jeff Goldblum). Je určené výhradně pro bohatou klientelu podsvětí. Dobře utajené nemocnici vládne už 22 let tvrdou rukou manažerka Jean Thomas, přezdívaná Sestra (Jodie Foster). Vzhledem k tomu, že jejími „hosty" jsou zločinci nejtěžšího kalibru, její pravidla jsou jednoduchá: neurážet personál, žádné zbraně a zákaz zabíjet ostatní pacienty. Když se na urgentním příjmu objeví bankovní lupič Sherman se svým těžce zraněným bratrem, Sestra netuší, že právě ubytovala hodně velký problém. Bratři u sebe po nepovedené loupeži totiž mají zdánlivě nezajímavý předmět. Ten však má hodnotu 18 milionů dolarů, což je pro zločineckou elitu příliš mnoho důvodů, proč se vykašlat na pravidla. A navíc ta drobnost bohužel patří samotnému Wolfkingovi. Dnes v noci bude v Artemis pořádně rušno... (Bioscop)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (195)

sidzej 

všechny recenze uživatele

Nechápem ako niekto môže napísať, že ten film bol nudný. Naopak má výborné, gradujúce tempo, množstvo sympatických postáv, nechýba mu originalita, emócie a skvelé dialógy. Celý film stojí a padá na fantastickej ironicky pôsobiacej Jodie Foster s veľkým srdcom a vôbec celý hotel pôsobil so všetkými tými hi-tech zdravotníckymi vychytávkami a tajnými chodbami veľmi pôvabne. Po zdrvujúcich recenziách som mal nulové očakávania takže pre mňa rozhodne prekvapenie roka. Mega som si to užil. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Koukám, že po dlouhé době zase film, kde jdu trošku proti proudu. Mně se Hotel Artemis líbil. Obecně mám hrozně rád filmy z izolovaných prostředí, kde se na ploše několika místností rozjíždí příběh kupy lidí. To kyberpunkové postapo tu je cítit doslova z každé zdi. Hotel Artemis pomáhá těm, kteří zaplatí, zatímco venku se děje doslovné válečné peklo, takže jediný hotel v danou chvíli nabízí trošku toho klidu. A tomu velí skvělá, i když notně šáhlá Jodie Foster. Líbí se mi, že v tom prostředí se mohlo dít prakticky cokoliv. Každá další minuta mi přišla zajímavé. Dokonce i ta herecká skladba tu byla fajn, byť nikdo další kromě Jodie Foster se tu kdovíjak neukázal. Každý na chvíli, ale každý na významnou chvíli - Dave Bautista, Sofie Boutella, Jeff Goldblum, Charlie Day, a Zachary Quinto. Je to lehce komorní záležitost, ale já si jí opravdu užil. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Bezproblémový sympatický film s úžasnou Jodie Foster, kterou bych v něčem takovém sice nečekal, ale po zhlédnutí si už nedokážu představit lepší herečku. Možná je to tím, že jsem neviděl upoutávku a na rozdíl od mnohých zklamaných uživatelů nečekal akční spektákl. Vlastně jsem o filmu nevěděl nic než kdo hraje hlavní roli a o čem zhruba je (dvě věty na Netflixu), víc ne, a tak si představte mé překvapení, když na scénu vstoupil sám Jeff Goldblum, zatímco já se už asi půl hodiny radoval z toho uvěřitelného sci-fi světa a zajímavě rozehrané několikanásobné zápletky. Dal bych snad i pátou hvězdičku, nebýt docela zbytečné postavy Charlieho Daye, jehož prostor mohl klidně dostat někdo jiný. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Neodolal jsem i přes to, že jsem si přečetl několik kritických konemtářů... bohužel je většina z nich pravdivá. Naprosto nevyužitý potenciál většiny postav, scénárista byl asi na kokainu když tohle psal a skoro žádná akce. na tomhle símku je jedno pozitivum, po shlédnutí se o dost více těším J. Wicka III. :-) za mě 45% ()

Script 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době se konečně na plátnech ukázala Jodie Foster, která měla dlouhou pauzu po filmu Elysium na dobu 5 let. Trailer mě zaujal. Prezentovali to jako komedii, ale vzniklo z toho drama. Fóry ve filmu nefungovaly. Některé scény byly i trapné. Děj ve filmu nedával logiku jako chování postav. Z větší části to vypadala jako přelidněná apokalypsa. Bohužel... Kdyby to chování a děj mělo nějakou logiku, tak bych dal mnohem víc, ale jakmile tyhle dvě věci nefungují, tak je to průser. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (2)

  • Hotel je pomenovaný podla gréckej bohyne Artemis, bohyne lovu. Artemis bola narodená potajme, aby sa uchránila pred Herou, podobne ako aj tento hotel vznikol potajme. (Astonko)
  • Hotel Artemis ponúka 4 izby: Honolulu, Nice, Acapulco a Niagara. Hostia nie sú oslovovaní ich skutočnými menami, ale menami ich izieb, čo zabezpečuje kriminálnikom úplnú diskrétnosť. (Astonko)

Reklama

Reklama