Reklama

Reklama

Všechno nejhorší 2

  • USA Happy Death Day 2U (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vysokoškolačka Tree bývala strašná mrcha, dokud ji osud nepotrestal tím, že ji nutil opakovaně prožívat ten samý den, na jehož konci ji brutálně zabil magor v masce maskota její univerzity. Každodenní krveprolití skončilo až ve chvíli, kdy Tree odhalila identitu pachatele (spolubydlící Lori, která ji už nedokázala vystát) a poslala ho na věčnost. Mezitím se z mrchy stala přátelská bytost věrně milující spolužáka Cartera, jenž jí v boji proti zabijácké časové smyčce pomáhal. Žili by spolu patrně šťastně až do smrti, kdyby nedošlo k sérii řady nešťastných příhod, končících tím, že se Tree znovu probudí v den svých narozenin, pár šťastných prožitých týdnů se rozpustilo jako pára nad hrncem a jedinou jistotou, kterou Tree má, je smrt, jež na ni večer čeká. Nabízí se prosté řešení – skočit za Lori, vyškrtnout ji ze života a vrátit ten svůj do normálu. Když však Tree Lori najde, je její spolubydlící mrtvá. Cosi se změnilo… Ve snaze vrátit vše do normálu přijde Tree záhy na to, že existují i horší věci než každodenní umírání. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (254)

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když v americkém filmu „Všechno nejhorší 2“ nacházím prvky, které mi vadí – především přehnané sci-fi, zbytečné vysvětlování – i napodruhé je to snímek, u něhož jsem se bavil a jehož sledování jsem si užil. Slasher je tu sice v pozadí, ale nevadí to, je to film, u něhož se člověk nenudí a trochu překvapivě se ukazuje, že i napodruhé a v podstatě to samé může být dobré. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pokud už jednička byla kinder horor, tak z dvojky byly hororové prvky prakticky zcela odstraněny. Připadal jsem si že sleduju něco jako Repli-Kate. Dospěleji film působil jen zpočátku. Hlavní hrdinka je stále sympoška, ale všichni ostatní jsou otravní až běda. Navíc ty postavy nehrají ani dobří herci. 40% ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

V podstatě to samé jako jednička, akorát více hozené do sci-fi. Opět natočené s poctou k danému žánru, tentokrát bych to tipoval na Návrat do budoucnosti, zazní i jména jako Marty a Doc Brown. A mě to vůbec nevadí, film je vtipnej, bezvadně odsýpá a Jessica Rothe je kočena, na kterou mě baví koukat neustále. Takže klidně bych uvítal trojku, protože mě tyhle blázniviny sedí a rád se u nich odreaguji. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mohl bych tu opsat můj komentář k jedničce. Zábavná, svižná a nenáročná soft sci-fi záležitost se sympatickými postavami, která teď už vůbec nezastírá inspiraci skvělým Butterfly Effectem. Jessica Rothe má nesporný komediální talent a stejně jako u jedničky bych šel na čtvrtou, nebýt místy až příliš cukrkandlového patosu a všelijakého jiného sluníčkového ťu ťu ťu - ňu ňu ňu. Ale bavil jsem se dobře, před odjezdem na dovolenou ideální film. A pozor na potitulkovou scénu, která slibuje zajímavé (snad) pokračování. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tvůrci vstoupili podruhé do téže řeky (díky časové smyčce to pro ně nebyl problém) a já jsem si myslel, že už tentokrát přesně vím, co můžu od filmu očekávat, ale opak byl pravdou. Po zkušenostech s prvním dílem jsem věděl, že určitě nepůjde o horor a očekával jsem tedy další studentskou komedii říznutou romantikou, místo toho jsem zpočátku nevěřícně zíral na podivnost, v níž vystupoval blonďatý asiat v roli Jar Jar Binkse. V prostřední fázi jsem se konečně mohl začít bavit (hlavně sebevraždy byly nápadité), ale pak přišla poslední třetina, která přinesla spoustu otravného moralizování a nepovedenou hru na city, a moje nálada i hodnocení zahájily prudký sestup. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení začalo 14. května 2018, natáčelo se v Louisianě (New Orleans, USA). (Varan)

Reklama

Reklama