Reklama

Reklama

Všechno nejhorší 2

  • USA Happy Death Day 2U (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Vysokoškolačka Tree bývala strašná mrcha, dokud ji osud nepotrestal tím, že ji nutil opakovaně prožívat ten samý den, na jehož konci ji brutálně zabil magor v masce maskota její univerzity. Každodenní krveprolití skončilo až ve chvíli, kdy Tree odhalila identitu pachatele (spolubydlící Lori, která ji už nedokázala vystát) a poslala ho na věčnost. Mezitím se z mrchy stala přátelská bytost věrně milující spolužáka Cartera, jenž jí v boji proti zabijácké časové smyčce pomáhal. Žili by spolu patrně šťastně až do smrti, kdyby nedošlo k sérii řady nešťastných příhod, končících tím, že se Tree znovu probudí v den svých narozenin, pár šťastných prožitých týdnů se rozpustilo jako pára nad hrncem a jedinou jistotou, kterou Tree má, je smrt, jež na ni večer čeká. Nabízí se prosté řešení – skočit za Lori, vyškrtnout ji ze života a vrátit ten svůj do normálu. Když však Tree Lori najde, je její spolubydlící mrtvá. Cosi se změnilo… Ve snaze vrátit vše do normálu přijde Tree záhy na to, že existují i horší věci než každodenní umírání. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (254)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mohl bych tu opsat můj komentář k jedničce. Zábavná, svižná a nenáročná soft sci-fi záležitost se sympatickými postavami, která teď už vůbec nezastírá inspiraci skvělým Butterfly Effectem. Jessica Rothe má nesporný komediální talent a stejně jako u jedničky bych šel na čtvrtou, nebýt místy až příliš cukrkandlového patosu a všelijakého jiného sluníčkového ťu ťu ťu - ňu ňu ňu. Ale bavil jsem se dobře, před odjezdem na dovolenou ideální film. A pozor na potitulkovou scénu, která slibuje zajímavé (snad) pokračování. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojku jsem si pustil ihned po skončení jedničky, která mě dokázala docela zaujmout a to nejen svým pojetím i příběhem, ale především samotnou atraktivní představitelkou v hlavní roli. Takže jsem byl dost zvědavý, s čím se Christopher Landon „vytasí“ tentokrát. Přece jenom jsem měl trochu obavy, že se bude jednat jen o nezajímavou kopii jedničky. To se naštěstí nestalo, ale druhý díl se mi nakonec bohužel líbil o něco méně. Hlavně kvůli své překombinovanosti v některých pasážích a faktu, že tentokrát hororová podstata filmu ustoupila dost do pozadí té dramatické a celkovému scifi pojetí. Což bylo na jednu stranu fajn, ale já bych si dal přeci jenom spíše pořádný nášup „slasher akce“ a postupnému budování atmosféry. Začátek filmu byl opět povedený, Ryan byl správný magor i ti jeho kamarádi, ale já byl stejně hlavně zvědavý na Tree, protože Jessica Rothe si dokázala získat mé sympatie už v jedničce a i tentokrát byla jasně o level výše, než zbytek osazenstva. Naštěstí i dvojka nabídne několik slušných hlášek a humorných situací, stejně jako těch „černohumorných“ + několik vydařených sebevražd – hlavně tato pasáž se mi líbila nejvíce. Landon však hodlal hrát i na city a znovu setkání s matkou jistě zacloumá nejednou romantickou duší. Horší už to bylo v tom, že samotný vrah byl tak nějak potlačen do pozadí a přestože i on zde několikrát figuroval, byla mi jeho totožnost tak nějak fuk (zvlášť když dost brzy odhalili, že Lori to tentokrát není). Potěšila i představitelka nesnesitelné Danielle a její ochotnické představení (zahrání slepé Francouzky). Happy Death Day 2U tak vyloženě nezklamal, dokázal místy pobavit, ale na víc jak průměr to v tomto případě nebylo. Bohužel. 50% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $9miliónovTržby USA $28,051,045 Tržby Celosvetovo $64,270,528Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Odvážny prístup tvorcov mal za následok až nečakane dosť pútavé pokračovanie, ktoré má opäť šťavu. Návraty v časopriestore a prečo nie, ja som si to teda vychutnal, je to nápadité a zábavné, slabších miest minimum. Jedna z top vecí čo vznikla. /70%/ ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Aneb další názorný příklad, že někdy je lepší pokračování opravdu netočit, i kdyby jednička byla sebeúspěšnější. Moje nadšení a natěšení z prvního dílu vyprchalo už asi po patnácti minutách, kdy se příběh zamotal do tak obludně nesmyslných sci-fi, že jsem uvažoval o vypnutí. Naštěstí se příběh opět točil kolem Tree, ale už to zkrátka není ono, drancuje se původní povedený námět jiným způsobem. Jessica Rothe na mě už ani nepůsobila tak roztomile jako v prvním díle. Tak nějak musím konstatovat, že všechno špatně a doufám, že tvůrce nenapadne natáčet ještě trojku. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ne snad že by jednička dávala nějaký exaktní smysl,ale byla to nečekaně zábavná blbina která překvapila.Dvojka se snaží jít podobnou cestou,ale už to není ani zdaleka taková zábava.Tvůrci se sice snažili vysvětlit proč celá ta smyčka vznikla,ale moc jim to nevyšlo a jediné co to tu jakž takž zachraňuje je pasáž kdy Tree páchá sebevraždu...50% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama