Reklama

Reklama

Všechno nejhorší 2

  • USA Happy Death Day 2U (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Vysokoškolačka Tree bývala strašná mrcha, dokud ji osud nepotrestal tím, že ji nutil opakovaně prožívat ten samý den, na jehož konci ji brutálně zabil magor v masce maskota její univerzity. Každodenní krveprolití skončilo až ve chvíli, kdy Tree odhalila identitu pachatele (spolubydlící Lori, která ji už nedokázala vystát) a poslala ho na věčnost. Mezitím se z mrchy stala přátelská bytost věrně milující spolužáka Cartera, jenž jí v boji proti zabijácké časové smyčce pomáhal. Žili by spolu patrně šťastně až do smrti, kdyby nedošlo k sérii řady nešťastných příhod, končících tím, že se Tree znovu probudí v den svých narozenin, pár šťastných prožitých týdnů se rozpustilo jako pára nad hrncem a jedinou jistotou, kterou Tree má, je smrt, jež na ni večer čeká. Nabízí se prosté řešení – skočit za Lori, vyškrtnout ji ze života a vrátit ten svůj do normálu. Když však Tree Lori najde, je její spolubydlící mrtvá. Cosi se změnilo… Ve snaze vrátit vše do normálu přijde Tree záhy na to, že existují i horší věci než každodenní umírání. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (254)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tvůrci vstoupili podruhé do téže řeky (díky časové smyčce to pro ně nebyl problém) a já jsem si myslel, že už tentokrát přesně vím, co můžu od filmu očekávat, ale opak byl pravdou. Po zkušenostech s prvním dílem jsem věděl, že určitě nepůjde o horor a očekával jsem tedy další studentskou komedii říznutou romantikou, místo toho jsem zpočátku nevěřícně zíral na podivnost, v níž vystupoval blonďatý asiat v roli Jar Jar Binkse. V prostřední fázi jsem se konečně mohl začít bavit (hlavně sebevraždy byly nápadité), ale pak přišla poslední třetina, která přinesla spoustu otravného moralizování a nepovedenou hru na city, a moje nálada i hodnocení zahájily prudký sestup. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

První díl měl hororovou komediální náladu. Ten druhý do toho začne míchat scifi a je to, jak to už tak bývá, o něco slabší. Konečně se ale dozvíte, proč se to naší hrdince z prvního dílu stávalo, že se sekla v tisíckrát omletým nápadu časové smyčky. Naštěstí jsem se i tentokrát výtečně bavil a přistoupil jsem na tuto trhlou scifárnu. 60% ()

Reklama

Othello odpad!

všechny recenze uživatele

Co to kurva ale už vopravdu se okamžitě zastřelte. Jestli se samotný syžet snaží přenést na diváka flustraci hrdinky z toho, že se den co den ocitá ve hrozně nasvíceném světě plném naprosto nesvéprávných, nezábavných pitomců (děkan!), který neustále musej něco pít, žrát a plácat u toho úplně strašný nesmysly, tak můj potlesk nemůže být pomalejší. Ono to tak samosebou není, protože se bavíme jen o úmorně pitomém předstírání zábavy, které je natočené jako sitcom pro lidi, kterým přijde seriál Big Bang Theory vtipnej. Například tři čtvrtiny filmu jsou polodetaily na tváře v tak úzkém ostřícím pásu, že kdyby herec pohnul hlavou o 5 cm dozadu, stal by se rozmlženým růžovým flusancem. Je to bolestivě nezábavné, přehrané, nevtipné a odfláknuté i z hlediska svého vnitřního univerza. Českej název je zároveň recenzí. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druhé setkání s Tree, která se opět ocitá v časové smyčce, ve které neustále umírá, je scenáristicky odvážnější než první díl, což má jak svoje výhody, tak i nevýhody. Začátek filmu je poněkud rozpačitý, nicméně pak se rozjíždí kolotoč sebevražd za účelem hledání pravdy a děj nabírá na obrátkách. Líbilo se mi, že tvůrci nekopírovali mechanicky jedničku a snažili se jít o něco dál - občas to bylo možná už trochu přes čáru, ale budiž. Identita Baby Face a jeho motivace nebyla tak šokující jako u jedničky, nicméně to na druhé straně vynahradilo množství černohumorných momentů. Dokonce mi ani nevadilo, že tvůrci chvílemi hráli na city ("co by, kdyby"). Rovněž se vyplatí počkat si na titulkovou scénu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola dosť dobrá, dvojka udržala úroveň, trošku síce pokulháva, ale dám jej aspoň priemer, lebo z toho, čo som videl za posledné 3 dni sa mi zapálil očný nerv. Jessica Rothe síce stále vyzerá ako vystrašený pes a z diaľky ako Mischa Barton, ale ono to vôbec nevadí, ten Japonec bol vystrašenejší. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Písnička, která hraje ve 45. minutě, je „Hard Times“ od Paramore. (Duoscop)

Reklama

Reklama