Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John Shaft (Samuel L. Jackson) se v roce 1989 dostal do přestřelky, které byla přítomna i jeho žena s dítětem. Nestalo se jim sice nic, ale tahle událost vedla k rozvodu. Od té doby Shaft svého syna JJ (Jessie T. Usher) neviděl. Ten momentálně pracuje jako kybernetický analytik u FBI. Jednoho dne je jeho nejlepší přítel, bývalý voják, nalezen mrtvý. Podle policie se předávkoval heroinem a případ je uzavřen, nicméně JJ najde pár nesrovnalostí, které indikují vraždu. Obrací se proto na svého otce, který pracuje na volné noze jako soukromý vyšetřovatel. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (200)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Velmi chaby pokus o nejaky revival z 80tych. Samotny L. Jackson si z tych hlasok, co mu scenar vkladal do ust, a ktore pozname od Pulp Fiction hadam, z kazdeho jeho filmu, uz asi ani nemusel citat. Cely "coolovy" a radoby "vtipny" hav stoji za deravy gros a neskutocne ma nudil. Neuveritelny cajicek, ktory by chutil pred 20timi rokmi. Nie teraz, ked je x-krat vyluhovany. Slabe dvojhviezdie. Neodporucam. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Rodinná pouta v podání nejvíc nejdrsňáčtějšího family klanu v dějinách… Obohatil jsem svůj slovník o několik perliček… Hlášky jedou jedna za druhou, ale jedna mi utkvěla obzvlášť… It’s my duty to please that booty… SLJ prostě a jeho "pusej" a "modhafuka" nejdou zaměnit s ničím jiným... Akce taky slušná... ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(75%) Musím teda říci, že jsem velmi příjemně překvapen. Neboť předchozí film zvaný „Drsnej Shaft“ z r.2000 mi moc nesedl (byl jsem rád, když jsem hodnocením udělil slabší 2* a 35%). Samuel L. Jakcson tam určitě zahrál dobrou postavu, ale zbytek filmových aspektů stálo za starou bačkoru. Co se týče tohoto nového pokračování po 19 letech, moc jsem nečekal, ale přeci jenom jsem se na 70 letého Samuela těšil. Ve finále jsem opravdu rád, že jsem se v tomto snímku nezklamal. Sice se nejedná o bůh ví jakou pecku, ale na druhou stranu si nemůžu moc stěžovat. Je to neškodný film, který si na nic nehraje, žádnou hlubokou chybu bych v tom nehledal. Co se týče akce, rozhodně nečekejte, že jí tu bude kvantum. Do první cca hodiny je tu pár obyčejných bitek a chvatů. Poté tu máme převážně přestřelky. 2 v baru a jedna finální akce. Abych to zhodnotil, byla relativně slušně natočena, neurazí, ale ani neuchvátí. Ale o tom ten film rozhodně není. Je to především o postavě starého Shafta a jeho syna juniora Shafta. Samotný Jackson je zde skvělý, sehrál ještě větší výkon než v jedničce. Měl přímo skvělé, drsné hlášky. Jeho syn to též zahrál docela slušně. O tom ten film byl stavěný. Jen ta cca 3/3 snímku trochu už drhla, zpomalilo se tempo, upozadil se děj a už to bylo takové trochu méně záživné, prostě tomu tak nějak došla šťáva. Ale to asi přeháním, furt to bylo celkově vydařené dílko. I hudba se docela povedla, byla tedy podobná jak v původním snímku i když ji skládal tentokrát jiný skladatel. Stylem to bylo zcela něco jiného, jsem rád, že jsem tomu dal šanci. Když beru v potaz to, jak mi původní záležitost nesedla, palec nahoru. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Predstavte si najviac otrepanú akčnú komédiu s každým klišé ktoré kedy vyšlo a napadnú vás akčňáky z konca 70. / 80. rokov. No a o prerobenie tohto špecifického druhu filmov sa očividne sa snaží tento kúsok. A na prekvapenie aj celkom podarene. Ak chcete pri nejakom filme proste vypnúť ,nič neriešiť a užiť si debiliny ,čo sa vo filme dejú ,potom asi ani lepšie spraviť nemôžete. A ak ste človek ,ktorý zažil ešte starú éru filmov ,kde sa tieto stereotypy ukazovali na dennej báze s radosťou si pripomeniete staré dobré časy. Ja sám som človek ,ktorý vyžaduje aby mi film niečo aj predal ,ale ani ja raz za čas neodolám nejakej blbosti pre jednoduchých a užijem si ju. 65% Nič nového ,nič revolučného ani nič čo by vyčnievalo z davu. Lepšie ako 90 percent televíznej produkcie a filmy Stevena Seagala. Film bol vytvorený za účelom aspoň na chvíľu zabaviť a to robí skvelo. ()

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

Damn maaan, that motherfuckin' nigga still knows how to do this shit! Zkrátka si Samík opět výborně badassuje, hláškuje a cvičí svůj geekovský přestřik, aby z něj byl zdařilý pokračovatel klanu ploskonosých bojovníků za spravedlnost. Víceméně předvídatelné, ale svěží a zábavné negření si zaslouží pěkné tři hvězdy. Doufám, že ten náš milý nouplísák někde zveřejní, kam kurva chodí sosat ten elixír mládí, neboť i Mia by v jedenasedmdesáti chtěla vypadat tak xvětu. Teda, samozřejmě minus ten přehnaný pigment, parkoviště pro tanker mezi jedničkami, nos, od jehož pravé dírky k levé jezdí Uber za dvacet dolarů a místo třiceticentimetrového shaftu hrdě ukazovat svoje roztomilé a pevné dvoječky... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Na konci filmu po prestrelke rozreže JJ (Jessie T. Usher) svojej priateľke putá, avšak o pár scén nato má ruky opäť zviazané. (johnsnow)

Reklama

Reklama