Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odvážná loupež svede dohromady nejlepšího experta FBI na chování zločinců (Dwayne Johnson) a dva znepřátelené gangstery (Gal GadotRyan Reynolds). Tady půjde do tuhého. (Netflix)

Videa (22)

Trailer 8

Recenze (631)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Smíchat Indiana Jonese a Dannyho parťáky nebyl vůbec špatnej nápad, a všichni světoví zaprdění kritici ať si nudou klidně ukoušou nehty na rukou, když se nedokážou na dvě hodiny odreagovat. Výborná chemie mezi ústřední dvoj(troj)kou a parádní gagy. Akce je sice "jen" snesitelná a změny prostředí zdaleka nefungujou tak, jak by asi úplně měly, ale ono to vážně stojí hlavně na špičkování mezi Deadpoolem a Rockem... Budu doporučovat. [Netflix] ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Byl to pouze herecký výskyt Gal Gadot, co mě nakonec přimělo překonat můj odpor ke zbytku obsazení (Dwayne Johnson mi přijde jako podobný herecký omyl, jako třeba Ron Perlman, a vidět je oba v jakémkoli filmu se pro mě rovná utrpení; stejně herecky nemožný je zde ale i Ryan Reynolds a v podstatě i zbytek castu) jakož i k tomu, že před zmínkami o tom filmu nešlo jednu dobu nikam uniknout. A hlavně díky ní to pro mě nakonec bylo snesitelné, protože ona je zde zcela úchvatná, a z takřka každého záběru na ni jsem šel do mdlob. Pokud jde ale o děj, jistou míru zábavnosti mu upřít nelze, byť osobně tímhle typem fimů, které jsou natočené tak strašně na efekt (děj se permanentně přesouvá z jedné země do druhé, postavy se prohání v superdrahých autech a pohybují se v luxusních interiérech atd.) a jsou tak zahlcené žánrovými klišé a mají dokonale předvídatelný děj (btw. závěrečný zvrat mi přišel zcela směšný a stupidní), osobně opovrhuji, ale jako hodně odpočinková výplň na jeden večer to asi čas od času posloužit může. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Fajnová oddechovka, které svědčí jak námět, tak zpracování, tak i herecké obsazení. Dwayne Johnsona mám posledních několik let v oblibě. Red Notice občas s logikou zaškobrtne, akce je samozřejmě přitažená za vlasy, ale coby relax a nenáročná podívaná funguje skvěle. Pojetím se blíží Indianu Jonesovi (pochopitelně na něj ani zdaleka nemá), Kingsmanům, Laře Croft a snad i lehounce bondovkám, zejména však hudebním motivem, jenž z 007 hodně čerpá. Lepší než současné silvestrovské estrády či co to dnes (31.12.2021) v té televizi vlastně běží (nepočítám čt2 a Sedm statečných, to by byla dobrá volba :) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem slabotu, ale díky Ryanovi se to dlouho dá. To vzájemné pošťuchování s Rockem není vůbec špatné. Bohužel ze sebe v závěru film udělá překombinovaný blábol, honička v tunelech je asi o 1000% horší než Chrám zkázy. Rozumněj digitál všude kam se podíváš. Gal Gadot je hezká ženská, ale jaksi mám vždy trošku problém jí věřit postavy, které hraje. Red Notice skvěle sedí k Netflixu. Není to událost, že by ji člověk musel sledovat dvakrát ročně. Na ten film se časem zapomene. Ale sešly se tady možná největší hvězdy současnosti. Nuda to nebyla. Akorát se vždy se stalo v ději zhruba to co jsem chvilku předtím čekal že se stane. 60% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Televizní béčko s áčkovýma hvězdama, slibným námětem, slabým scénářem a průměrňákem Rawsonem Marshallem Thurberem na židli režíséra. Red Notice mohla být skvělá moderní variace Indyho (i ty hakenkrajce tam jsou) o hledání kleopatřiných zlatých vajec nebýt spousty nedomyšleností a legračních (pravda nečekaných) zvratů. Rock, Gadotka i Ryan Reynolds hrajou to co vždycky a kdyby měli nápaditější (lépe natočenou) akci a nemuseli točit většinu filmu ve studiu mohlo to být super guilty pleasure, takhle jen jakž takž zábavná jednohubka. P.S: Ani ten Jablonsky se nesnažil... ()

Galerie (117)

Zajímavosti (39)

  • Když jsou oba hlavní aktéři uvězněni v ruském vězení, úlohu dozorců plní příslušníci OMON. Ve skutečnosti je OMON policejní jednotka k potlačování demonstrací a ne k hlídání vězňů ve vězení. (Pimburger)
  • V nacistickom trezore povie Booth (Ryan Reynolds), že vajce by mohlo byť ukryté v škatuli s nápisom MacGuffin. MacGuffin je označenie pre objekt, ktorý v nejakom príbehu hrá zásadnú úlohu v motivácii postáv a točí sa okolo nej dej. Jedným z najčastejších MacGuffinov je práve nejaký poklad, ktorý sa hlavní hrdinovia, prípadne aj záporáci snažia získať. (ČSFD)

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

27.07.2022

Ačkoliv čísla sledovanosti nejnovějšího netflixovského „blockbusteru“ s cenovkou 200 milionů dolarů nejsou nikterak oslnivá, alespoň ne ve srovnání třeba s podobně laděným Red Notice, streamovací… (více)

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama