Reklama

Reklama

TY - Série 1

(série)
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, 2018, 7 h 22 min (Minutáž: 42–48 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Brilantní manažer knihkupectví posedlý nadějnou spisovatelkou začíná nenápadně a strategicky likvidovat všechny překážky, které mezi nimi stojí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (62)

matisse 

všechny recenze uživatele

Kdyz to zrovna nesklouzává ke Gossip Girl, je to ohromně zabavný. Po dlouhý dobe zase voice over, který má opodstatnění. Přesouvání sympatií z jedné postavy na druhou a zase zpátky jim hodně dobře vychází a spočívá v tom kromě hlavního představitele, na kterým to stojí a padá, největší deviza seriálu. ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

V porovnání s knižní předlohou má TV zpracování obroušenější hrany. Joe je psychopatický stalker, ale jeho myšlenkové pochody jsou méně vulgární, zobrazování sexu není tak explicitní jako v knize a na devianta vykazuje Joe i jisté náznaky empatického chování. Finální pocity mám podobné jako u předlohy – celkově fajn, ale k charakterům se mi vztah navázat nepodařilo. Další řadu stejně jako druhý díl knihy již absolvovat nebudu. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozne ma vytáčalo, keď čítala nahlas to jej akože dobré písanie (a jej voiceover a jej postava a tá herečka). So zvyškom som spokojný, návyková oddychovka. Dokonca viac než som čakal, hlavne vzhľadom nato, že som to pozeral len ako povinné zlo, aby som mohol kukať druhú sériu s Victoriou Pedretti. 75% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Človek síce určité pasáže (z logického hľadiska) akceptuje len so sebazaprením, pričom toto určite nie je spracovanie o sériovom vrahovi podľa otrepaných šablón, no čuduj sa svete - ono to veľmi solídne baví. Ono totiž to romantično je tak pekne, temne podané, že bez váhania siaham aj po druhej sérii, nakoľko skutočne nemám ani potuchy, čo by mohla ponúknuť. P.S.: Pre ženy, pre široké, nenáročné publikum, ideálna voľba. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako v knížce to Joeovi všechno vychází až příliš jednoduše. Jenomže stejně jako v knížce děj fantasticky šlape, social media stalking je nesmírně zábavnej a vy hltáte každej Joeův monolog, co si kvalitou nezadá s těma nejlepšíma momentama z Dextera. Pátou hvězdičku tu vybarvuje Penn Badgley. Díky němu je seriálovej Joe Goldberg v sympatiích o kilák před tím knižním. Beckalicious! 🍏 ()

Galerie (169)

Zajímavosti (6)

  • Pět epizod první série byl zrežírováno ženami a pět muži, aby byl v seriálu vybalancován mužský a ženský pohled na věc. (hansel97)
  • Epizóda je venovaná pamiatke Nicka Gereffiho. (EvilMatus)

Reklama

Reklama