Reklama

Reklama

TY - Série 1

(série)
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, 2018, 7 h 22 min (Minutáž: 42–48 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Brilantní manažer knihkupectví posedlý nadějnou spisovatelkou začíná nenápadně a strategicky likvidovat všechny překážky, které mezi nimi stojí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (60)

matisse 

všechny recenze uživatele

Kdyz to zrovna nesklouzává ke Gossip Girl, je to ohromně zabavný. Po dlouhý dobe zase voice over, který má opodstatnění. Přesouvání sympatií z jedné postavy na druhou a zase zpátky jim hodně dobře vychází a spočívá v tom kromě hlavního představitele, na kterým to stojí a padá, největší deviza seriálu. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Človek síce určité pasáže (z logického hľadiska) akceptuje len so sebazaprením, pričom toto určite nie je spracovanie o sériovom vrahovi podľa otrepaných šablón, no čuduj sa svete - ono to veľmi solídne baví. Ono totiž to romantično je tak pekne, temne podané, že bez váhania siaham aj po druhej sérii, nakoľko skutočne nemám ani potuchy, čo by mohla ponúknuť. P.S.: Pre ženy, pre široké, nenáročné publikum, ideálna voľba. ()

Reklama

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Seriál, ve kterém nejspíš budete fandit narušené osobě. První řada YOU má dobře vykreslené charaktery, překvapivé zvraty a taky dějovou linku o Candace, kterou budete chtít odkrýt. Je proto škoda, že si seriál neohlídal víc to, že Joeovi spoustu věcí strašně snadno projde. Ať už jde jen o odposlechy telefonního hovoru z druhé strany silnice (v New Yorku!) nebo o první smrt, která potom nikoho nezajímá. První řada se oproti dalším také drží alespoň trochu při zemi, takže pokud vám dění přijde přehnané už tady, nemá moc smysl koukat dál. ()

Sell 

všechny recenze uživatele

Mladý stalker ktorý by pre ženu ktorú miluje spravil všetko, doslova. Čiže aj zabil pár toxických ľudí v jej okolí len aby ju mal len pre seba a bol s ňou šťastný. Nebolo to zlé, hlavného herca nemohli vybrať lepšie a zvedavosť ma nútila pokračovať v sledovaní ďalej. Finále však mohlo byť viac prepracovanejšie ale už teraz som celkom zvedavá na druhú sériu najmä po prekvapivom príchode jednej konkrétnej postavy. Dúfam ale že zapracujú na svižnejšom tempe. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako v knížce to Joeovi všechno vychází až příliš jednoduše. Jenomže stejně jako v knížce děj fantasticky šlape, social media stalking je nesmírně zábavnej a vy hltáte každej Joeův monolog, co si kvalitou nezadá s těma nejlepšíma momentama z Dextera. Pátou hvězdičku tu vybarvuje Penn Badgley. Díky němu je seriálovej Joe Goldberg v sympatiích o kilák před tím knižním. Beckalicious! 🍏 ()

Galerie (169)

Zajímavosti (6)

  • Pět epizod první série byl zrežírováno ženami a pět muži, aby byl v seriálu vybalancován mužský a ženský pohled na věc. (hansel97)
  • V epizodě zazní píseň „Heartstruck“ od Hamiltona Leithausera feat. Angel Olsen. (Duoscop)
  • Epizóda je venovaná pamiatke Nicka Gereffiho. (EvilMatus)

Reklama

Reklama