Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 1
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (179)

Botič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Joeův stalking je místy celkem dost nepříjemnej sledovat, ale člověk se na to nemůže přestat koukat. Paradox, obsese a tak špatný pocity na několika úrovních. Jen teda Guinevere není úplně dobrý vypravěč, nechte to raději na Joeovi. Amorální podívaná, z které budou mít mileniálové vlastně docela radost. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný seriál, pre mňa oveľa lepší ako Dexter a druhá séria je lepšia ako prvá. Páči sa mi, že sa tvorcovia snažili ponechať ten knižný námet, myšlienky hlavnej postavy k sebe samému to je v podstate ako čítanie knihy. Na záver každej zo sérií prichádza aj skvelé prekvapenie a tak hoci som začiatok zobral trochu rozpačito, nakoniec tomuto námetu len tlieskam. A to, že stalkovací hrdina nie je žiadny super fešák je nám mužom vynahradené plejádou zaujímavých ženských postáv. EDIT: Tretia séria seriál pochováva, preto z plného počtu ukrajujem jednu hviezdu. Ak niekto seriál ešte nevidel, odporúčam pozerať len prve dve série. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem čekal hodně, ale takovou úchylárnu a zvrácenost, že se mi to bude i líbit, to teda ne. Ono Joea totiž nejde nemít rád, on to celý myslí dobře, ale občas se to trochu zvrtne a je třeba včas zakročit. První sérka stála na poznávání pravý Joeovi osobnosti a hlavně jeho "první lásce" Beck, která byla prostě kouzelná a není se co divit, že je pro ni schopnej udělat cokoliv. Každej díl dokáže překvapit a 9. díl, respektive jeho konec byl úplně že What? To bych čekal na poslední díl řady. Druhá sérka měla pomalejší rozjezd ale od 5.dílu, kdy se to opět zvrtlo jiným směrem to nabralo zase grády a jelo to opět až do konce. No pro mě to byl zas 9. díl + poslední vysvětlující. Jako spojit dnešní realitu, lásku a stalking se v tomhle případě vydařilo. Pokud se nemaj v plánu moc opakovat a přijít s něčím originálním i nadále, tak se na tu 3.řadu docela i těším. ()

gaggu 

všechny recenze uživatele

Vítaná změna žánru mých obvyklých seriálů. Každopádně pojďme si něco říct o hlavních postavách. BECK - ano chápu, je krásná, vtipná atd. Ale tuhle holku bych teda fakt chtěla za přítelkyni. Když pominu to, jaký je Joe (protože to ona samozřejmě neví), tak se chová vážně hrozně, nemá k němu absolutně žádnej respekt, je u ní tak na posledním místě, docela je i sobec atd. JOE - tady mě velmi překvapil Penn, protože ho mám přece jen zaškatulkovanýho jako Dana Humphrey a teda docela dobrý :) jinak mě u něj baví ty vnitřní "rozhovory". Takže když to celý shrnu, tak mi to na ty 4* tak nějak vychází. POUČENÍ: roleta na okně není pouze proti slunci, dá se používat i v noci, i když nebydlíš v přízemí! Instagram zablokovat, facebook raději už nepoužívat a nikde neuvádět osobní údaje! ;) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Joe – na jedné straně šarmantní vedoucí knihkupectví, který navenek působí jako milý a neškodný „pan správňák“, ovšem na druhé straně psychopat s obsesí, který sice nemá problém oddělit dobré od špatného ve svém okolí (a dokonce označit jiné lidi za posedlé stalkery), ale naprosto odmítá fakt, že on sám je tím nejhorším exemplářem nebezpečného stalkera. A právě tento rozpor je na seriálu to, co je zajímavé. V první sérii lehce nahlédneme i do Joeovy minulosti a do toho, co možná způsobilo jeho pošramocené vidění. Postava Joeova opatrovníka pana Mooneyho v tomhle ohledu taktéž zaujme, třebaže je zde vedlejší. Psychologicky jde rozhodně o velmi zajímavou záležitost, která vyniká právě tím, že je dobře napsaná a napínavá. Divák skutečně netuší, jak to všechno dopadne a trne z toho, jaký osud asi čeká Beck (Elizabeth Lail). V tuto chvíli hodnotím pouze první sérii, ale vzhledem k její kvalitě určitě nevylučuju, že budu pokračovat ve sledování pokračování. ~(4,2)~ ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • V epizodě zazní píseň „Heartstruck“ od Hamiltona Leithausera feat. Angel Olsen. (Duoscop)
  • Keď ide Joe za Rúfusom, môžme vidieť v pozadí na stene plagát k filmu To (2017). (EvilMatus)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno