Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (185)

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Velmi slibně rozjetý seriál, kde žádná z ústředních postav není vykreslena kladně a je pouze na Vás, jak obhajitelné je z Vašeho subjektivního pohledu její chování. Několikrát se Vám tak v průběhu sledování stane, že svou oblíbenou postavu změníte, a to i několikrát v průběhu jednoho dílu. "You" bohužel s blížícím se koncem ztrácí dech až nakonec zcela zemře posledním dílem první série. Celkový dojem z celého seriálu tomu sofistikovaněji náročnějšímu publiku zkazí především dvě skutečnosti. Prvním je absence jakéhokoli vyšetřování jednotlivých událostí, a když už se v seriálu objeví nějaký ten policista nebo detektiv, tak jsou z ranku těch nejprimitivnějších. Druhým je nelogická změna chování postav v průběhu jednotlivých dílů, a to bohužel není vývojem postav samotných, ale neobhajitelně chabým scénářem, kdy se např. ze sebestředné "kravky" stane Sherlock Holmes, aby se z ní v následujícím záběru stal jedinec po lobotomii mozku. Po výborných úvodních dílech s ratingem okolo 80 %, kleslo mé hodnocení v závěru řady až na 20 %, což je pro mě obrovské zklamání. Za fantastický casting ústředního dua Elizabeth Lail - Penn Badgley a úvodní díly dávám dvě hvězdy. 😕 ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1.série - 80 %  Další Dexter se nekoná, ale je pravdou, že Joe je mu v patách. Alespoň, co se týče první poloviny série. Pak přijdou na řadu díly, které jsou spíše romantické, než-li thrillerové. Samotné finále to ale naštěstí vše zpraví. Jo, i my diváci u tohoto počinu chytneme závislost. 2.série - 60 % O poznání menší hype, než který jsem díky první sérii získal, přesto si to drží kvalitku a nové postavy zabaví. 3. série - 80 % Levnější varianta Dextera s manželkou se celkem povedla a příběh fakt dokáže zaháčkovat. 4. série - 70 % První polovina připomínající novodobý příběh od Agathy Christie zněla dobře. Dokonce i zvrat uprostřed série mě překvapil, což se ne vždy stane, ale druhá polovina řady už spadla do nudného průměru, jenž mě neoslnilo. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný seriál, pre mňa oveľa lepší ako Dexter a druhá séria je lepšia ako prvá. Páči sa mi, že sa tvorcovia snažili ponechať ten knižný námet, myšlienky hlavnej postavy k sebe samému to je v podstate ako čítanie knihy. Na záver každej zo sérií prichádza aj skvelé prekvapenie a tak hoci som začiatok zobral trochu rozpačito, nakoniec tomuto námetu len tlieskam. A to, že stalkovací hrdina nie je žiadny super fešák je nám mužom vynahradené plejádou zaujímavých ženských postáv. EDIT: Tretia séria seriál pochováva, preto z plného počtu ukrajujem jednu hviezdu. Ak niekto seriál ešte nevidel, odporúčam pozerať len prve dve série. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Dexterem je na místě stylem, ale ne kvalitou. Je to sice moc dobrý seriál, leč trochu přehnaný a nějak mu to nevěřím.  První série je skvelá, druhá už nebyla tak zajímavá a třetí zatím vypadá divně a ta jeho žena mi leze na nervy. Ale to vlastně Rita v Dexterovi v některých dílech taky, i když něčím jiným.  V první řadě je to vlastně fakt jen Stalker. I když se mu to trochu vymkne a někoho zabije. Tak v dalších už je to vlastně víc vrah. Ke konci třetí série hvězdičku ubírám. Zvrhlo se to v ujetost. Třeba to čtvrtá napraví. Ale ani se mi do toho skoro nechce . ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

✧ 𝟏. 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 - 𝟸𝟾.𝟷𝟸.𝟸𝟶𝟷𝟿 // 𝟐. 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 - 𝟹𝟶.𝟷𝟸.𝟸𝟶𝟷𝟿 // 𝟑. 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 - 𝟷𝟽.𝟷𝟶.𝟸𝟶𝟸𝟷 // 𝟒. 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 - 𝟿.𝟸.𝟸𝟶𝟸𝟹 ✧ joe goldberg je seriovy vrah a stalker. ma tendenci chranit svoji vysnenou zenu, protoze jeho matka ho nikdy neochranila. posedlost prameni z jeho detstvi, kdy zastrelil pritele jeho matky a pote byl presunut do detskeho domova. odtud si ho prevzal kruty a prisny majitel knihkupectvi, ktery joea casto zamykal ve sklenenem boxu, kam nejdrive patrili jen vzacne knihy, nicmene pak ho joe zacal vyuzivat i pro jine ucely. jeho stalkovani mu usnadnuji socialni site. jevi se jako “dokonaly muz”, ale ve skutecnosti to je nemocny clovek, jenz nevi, ze to co dela, je spatne… — beck jsem nemela vubec rada; prvni serie se mi nezdala nudna, avsak vic jsem si oblibila serii druhou. love quinn ve treti serii prepla z airplane modu do psycho modu a oficialne se z ni stala seriova vrazedkyne (chudak henry :D)! rodinny zivot proste neni pro joea. a ani nebyl pro love. jsem hodne zvedava na ctvrtou serii. 🧢✨ UPDATE: 4. série nebyla nic moc, nicméně konec potěšil! ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • Pět epizod první série byl zrežírováno ženami a pět muži, aby byl v seriálu vybalancován mužský a ženský pohled na věc. (hansel97)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama