Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Willowdean, které její matka neřekne jinak než knedlíček, je oplácaná dcera bývalé královny krásy. Ze vzdoru se přihlásí do matčiny soutěže o nejkrásnější teenagerku. Způsobí tím rozruch a revoluci v oblasti podobných klání, obzvláště poté, co se jejím příkladem začnou řídit i další dívky. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Příjemný feel good film opřený hlavně o výbornou volbu soundtracku Dolly a neskutečně sympatickou řadu hereček od Danielle Macdonald přes Jennifer Aniston po Odeyu Rush, Bex Taylor Klaus i Maddie Baillio. Skvělo obsazené, hůře napsané. V rámci žánru vážně dobré, ale stejně až zbytečně moc předvídatelné a emoce ždímající. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Metráček na americký způsob. Samozřejmě náležitě šablonovitý, klišovitý a předvídatelný. Filmu jsem to odpustila. Jenifer Aniston se nám pomalu přehrála do rolí maminek. Njn, nikdo z nás nemládne. Když už se ale tenhle příběh točil kolem písniček Dolly Parton, tak se tam měla třeba jen na malou chvíli objevit, ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Stejně jako minulý rok o letošní jsem zahájil s Jennifer Aniston a zatímco loni to byla depka, letos to byla kravina, respektive umím si představit že holky to může oslovit, pokud ten film urovná tlustý holky, tak super, ale na mě to celý bylo příliš ženský, soutěžě miss mě nikdy moc nebrali, tedy krom rozhovorů s kandidátkama, tolik nechtěnýho humoru jinde nenajdu. Kdyby se tam Jenn alespon slíkla, ale takhle to bylo děsně ubulený. Nic pro mě. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch snímků, který ač je oz první minuty klišovitou pohádkou o ošklivém káčátku, které zlého draka přemůže, sympatizujete s hlavním hrdinou až do závěrečných titulků. Metráček po donutsku, Jennifer Aniston je MCBP!, vnitřní krása nad tu vnější, jez do polosyta, když knedlíček tak ten co pluje proti proudu a mnoho dalších hesel v jedné pozitivní energii přinášející dramedii se šťastným koncem. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není hrozný film, ale musím říct, že ty tlustoprdky na mě ze začátku působily fakt odpudivě (a to nechci nikoho urážet, protože to může být štítnou žlázou, nebo antidepresivy - sám jsem přibral po antidepresivech 40kilo). Jak ovšem plyne čas, tak si hlavní představitelky oblíbíte, a je to celkem slušná komedie, a i když gró příběhu je opravdu tupé, film samotný vůbec tupý není a konec je celkem fajn...60% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Jennifer Aniston, která je i producentkou filmu, rozhodla, že se ve filmu objeví známé písně od Dolly Parton. Dokonce přemluvila samotnou Dolly, aby pro film napsala nové písně. (Streeper)

Reklama

Reklama