Reklama

Reklama

Nenávist

  • USA The Grudge (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Když někdo zemře v náručí ukrutného hněvu… zrodí se kletba. Kletba se usídlí v místě smrti. Ti, kteří se s ní setkají, budou pohlceni její zuřivostí. Producent Sam Raimi nám přináší nový pohled na klasický horor. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 6

Recenze (167)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Hneď na úvod musím povedať, že predchádzajúce diela (prípadne rebooty) tohto príbehu som nevidel. Čo som videl teraz, je klasický B-ový horor. Z hereckej stránky klasický priemer, ani jedna z postáv sa nedokáže výraznejšie presadiť. Vývoj príbehu nie je úplne kompaktný a občas ani to spojenie jednotlivých scén nefunguje dobre. Záver naznačuje, že tento príbeh ani z ďaleka nechcú ukončiť. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Užívate Heero odporúča: "Doporučuji nekoukat se na trailer, protože nic víc ve filmu neuvidíte." Ja ale odporúčam pravý opak. Kuknite si trailer, uvidíte fakt všetko, ušetríte čas a napáľte tomu maximálne dve hviezdy. Pretože naozaj, všetko mimo traileru je vata a prázdne kecy. K tomu sa pridáva nejaká divná hudba, často pripomínajúca muchu chodiacu po mikrofóne. Hororové tu boli len tie vráskavé baby jagy s umelými zubami. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Neviem, či je to dané tým, že som posledný diel série Grudge videl pred 11. rokmi, ale na novú verziu (alebo čo to vlastne je... asi sequel?) tešil, prekvapivo mi dosť sadla a užil som si ju. Jasné, nie je to žánrové (veľ)dielo. To fakt nie. Ale potešilo ma príjemne pomalé (avšak nie uspávajúce) tempo, veľmi sympatický kasting (Demián Bichir, John Cho, William Sadler, Frankie Faison, všetko moji obľúbenci), nenápadný, ale v skutočnosti vďaka časovým skokom vcelku šikovne vystavaný scenár, ponurá atmosféra, pár hororovo príjemne nepríjemných momentov (Birchov parťák) a sústredenie sa na dospelého diváka. Masky mohli byť lepšie a ľakačky sú miestami naozaj dosť, hm, jednoduché, ale napriek tomu som si tento diel užil. ()

griph odpad!

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ Co děláme, když máme strach? Zavřeme oči a zapomeneme, že jsme tohle viděli! Přesně tak, nevěřím, že jsem měl tohle ve chci vidět. Zklamání.. nemám páru, co jsem viděl v trajleru, ale taková sračka. První polovinu jsem ještě bral, hmm snaha, ale nic zajímavýho, jediný co bych mohl, pochválit byl asi casting. Ženské postavy byly celkem slušně vybraný, myšleno jejich ksichty, až na tu mrdku, co se vybourala, ale je to úplně zabitý. Druhou polovinu už jsem jen čekal, kdy to skončí, tik tak, tik tak. Druhá polovina naprostá nuda a nějaké rozuzlení tady taky nehledejte, na to, že je hlavní postava policajt, tak nevyřeší vůbec nic. K tomuhle filmu si rozhodně Nenávist (z hlediska strachu) neudělám. Doslova i můj kocour, co si hraje se zbytkem stromečku byl děsivější. :) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zápletka je asi tato: Po tom co mladá matka zavraždí svou rodinu ve svém vlastním domě se detektiv pokouší vyšetřovat záhadný případ a zjistí, že dům je prokletý pomstychtivým duchem. Potom si vezme na mušku tuto démonickou povahu a je nucen dělat cokoliv, aby ochránil sebe a svou rodinu od škod ducha.Je to tedy typ hororu duchařina. Pesce najmul dobré herce a prohýřil zápletku, která není moc zajímavá , aby horor uspěl na hororovém trhu. Filmově to skřípe a vrže a připomíná to koš s odpadky. Věřím , že herci je při natáčení cítili. Je to kandidát na nejhorší film roku. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • V průběhu filmu si lze několikrát všimnout číselné symboliky. Vícekrát je v záběru „haunting house“ s číslem popisným 44. Naopak policejní stanice hlavní hrdinky má číslo popisné 999. „Andělské“ číslo 44 symbolizuje pozitivní energii a boží ochranu, naopak 999 – pokud jej obrátíme – značí „ďábelské“ číslo bestie 666, což je vlastně úplně obráceně (detektivové jsou přeci ti hodní a nenávistní bubáci naopak zlí). (Haymar)

Reklama

Reklama