Reklama

Reklama

Nenávist

  • USA The Grudge (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Když někdo zemře v náručí ukrutného hněvu… zrodí se kletba. Kletba se usídlí v místě smrti. Ti, kteří se s ní setkají, budou pohlceni její zuřivostí. Producent Sam Raimi nám přináší nový pohled na klasický horor. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 6

Recenze (166)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Na film sme sa vďaka karanténe v súvislosti so všadeprítomným vírusom vybrali do dvoch kín a do dvoch rozdielnych obývačiek, obaja s kombom podľa vlastného výberu, u mňa vyhral popcorn a limetkový Birell...Je to tak, ako vravel Arsenal83 ale napriek tomu, že sme zvolili takýto netradičný kinovečer s najväčším filmovým znalcom a kinoparťákom tak o jednu * dávam najviac, aj keď je to čisto z rozmaru. Asi najslabšia nenávisť, v ktorej sa možno na chvíľu stratil aj samotný Nicolas Pesce (Oči mojej matky ktoré som videl pred zhruba troma rokmi zvládol podstatne lepšie) nijako zvlášť nenadchla, ale problém je aj v niečom inom. Každé spracovanie Nenávisti už má naštrbenú povesť vďaka skvelej paródii v Scary Movie a niektoré scény ktoré mali človeka vystrašiť si nevdojak spája v hlave s tým, ako by si s týmto momentom poradilo práve Scary movie. Možno ma sklamlo aj to, že som čakal aj rukopis producenta S. Raimiho v samotnom filme, ale osobne som ho hľadal márne. Som rád, že Nenávisť nebola naším prvým spoločným tohtoročným filmom v kine ale dali sme ju iba v režime karanténa a po skončení filmu som si aj s troškou smútku uvedomil že vlaňajších 44 návštev kina určite tento rok neprekonám. Ale aj takto cez "telemost" to malo premiérovo niečo do seba. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Už podle traileru jde snadno poznat, že to bude špatné, ale nečekal jsem, že to bude horší než 3. díl. Nejvíce mě vytáčí, že je to Nenávist bez Kayako, toho kluka a kočky. Ano, je to přesně takhle. A nedává to žádný smysl, proč tu nejsou. Žádný! Je to jakýmkoliv způsobem hůře zvládnuté než jakýkoliv předchozí díl, takže si myslím, že věta ,,Producent Sam Raimi nám přináší nový pohled na klasický horor.'' je opravdu PRAVDIVÁ. Možná nám chce ukázat, že kvalita může být ještě horší než ve 3. díle. Dají tu slavný herce, ale ho*no předvedou. Smrti jsou příšerný. Bafačky, u kterých se vám neroztřese ani malíček na noze. Děj na nic. Nepochopil jsem, že tohle dali do kin. Je to jak s Černými Vánoci. Chtěl jsem jít na Les Hrůzy do kina a nechápu, že takovéhle filmy mají přednost. Začáteční scéna by mohla být dobrá, není to úplně špatný nápad, ale kdyby byla jinak natočená, tak je povedená. Herečku z Insidious nesnáším, je už otravná v kolika filmech hraje. Asi má TaLeNt!!! Poslední scéna by byla super, ale aby taková byla, tak to měl náš milý Sam Raimi trochu domyslet. Měli to střihnout přesně v tom momentu, kdy se máma dívá tím pohledem ,,OJ!'' do kamery, ale oni to neudělali a to, co následuje potom je opravdová pitomost! VYHODNOCENÍ: ŽHÁŘKA MÁ ÚTRUM ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

To nám ten rok 2020 začíná hodně špatně teda. Tyhle horory s vlasaticemi byly in tak před 10 a více lety nechápu , že to ještě někdo zkouší. Celý film skáče od jedné události k druhé takovým způsobem, že zhruba v 30 minutě jsem se zde absolutně ztratil. Některé linky mě byly totálně u prdele (ten černoch s jeho manželkou a pečovatelkou, prodavač domů ) a radši by mě více zajímala historie té nenávisti a to policejní vyšetřování. První policajt co to kdysi vyšetřoval a poznamenalo ho to se zde objeví tak 5 minut přitom to mohla být tak zajímavá postava co by nám vše osvětlila a ten druhý je tam k úplnému hovnu kdyby tam nebyl nic se nestane. Je sice pěkné, že kadence lekaček je vysoká, ale jaký to má smysl, když jich je většina zbytečných a nemají efekt. 20 procent za Lin Shaye a její konec a jednu zetlelou mrtvolku v lese. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu se mi tato verze zdála horší než Smrtící nenávist 3, ale na druhou stranu bylo The Crudge děsivější a mělo mnohem více lekaček. Postavu tu byly však mnohem méně sympatické, kromě snad Johna Cho a chyběl mi tu ten správný japonský nádech, který předchozí tři americké verze doprovázel. Suma sumárum opět klasický průměr. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zápletka je asi tato: Po tom co mladá matka zavraždí svou rodinu ve svém vlastním domě se detektiv pokouší vyšetřovat záhadný případ a zjistí, že dům je prokletý pomstychtivým duchem. Potom si vezme na mušku tuto démonickou povahu a je nucen dělat cokoliv, aby ochránil sebe a svou rodinu od škod ducha.Je to tedy typ hororu duchařina. Pesce najmul dobré herce a prohýřil zápletku, která není moc zajímavá , aby horor uspěl na hororovém trhu. Filmově to skřípe a vrže a připomíná to koš s odpadky. Věřím , že herci je při natáčení cítili. Je to kandidát na nejhorší film roku. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení započalo 7. května 2018 v kanadském městě Winnipeg a skončilo 23. června téhož roku. Studio Sony jej pak do kin uvedlo až počátkem roku 2020. (fiLLthe3DD)
  • Během závěrečných titulků hraje „We Get What We Deserve“ od The Newton Brothers. (Duoscop)

Reklama

Reklama