Reklama

Reklama

Zlo s lidskou tváří

  • USA Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (více)
Trailer 1

Příběh jednoho z nejznámějších a nejmilovanějších sériových vrahů historie, Teda Bundyho. Překvapivým vypravěčem strhujícího filmu je Bundyho přítelkyně, která s ním v době vražd žila pod jednou střechou a o jeho hrůzyplné činnosti neměla ani potuchy. Až postupně zjišťuje, že muž, s nímž vedla láskyplný rodinný život, je jedním z nejhledanějších a největších monster Ameriky. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (343)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Divák je od začiatku bombardovaný rýchlymi prestrihmi, ktoré mi prišli absolútne nesúrodé. A mám pocit, že pokiaľ sa človek nevyzná v prípade Teda Bundyho, bude poriadne zmätený. Tvorcovia sa v snímke zamerali skôr na jeho vzťah s partnerkou a súdne spory, pričom samotné vraždenie nechali v úzadí. Zac Efron aj Lily Collins boli vcelku fajn, ale formu prezentácie Bundyho kriminálnej kariéry hodnotím ako pomerne chabú. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ted Bundy = jeden z neznámějších masových vrahů Ameriky. Zac Efron obstál více než solidně a dokázal mě dlouhou dobu úspěšně přesvědčovat o tom že všechno je to kampaň a účelovka. V menší roli policisty se nám představí lídr Metallicy. Ve filmu vše graduje ve skvělém soudním procesu, kterému nepředsedá nikdo menší než Cyrus Virus :) Tady musím vskutku přiznat tvůrcům body navíc. Tohle mě bavilo podobně jako příběh o krasobruslařce Tonyi. 70% ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Když točíte film o jednom z nejznámějších vrahů historie, nechcete z toho stvořit soudní rodinný drama. Chcete v plný polní rozjet psychologickej rozbor jeho mysli, a to hlavně ve chvílích před vraždou, v průběhu a po ní. Chcete zaplout do chladu a lží po jeho návratu k přítelkyni a chcete, aby vás z toho mrazilo od úvodu po finish, jehož soudním rozuzlením je elektrický křeslo! To celý chcete zaobalit do atraktivního vizuálního hávu, super soundtracku a skvělých hereckých výkonů. Joe Berlinger ale neudělal a nechtěl nic z toho! A tak to prostě působí jak epizoda z "Judge Rinder" a my sledujeme soudní drama, ze kterýho je zjevný pouze to, že Zac Efron nakonec není tak špatnej herec. Tyhle témata by měli automaticky házet na stůl Davida Finchera! ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Zvláštně ne chronologicky postavená dějová linka mě dobrou půlku filmu mátla, což je ale můj problém nikoliv filmu. Konečně Efron vyzrál v herce, kterého nemusím mít zaškatulkovaného pouze jako floutka z tanečních filmo-nemyslů. Jedná se o poměrně citlivě podaný příběh člověka, který si nezaslouží pro to, co udělal, ani zmínku v dějinách čehokoliv. Bohužel opět žádná významná nadstavba v podobě práce s kamerou, zvukovým doprovodem apod., proto dávám jen průměrné hodnocení a skutečně lehoulinké doporučení. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

No pre mna bol lepsi Ted Bundy Michael Reilly Burke, z Ted Bundyho z 2002 roku. kazdopadne toto je len priemer, rezia je cira rutina, rezisera akokeby horory a boj dobera so zlom nezaujimal. Herecke vykony plane, ta sudna cast ma dokonale nudila ......ze neukazali ani jednu vrazdu je mi suma fuk, nejsem jaxi na zabijanie ... len aspon ta atmosfera mohla byt lepsia .... priemerna podivana . 50 % ()

Galerie (72)

Zajímavosti (15)

  • Anglický název filmu je reálný citát, který pronesl soudce během soudního procesu s Bundym (Zac Efron). (Grimaldi)
  • Sériový vrah Ted Bundy byl obeznámen s postupem vyšetřování, protože pracoval v Městské komisi pro prevenci kriminality, kde se věnoval zločinům na ženách. (Garch)
  • Film bol zakázaný na územiach Kuvajtu a Ománu. (chesterko)

Reklama

Reklama