Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (157)

NifKor 

všechny recenze uživatele

Fajnová 1. série, která ve finále pro mě dopadla poměrně dobře. Tempo to má skvělé, herce taktéž a vizuální stránka seriálu je vážně někdy působivá. Postavy jsou zde sympatické a rychle si je divák oblíbí. Hudba je skvělá a neměl jsem po celý seriál skoro vůbec s ní problém. Bohužel kvůli zdejším procentům jsem od seriálu měl velké očekávání, které splnil hlavně poslední díl, který je svižný, promyšlený, skvěle natočený a hlavně emoční granát. Bohužel jsou zde také ale 2 díly, které seriálu škodí a byl bych radši, kdyby zde nebyly. Dokonce bohužel také semnou někdy nic nedělala akce a čekal jsem, kdy skončí (neplatí o posledním díle nebo soubojích tělo na tělo). Celkově jsem se bavil a určitě zkouknu 2. sérii. 8/10 ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po epizóde IX som bol zo sveta SW a z jeho fandomu tak znechutený, že som dlhodobo ignoroval všetko, čo sa okolo tohto univerza riešilo. Keď však prišlo Disney plus aj na Slovensko, povedal som si, že všetok ten hype okolo Mandaloriana určite nebude náhoda. A tak to bola moja prvá voľba na tejto platforme. Mandalorian ma príjemne prekvapil najmä westernovou atmosférou. Príbeh sa pomaly budoval a finále potom všetko krásne spojilo. Som nadšený a svet SW je pre mňa opäť lákavý. Disney plus ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi potěšující kousek ze světa Star Wars, který se nemá za co stydět! Seriál vypadá opravdu pěkně a vůbec nesmrdí CGI bordelem jako nešťastná nová trilogie. Sympatická je i střízlivá stopáž a k flashbackům naštěstí dojde jen jednou. Škoda, že Disney seriál v ČR (kde zatím služba Disney+ není) nelicencoval Netflixu nebo HBO, bylo velmi bolestivé zažívat po letech hledání titulků k, ehm, alternativní distribuci. ;) ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Zpočátku skromné SW, kde je v epizodě jen do 5 postav, pak zase epizoda připomínající časy SG-1, ale finální epizoda od Taiky to celé zachraňuje a je o mnoho lepší, než co jsem viděli s The Rise of Skywalker v kinech. Zpočátku celkem zklamání a rozčarovanost, aby se to pak přehouplo v natěšenost na další sérii. ()

Oliveris

všechny recenze uživatele

Azda najlepší seriálový počin takto roka. Toto je smer, ktorým by sa malo nové Star Wars uberať. Sila a všetko s ňou spojené, je to v úzadí a sledujeme akciu ako zo starej školy. A práve akcia je hybnou silou tohto skvostu. Akčné scény sú rýchle a strhujúce. Nechýba ani humorná vložka. Postavy sú výborne napísané. Či už sa jedná o záporákov, alebo kladné postavy. Každý si nájde svojho obľúbenca. Pár výhrad sa nájde, ale sú tak drobné, že je škoda o nich hovoriť. Teším sa na druhú sériu a dúfam, že bude rovnako skvelá, ako táto. ()

Galerie (129)

Zajímavosti (34)

  • Mimozemšťan, od ktorého Mandalorian (Pedro Pascal) kupuje vznášadlo, patrí k druhu Kubaz. Zástupcu tohto druhu sme mohli vidieť už v Hviezdne vojny IV - Nová nádej (1977), v ktorom informuje Stormtrooperov, že našiel droidov, ktorých hľadajú. (ČSFD)
  • Meč, který má v ruce Moff Gideon (Giancarlo Esposito) na konci epizody, je Darksaber, který se objevil v obou animovaných seriálech ze světa Star Wars a byla o něm zmíňka i ve filmu Rogue One (2018). Mandaloriané Darksaber berou jako znak moci a ten kdo ho vlastní, vládne všem Mandalorianům a určuje směr „Cesty Mandaloriana“. (UncleMorty)

Reklama

Reklama