Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (159)

Script 

všechny recenze uživatele

Není to dokonalý seriál. V každém díle kromě předposledního je trochu nudy a seriál je plný klišé jako ze seriálů v 80. - 90. letech (jako to když postava zastřelila jinou postavu a ukázali že to nepřežil, ale ve skutečnosti přežil a v závěru epizody ukázali jak se zvednul ze země). Ty klišé efekty a nudné části děje mě nutily dát seriálu 3 hvězdy, ale dal jsem 4, protože to hodně zachránil ten malý zelený prcek. (Jak se v závěrečné epizodě chechtal, když ten robot zabíjel Stormtroopery :D) ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Zpočátku skromné SW, kde je v epizodě jen do 5 postav, pak zase epizoda připomínající časy SG-1, ale finální epizoda od Taiky to celé zachraňuje a je o mnoho lepší, než co jsem viděli s The Rise of Skywalker v kinech. Zpočátku celkem zklamání a rozčarovanost, aby se to pak přehouplo v natěšenost na další sérii. ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi potěšující kousek ze světa Star Wars, který se nemá za co stydět! Seriál vypadá opravdu pěkně a vůbec nesmrdí CGI bordelem jako nešťastná nová trilogie. Sympatická je i střízlivá stopáž a k flashbackům naštěstí dojde jen jednou. Škoda, že Disney seriál v ČR (kde zatím služba Disney+ není) nelicencoval Netflixu nebo HBO, bylo velmi bolestivé zažívat po letech hledání titulků k, ehm, alternativní distribuci. ;) ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Jon Favreau je veliký profesionál. Máme příběh Mandaloriana. S tím, že je v rámci souvislosti a logiky zpracován na jedničku. Je vidět, že Star Wars umí fungovat i bez světelných mečů. Hlavní postava je velmi charismatická a bavila mě komunita ohledně námezdních lovců. I když 99% času hlavnímu hrdinovi nevidíte do tváře, cítíte i tak sympatie k němu. The Mandalorian hodně překvapil, v mých očích i po těch "špatných" Star Wars za poslední roky. Ale co si budeme povídat Baby Yoda se stal jednoznačně nejlepší (a hlavně nejroztomilejší) postavou Hvězdných válek a bez něj by to byla nuda. Těším se na druhou sérii. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. séria - 85%. Star Wars mám veľmi rád a po novej trilógii, ktorá mi moc nesedela, vyzeral Mandalorian ako návrat ku koreňom. A v podstate aj je, kedže sa odohráva pár rokov po páde impéria. Mando nie je moc dlhý, čo sa týkasérie a času jednotlivých epizód a to je možno aj trošku problém. Podla mňa by bolo lepšie spraviť s toho dvojdielny TV film ako seriál, pretože za taký krátky čas sa príbeh moc nestíha rozbehnúť (niektoré epizódy trvajú iba 30min). No na druhu stranu sa ani krátky Mando nevyhne zbytočným dielom (úvodné 3 a záverečné 2 diely sú tie najdôležitejšie, zvyšok je v podstate vata). Tak či tak je to kvalitný seriál, ktorý fanúšikov Star Wars univerza poteší. Mňa potešila aj účasť Filoniho, ktorý tu necháva drobné odkazy a omrvinky na svoje seriály Clone Wars a Rebels. Ako rozbeh to bola fajn jazda, no verím, že druhá séria bude ešte o chlp lepšia. ()

Galerie (129)

Zajímavosti (43)

  • Postavu vojaka Novej Republiky si zahral Matt Lanter, ktorý nadaboval postavu Anakina v seriáli Clone Wars (od r. 2008). (ČSFD)

Reklama

Reklama