Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorianský nájemný lovec přijímá lukrativní zakázku pro záhadného klienta. (Disney+)

Recenze (134)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Spoznávame sa s nájomným lovcom Mandom, ktorý sa rozhodne vziať podpultovú misiu na záchranu živého materiálu. To ale ešte nevie, koho mu osud privedie do cesty.Prevedenie: Už dlho som sa nestretol s tak dobrým pilotom. Nie len pre to že sa jedná o univerzum Star Wars, ktorého som veľkým fanúšikom ale všeobecne. Má to dynamiku, súboje, vynikajúceho hlavného hrdinu, vizuál a jednoducho sa mi to veľmi páčilo. Ak si k tomu ešte pripočítam baby Yodu je to jasných 5 hviezd. 98% ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Běžně komentáře k jednotlivým dílum nepíšu, ale tady musím! Naprostý splněný sen pro fanoušky SW. Skvělá atmosféra navazující na starou trilogii, boží vizuál a úplně famózní hudba, která se liší od ostatních SW, ale sedne k tomu parádně. Nenudilo ani vteřinu, škoda tak krátké stopáže. A ten konec... uvidíte sami ;) Snad si to udrží kvalitu až do konce... ()

Reklama

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Disney zrejme zverilo realizáciu tohto čuda ASYLUM Studios. B-ečkové efekty, totálne nezaujímavý pilot. Zaujímalo by ma, kam sa podel toľko sľubovaný mega tučný budget seriálu! A čo znamená tá piča na prsiach... pripomína mi to Schumacherovho Batmana, keď mu dal na pancier bradavky... Toto je ozaj len pre masturbátorov SW! ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dvě epizody jsou fajn. Není to tak super jak bych čekal, ale je to sympatický. Mandalorian je badass když se jedná o práci, sympaťák když o nic nejde. Svět je vymodelovaný a přednesený s láskou k SW, vidět je i velkej rozpočet a sázka na jednu kartu. Příběh vypadá na klasický cliché najdi/doruč, vyřiď všechny co to chtějí doručit/zabít, obrať se proti zaměstnavateli a zachraň náklad. Akce je přemršťená ale na pohled fajn a nemám ponětí, kam tvůrci míří s Mandalorianovým ,,nákladem”. Pokud nebudou vymýšlet kraviny, tak by mohlo jít o nejlepší SW příběh spolu s Rogue One, Solo od dob epizody III. Lepší než VII a VIII už to bylo od traileru. Akorát bych tomu vytknul délku epizod. 30 minut je fakt málo na seriál tohodle formátu. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní krutopřísnej nářez! Mam obří radost, že se to povedlo. Jediná výtka je ke stopáži. Ze všech těch zbytečně dlouhých hodinových serošů by zrovna tenhle kousek měl mít přes hodinu a ne 38 min! Chodící piraňa pobavila, skvělá výprava, netypická hudba, která ke Sw skvěle sedí, Pedro Pascal i když bez tváře skvělej a ten konec ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • V pilotním díle vidíme Blurrga, jenž se poprvé objevil ve Star Wars: Klonové války (od r. 2008) – Liberty on Ryloth (2009), Supply Lines (2010), Slaves of the Republic (2011), ale také ve Star Wars: Povstalci (od r. 2014) – Hera's Heroes (2016). Toto ne moc inteligentní stvoření bylo před lety roztroušeno po galaxii, včetně Endoru a Rylothu. Dále se představilo v novelách „Thrawn: Alliances“, „Aftermath“, „Aftermath: Empire's End“ či „Galaxy's Edge: Black Spire“ anebo ve hře „Star Wars Battlefront II“. (3T)
  • Když Mandalorian (Pedro Pascal) vystoupí z věže, tak se nosorožec, kterého má Mandalorian vyrytého na pravém rameni své zbroje, přesune na jeho levé rameno zbroje. V epizodě se to stane ještě jednou, když Mandalorian krotí Blurgga. (G....)
  • Keď Mandalorian (Pedro Pascal) vedie v úvode svojho zajatca, ten poznamená: „Dúfal som, že budem voľný na Deň rodiny (Family Day) a zájdem domov za rodinou.“ To priamo odkazuje na The Star Wars Holiday Special (1978), v ktorom sa domov na Deň rodiny (čo je obdoba Vianoc) snaží dostať Chewbacca. V tomto filme nám navyše bol vôbec prvýkrát predstavený člen klanu Mandalorianov, konkrétne Boba Fett. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno