Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 1 (2019) (série)


Kapitola 2: Dítě (S01E02)

(epizoda)
  • USA Chapter 2: The Child (více)

VOD (1)

Mandalorian našel, co hledal, avšak jeho loď rozebrali pouštní sběrači a on nemůže opustit planetu. (Disney+)

Recenze (81)

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naplňuje to co jsem psal u prvního dílu. Seriál je podobně jako clone wars poskládaný z krátkometrážních vedlejších epizod. Baví mě na tom to hodně odlišné pojetí Star Wars, blízké k westernům, výrazně atypická hudba i výprava podobná 80. kovým filmům typu Barbar Conan, kde se prostě deset minut nepromluví. Ale rozhodně to nebude pro každého a k blbobstem typu Last Jedi to má opravdu hodně daleko. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo by to bolo za seriál z prostredia Star Wars, keby sa v ňom neobjavili Jawovia. Milé otravné potvorky, ktoré ale dokážu človeku pekne zmepríjemniť život o čom sa na vlastnej koži presvedčí aj Mando. Veľmi dobre časovaná epizóda. Vôbec som sa nenudil a to je dosť podstatné. Teším sa čo prinesie ďalšia časť s little Yodom. 99% ()

Reklama

The_soloist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl se na rozdíl od toho prvního nebere vůbec vážně, což je jedině dobře. Cynické chování Mandaloriana spolu s mini Yodou a "cigoši" je místy dokonce solidní komedie. Tvůrci se musí opravdu ocenit za jednoduchost, se kterou k dílu přistupují. Je až udivující, že i přes necelou půlhodinku tato epizoda dokázala zahrnout humor, napětí, dojetí a vyvrcholení. Zároveň se ovšem trochu obávám o celkovou tvorbu Disney +. U Star Wars mi to překvapivě tolik nevadí, ale pokud se plánuje podobná stopáž i u Marvelu, mám s tím problém. Na druhou stranu je to více než pravděpodobné, když si člověk uvědomí, kolik látky nám chce Disney v budoucích letech ukázat. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Maličký Yoda si to ukradl celý pro sebe, KURVA on je tak neskutečně roztomilý. Druhý díl mi přišel o něco lepší než první díl, nejspíš proto, že tomuhle seriálu začínám přicházet na chuť. Pedro Pascal je zatím skvělý, i když nevidíme jeho tvář, tak poznáme díky jeho hraní, co cítí atd. Zatím velká spokojenost. Je tak dál Favreau! ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian je skvělej charakter a potěšil i Nick Nolte, ten vypadá parádně. V podstatě je to mini epizoda, kdy musí Mando splnit vedlejší úkol. Začátek je tak pozvolný a seriál vůbec nespěchá, jenže to technický provedení, výborná hudba a luxusní vizuál stačí k tomu, aby se divák bavil i v době, kdy jen Mandalorian sedí a machá rukama, když startuje loď, nebo při jeho typický Pedropascalovský chůzi. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Když Mandalorian (Pedro Pascal) vyhodí Jawu z okna sandcrawleru, padající Jawa nedopadne na zem, ale prostě zmizí. (G....)
  • Jeden ze záběrů odhaluje jméno planety - Arvala-7. (NiWi)
  • Oči Jawů na planetě Arvala-7 jsou více červené, zatímco ti na Tatooinu je mají do žluta. (NiWi)

Reklama

Reklama