Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian spojí síly s bývalou výsadkářkou a brání farmáře proti nájezdníkům. (Disney+)

Recenze (100)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme mírné zpomalení, zlehčení a už tu máme také kritiku. Na to nelze nic jiného říci než: Aby jste se neposrali. Jako ve filmech Star Wars také jsou slabé chvilky, tak musí být i tu. Pro mě, ale žádné zklamání. Naopak sice jiná atmosféra, ale pořád originální. Připomnělo mi to Bitvu o planetu Endor. Za mě stále 100%. A kritici běžte se léčit. Absolutně nedokážete ocenit snahu držet Star Wars universum na vrcholu. ()

PaulCZE odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál by mohl sloužit ve filmových školách za vzor jak to nedělat :) Aneb herci z papundeklových pohádek v papundeklových kulisách s retardovaným scénářem. Žena se akčně prodírá davem dvou lidí (3x střih), aby zachránila své dítě před zlými piráty, kteří přišli ukrást modrý raky. Dokonalý :D Dále přichází originální záběr z hospody ve kterém nesmí chybět žena s chapadlama místo uší aneb když máme kompars o deseti lidech a jednu maskérku. Nechybí ani Alzák, kterému do celkové otravnosti chybí už jen Tůmův hlas. Dal jsem asi 8 minut, jsem hrdina :) ()

Reklama

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Disney/Lucasfilm || Zdá se, že si Ep. 4 udržela zajímavost a akční dění ze Ep. 3. To je dobrá zprává, protože se nám seriál přehoupl do druhé půlky, ve které nebude možné zpomalovat a zahalovat vše tajemstvím. I přes to, že jsem se dozvěděl o Mandalorianovi v tomhle díle nejvíc, pořád mám pociti, že mám jako vědět, kdo Mandaloriani jsou a těžko se tak k němu vytváří pouto. Ke komu se pouto vytváří snadno je Baby Yoda. Jeho roztomilost si krade každou scénu pro sebe až mám chvíli pocit, že je on hlavní postavou. Tvůrci rozhodně udělali šikovný krok a jakoby tušili, že se po Ep. 1 strhne internetové šílenství a proto má Yoda s každým dílem více prostoru. 80%. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krok správným směrem! Po úvodu série, kde na sebe díly úzce navazovaly, je toto čtvrté pokračování zcela samonosné. Přesto zábavné. V kontextu série by se dalo říci, že (zatím) i zbytečné, ale pokud se bude Mandalorian ubírat tímto směrem a budeme poznávat nové končiny a svět hvězdných válek, pak s tím nemám sebemenší problém a těším se na to, co přijde! ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Holy shit, to bylo tak špatný. Cringe momenty se střídaly s facepalmy, herci jak z ochotnickýho divadla, mizerná a nesmyslná akce (haló, k čemu má hlavní postava loď když ne k přesunu po planetě a snadnému ničení podobně primitivních nepřátel?) a to nemluvě o ději, kterej jen sprostě vykradl Sedm statečných aniž by přišel s čímkoli vlastním. Bryce D. Howard je mizerná režisérka, tahle epizoda měla fakt mizernej scénář a celej ten seriál mi začíná být vrcholně protivnej svojí kolísající kvalitou a nejednoznačným stylem. Zlatej Cal Kestis. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Režisérka Bryce Dallas Howard prozradila, že během natáčení této epizody ani jednou nepracovala přímo na place s představitelem Mandaloriana Pedro Pascalem. Důvodem byla jeho vytíženost na Broadwayi. Jeho scény proto odehráli doubléři a hlas byl přidán v postprodukci. [Zdroj: Filmozrouti.cz] (Kinofil)
  • Během rozhovoru mezi Mandem (Pedro Pascal) a Omerou (Julia Jones) přibližně v polovině epizody můžeme vidět v horní části rámu mikrofon. (Atrekan)
  • V epizodě můžeme při vstupu do baru vidět Lotharskou Kočku, která se doposud objevovala výhradně v animovaném seriálu Star Wars: Povstalci (od r. 2014). Jedná se o přímý odkaz na tento seriál. (UncleMorty)

Reklama

Reklama