Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian spojí síly s bývalou výsadkářkou a brání farmáře proti nájezdníkům. (Disney+)

Recenze (100)

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velké zklamání. Ta režie a příběh je hodně slabý. SPOILER: Na co má Mandalorian "bojovou loď s kanony" než aby zničil At ST? ENDSPOILER Absolutně jsem se zatím nezžil s žádnou postavou, neponořil do děje. Teď svitla naděje, že by měl Mando společnici, ale hned zase uhasla. Vyhlášený nájemný lovec "v parseku" (ano ta věta mě stále irituje), a stále má nějaké problémy? Nzlvádne ex-military holku, apod. Díly jsou moc krátké. Děj je heslovitý. Něco mezi trailerem a krátkým animákem pro děti aby udrželi pozornost maximálně 30 minut. Líbí se mně prostřední, odkazy na starou trilogii, ale to je bohužel vše. Baby yoda, ok chvíli je vtipný a roztomilý, ale nic se nemá přehánět. Disney asi už v číně šije "plyšáky" a mně si ruce jak mu vydělají prachy a bohužel to je pro ně to hlavní :/ ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtý díl a první fullstar. Tentokrát je Mando na návštěvě na krásné, pláněmi porostlé, zalesněné planetě. Potkává místní domorodce a veteránku paragánů. Sled událostí donutí Manda vzít další vedlejší úkol. Skvělé a příjemné zpestření. Opět Mando utvrdil svůj charakter a chůze Pedra Pascala v té zbroji je prostě jedinečná. ()

Reklama

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Variace na Sedm statečných, ve které má hlavní hrdina podobně jako kdysi Lee idiotský nápad ukrýt se uprostřed bojiště. Milostný románek s vesničankou působí hodně křečovitě a nereálně. Taktéž mě trochu zarazilo, že ačkoli AT-ST popisují jako téměř nezničitelný stroj rozsévající smrt, moc škody nenadělal a k zemi šel celkem svižně. A naděje, že se zbavíme zeleného pikaču, se bohužel ukázaly jako plané. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rozdiel od väčšiny hodnotení mi práve táto epizóda pripadala asi najlepšia zo všetkých. Takých Sedem statočných vo svete Star Wars pokladám za vcelku vydarený nápad, aj keď nie je to práve klasický príbeh z tejto série ale možno práve o tom to je. Trochu to oživiť. Pridajme k tomu trochu rodinnej atmosféry a tých 40 minút ubehne jedna radosť. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Holy shit, to bylo tak špatný. Cringe momenty se střídaly s facepalmy, herci jak z ochotnickýho divadla, mizerná a nesmyslná akce (haló, k čemu má hlavní postava loď když ne k přesunu po planetě a snadnému ničení podobně primitivních nepřátel?) a to nemluvě o ději, kterej jen sprostě vykradl Sedm statečných aniž by přišel s čímkoli vlastním. Bryce D. Howard je mizerná režisérka, tahle epizoda měla fakt mizernej scénář a celej ten seriál mi začíná být vrcholně protivnej svojí kolísající kvalitou a nejednoznačným stylem. Zlatej Cal Kestis. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Během rozhovoru mezi Mandem (Pedro Pascal) a Omerou (Julia Jones) přibližně v polovině epizody můžeme vidět v horní části rámu mikrofon. (Atrekan)
  • Epizóda je odkazom na filmy Sedem samurajov (1954) a Sedem statočných (1960). Obsahuje rovnakú nosnú tému – miestni dedinčania si najmú skupinku profesionálov, ktorí ich majú ochrániť pred miestnou bandou a zároveň ich vytrénovať na boj o svoj domov. Rovnaký základ mala aj epizóda Bounty Hunters (2010) zo seriálu Star Wars: Clone Wars. (Piri)
  • V epizodě můžeme při vstupu do baru vidět Lotharskou Kočku, která se doposud objevovala výhradně v animovaném seriálu Star Wars: Povstalci (od r. 2014). Jedná se o přímý odkaz na tento seriál. (UncleMorty)

Reklama

Reklama