Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian spojí síly s bývalou výsadkářkou a brání farmáře proti nájezdníkům. (Disney+)

Recenze (100)

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Raději jsem se na díl podíval ještě 1x, zda mě šálí zrak s hodnocením zde. Díl mi nepřijde od předchozího dílu nějak jiný, akci to má výbornou, bojové scény jsou na jedničce, Baby Yoda si jede pořád to svoje a stává se z něho kult nových SW. Jediná asi nevýhoda je prostředí těch sběračů těch podivných ryb, ale dá se očekávat, že seriál se nemůže vždy odehrávat na zajímavých planetách jako předchozí díly. Takže za mě pořád jasných 5*. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtý díl a první fullstar. Tentokrát je Mando na návštěvě na krásné, pláněmi porostlé, zalesněné planetě. Potkává místní domorodce a veteránku paragánů. Sled událostí donutí Manda vzít další vedlejší úkol. Skvělé a příjemné zpestření. Opět Mando utvrdil svůj charakter a chůze Pedra Pascala v té zbroji je prostě jedinečná. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třikrát jsem už hodnotil kladně, jen proto jsem teď přidal i třetí hvězdičku. Příběh byl ve čtvrté epizodě velice slabý, když už chtěli tvůrci natočit svou verzi Sedmi statečných, neměli jejich počet zkrouhnout na dva a ten výcvik vesničanů... Jinak, ti váleční veteráni musí být sakra tvrďáci, když jdou s úspěchem pěstmi do materiálu, který běžně odolává blasterům. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velké zklamání. Ta režie a příběh je hodně slabý. SPOILER: Na co má Mandalorian "bojovou loď s kanony" než aby zničil At ST? ENDSPOILER Absolutně jsem se zatím nezžil s žádnou postavou, neponořil do děje. Teď svitla naděje, že by měl Mando společnici, ale hned zase uhasla. Vyhlášený nájemný lovec "v parseku" (ano ta věta mě stále irituje), a stále má nějaké problémy? Nzlvádne ex-military holku, apod. Díly jsou moc krátké. Děj je heslovitý. Něco mezi trailerem a krátkým animákem pro děti aby udrželi pozornost maximálně 30 minut. Líbí se mně prostřední, odkazy na starou trilogii, ale to je bohužel vše. Baby yoda, ok chvíli je vtipný a roztomilý, ale nic se nemá přehánět. Disney asi už v číně šije "plyšáky" a mně si ruce jak mu vydělají prachy a bohužel to je pro ně to hlavní :/ ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Většinou se snažím hodnotit objektivně, nijak nepřidávat, ani nebrat něčemu kvalitu, ovšem projednou musím udělat výjimku. Mandalorian je krásná ukázka toho, že SW universum toho má ještě hrozně moc co nabídnout. Sám o sobě je příběh epizody opět jednoduchý, nijak převratný, jako bych se vrátil do svých mladých let a koukal na díl hvězdné brány. Hlášky a děj jsou sice dle mého názoru obrovské klišé, ale tak nějak má seriál obrovské srdce, které mu může poslední trilogie s Rey a Kylo Renem jenom závidět. Plus jsou velké plus závěrečné titulky. Asi jsem ještě nikdy neviděl tak vizuálně nádherné outro seriálu. Artworky shrnující epizodu jsou pastva pro oči. Mandalorian mi dokazuje, že nikdy není pozdě na to, zamilovat se do universa, které mě nikdy nijak extra nelákalo. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Během rozhovoru mezi Mandem (Pedro Pascal) a Omerou (Julia Jones) přibližně v polovině epizody můžeme vidět v horní části rámu mikrofon. (Atrekan)
  • Epizóda je odkazom na filmy Sedem samurajov (1954) a Sedem statočných (1960). Obsahuje rovnakú nosnú tému – miestni dedinčania si najmú skupinku profesionálov, ktorí ich majú ochrániť pred miestnou bandou a zároveň ich vytrénovať na boj o svoj domov. Rovnaký základ mala aj epizóda Bounty Hunters (2010) zo seriálu Star Wars: Clone Wars. (Piri)
  • Režisérka Bryce Dallas Howard prozradila, že během natáčení této epizody ani jednou nepracovala přímo na place s představitelem Mandaloriana Pedro Pascalem. Důvodem byla jeho vytíženost na Broadwayi. Jeho scény proto odehráli doubléři a hlas byl přidán v postprodukci. [Zdroj: Filmozrouti.cz] (Kinofil)

Reklama

Reklama