Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian spojí síly s bývalou výsadkářkou a brání farmáře proti nájezdníkům. (Disney+)

Recenze (100)

diccon odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po trech dobrej dilech totalni odpad. Bohuzel. Slaboduchej nelogickej scenar naprosto nekonzistentni s dejem prvnich tri epizod. A ne, neni to pocta Sedmi statecnym/Sedmi samurajum a ne, nezachranuje to roztomilej baby-yoda. Je to slaboducha limonadova vykradacka, ktera by pusobila blbe i v tisickrat vyvareny Stargate. Kazdou chvili jsem cekal, kdy zacne Mandalorian na baby-yodu pokrikovat:"Shlomo!". Sroubovany dialogy, debilni dej - schovam se na planete, kde nic neni a kde me nikdo nenajde jen proto, abych se pri prvni prilezitosti zapletl to boje proti nadstandardne vybavenymu gangu a jen tak mimochodem se po ty prdeli necham tahat ve voziku s oslikem a ouplne zapomenu na svoji vesmirnou lod. A zapomenu na ni i tehdy, kdyz na me banditi vytahnou chodici tank, kterej bych teda tou lodi rozstrilel bez problemu na hadry. Takze smula a budu muset jako MacGyver spichnout pomoci sichrhajsky a park klaciku past na mamuta. Ty pyyyy*o. Je to smutnej obrazek zdejsich milenialskejch kritiku, kterejm nic z toho nevadi a ani nejsou schopny si toho vsimnout/priznat si to. Hlavne, ze je tam roztomilej zelenej panaca a feminazi mlaticka, ktera zrakvi typka v neprustrelnym brneni holejma pestma. Tak urcite... Svym zpusobem to vysvetluje, proc je tahle generace tak podelana z hrozby povinny maturity z matematiky. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl nejspíše nepobavil skalní fanoušky, ale mně se líbil. Jednak s tam konečně začalo trochu mluvit a také se něco dělo, co dávalo smysl. Jen se bojím, aby to postupně nesklouzlo ke klišovitým epizodám na jedno brdo. Mini Yoda je sladký ja malý Gremlin, nebo koťátko - možná až moc sladký. Tato epizoda je za tři a půl jednoznačně. ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malý zelený přítel si krade všechno pro sebe. Úplně všechno. Ovšem neříkám, že jsem si neužil i tuto další planetární zastávku, která přebrala další tradiční westernovou/samurajskou zápletku. Jen škoda, že na tak malém prostoru se nedá vybudovat příliš velké napětí nebo rozvinout více některé postavy. Takhle si člověk užil alespoň další porci slušné akce, hezké nové prostředí a pár cool Star Wars odkazů + jednu opravdu atmosférickou scénu. Ale i přes všechny pozitiva prozatím asi nejslabší epizoda, kterou pro mě znatelně vylepšuje každá scéna s ušatým klukem. ()

PaulCZE odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál by mohl sloužit ve filmových školách za vzor jak to nedělat :) Aneb herci z papundeklových pohádek v papundeklových kulisách s retardovaným scénářem. Žena se akčně prodírá davem dvou lidí (3x střih), aby zachránila své dítě před zlými piráty, kteří přišli ukrást modrý raky. Dokonalý :D Dále přichází originální záběr z hospody ve kterém nesmí chybět žena s chapadlama místo uší aneb když máme kompars o deseti lidech a jednu maskérku. Nechybí ani Alzák, kterému do celkové otravnosti chybí už jen Tůmův hlas. Dal jsem asi 8 minut, jsem hrdina :) ()

mortak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po třech akčních epizodách tu máme trochu toho měkčení zatvrdlého Mandolorianova srdce, a to přes přírodní idylku a jednu svobodnou matku. BDH to sice jako režisérka trochu s tou sentimentalitou přehání, ale Gina Carano se pořád umí rvát a AT-ST je dobrá akční tečka. Doufejme, že tvůrci nebudou moc tlačit na ten motiv spasení jednoho "bounty huntera", a bude se držet westernová linka. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Během rozhovoru mezi Mandem (Pedro Pascal) a Omerou (Julia Jones) přibližně v polovině epizody můžeme vidět v horní části rámu mikrofon. (Atrekan)
  • Režisérka Bryce Dallas Howard prozradila, že během natáčení této epizody ani jednou nepracovala přímo na place s představitelem Mandaloriana Pedro Pascalem. Důvodem byla jeho vytíženost na Broadwayi. Jeho scény proto odehráli doubléři a hlas byl přidán v postprodukci. [Zdroj: Filmozrouti.cz] (Kinofil)
  • V epizodě můžeme při vstupu do baru vidět Lotharskou Kočku, která se doposud objevovala výhradně v animovaném seriálu Star Wars: Povstalci (od r. 2014). Jedná se o přímý odkaz na tento seriál. (UncleMorty)

Reklama

Reklama