Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian spojí síly s bývalou výsadkářkou a brání farmáře proti nájezdníkům. (Disney+)

Recenze (100)

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hoooodně Disney-style díl, ale překvapivě mně to nevadilo tak jako koukám spoustě lidí tady... Baby Yoda a jeho cuteness level 1000 v tomto díle je docela lacinej trik jak si získat příznivce, ale funguje to a nepřišlo mi, že by to nějak výrazně ovlivnilo vyznění epizody, taky vítám uzavřenou zápletku, jinými slovy že si tvůrci např. nenechali showdown s AT-ST na příští epizodu a příběh se tak zkrátka pohnul zase o něco dál, vedlejší postavy byly taky fajn a myslím si, že jsme je neviděli naposled. Na druhou stranu byla ona vesnická rebelie poněkud dost přitažená za vlasy a v reálu by podobná skupinka farmářů dostala asi hodně na prdel, ale tím, že se seriál nese v duchu původních SW, čili takové scifi pohádky, tak mi to ani zas tak nevadilo. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl nejspíše nepobavil skalní fanoušky, ale mně se líbil. Jednak s tam konečně začalo trochu mluvit a také se něco dělo, co dávalo smysl. Jen se bojím, aby to postupně nesklouzlo ke klišovitým epizodám na jedno brdo. Mini Yoda je sladký ja malý Gremlin, nebo koťátko - možná až moc sladký. Tato epizoda je za tři a půl jednoznačně. ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian ve variaci na Sedm statečných. Akorát že jich nebylo sedm, ale jen dva. A jeden z těch dvou je žena. A to dost lesbického vzezření. Ale asi to lesba ani nebyla. Což je divné, ještě tu snad nebyla žádná homokláda. Cítím narušení pravidel. A o to víc to miluju. Musím uznat, že AT-ST v té noci budil dojem horroru, něco ve stylu tripodů z války světů. Celkově vzato, sežer žábu, zachraň Manda. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velké zklamání. Ta režie a příběh je hodně slabý. SPOILER: Na co má Mandalorian "bojovou loď s kanony" než aby zničil At ST? ENDSPOILER Absolutně jsem se zatím nezžil s žádnou postavou, neponořil do děje. Teď svitla naděje, že by měl Mando společnici, ale hned zase uhasla. Vyhlášený nájemný lovec "v parseku" (ano ta věta mě stále irituje), a stále má nějaké problémy? Nzlvádne ex-military holku, apod. Díly jsou moc krátké. Děj je heslovitý. Něco mezi trailerem a krátkým animákem pro děti aby udrželi pozornost maximálně 30 minut. Líbí se mně prostřední, odkazy na starou trilogii, ale to je bohužel vše. Baby yoda, ok chvíli je vtipný a roztomilý, ale nic se nemá přehánět. Disney asi už v číně šije "plyšáky" a mně si ruce jak mu vydělají prachy a bohužel to je pro ně to hlavní :/ ()

diccon odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po trech dobrej dilech totalni odpad. Bohuzel. Slaboduchej nelogickej scenar naprosto nekonzistentni s dejem prvnich tri epizod. A ne, neni to pocta Sedmi statecnym/Sedmi samurajum a ne, nezachranuje to roztomilej baby-yoda. Je to slaboducha limonadova vykradacka, ktera by pusobila blbe i v tisickrat vyvareny Stargate. Kazdou chvili jsem cekal, kdy zacne Mandalorian na baby-yodu pokrikovat:"Shlomo!". Sroubovany dialogy, debilni dej - schovam se na planete, kde nic neni a kde me nikdo nenajde jen proto, abych se pri prvni prilezitosti zapletl to boje proti nadstandardne vybavenymu gangu a jen tak mimochodem se po ty prdeli necham tahat ve voziku s oslikem a ouplne zapomenu na svoji vesmirnou lod. A zapomenu na ni i tehdy, kdyz na me banditi vytahnou chodici tank, kterej bych teda tou lodi rozstrilel bez problemu na hadry. Takze smula a budu muset jako MacGyver spichnout pomoci sichrhajsky a park klaciku past na mamuta. Ty pyyyy*o. Je to smutnej obrazek zdejsich milenialskejch kritiku, kterejm nic z toho nevadi a ani nejsou schopny si toho vsimnout/priznat si to. Hlavne, ze je tam roztomilej zelenej panaca a feminazi mlaticka, ktera zrakvi typka v neprustrelnym brneni holejma pestma. Tak urcite... Svym zpusobem to vysvetluje, proc je tahle generace tak podelana z hrozby povinny maturity z matematiky. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě můžeme při vstupu do baru vidět Lotharskou Kočku, která se doposud objevovala výhradně v animovaném seriálu Star Wars: Povstalci (od r. 2014). Jedná se o přímý odkaz na tento seriál. (UncleMorty)
  • Epizóda je odkazom na filmy Sedem samurajov (1954) a Sedem statočných (1960). Obsahuje rovnakú nosnú tému – miestni dedinčania si najmú skupinku profesionálov, ktorí ich majú ochrániť pred miestnou bandou a zároveň ich vytrénovať na boj o svoj domov. Rovnaký základ mala aj epizóda Bounty Hunters (2010) zo seriálu Star Wars: Clone Wars. (Piri)
  • Režisérka Bryce Dallas Howard prozradila, že během natáčení této epizody ani jednou nepracovala přímo na place s představitelem Mandaloriana Pedro Pascalem. Důvodem byla jeho vytíženost na Broadwayi. Jeho scény proto odehráli doubléři a hlas byl přidán v postprodukci. [Zdroj: Filmozrouti.cz] (Kinofil)

Reklama

Reklama