Reklama

Reklama

VOD (1)

Na známé pouštní planetě pomáhá Mandalorian nezkušenému nájemnému lovci ulovit vychytralou kořist. (Disney+)

Recenze (66)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, která funguje hlavně jako úlitba fanouškům , ukáže nám některé staré známé postavy v trochu jiném světle, má zase několik hezkých scenérií a povedenou úvodní akční sekvenci. Ale... problém je, že tentokrát už neexistuje téměř žádná přidaná hodnota, nově představená postava je otravný pitomec bez charismatu, děj znovu působí jako zajížďka bez dostatečné nápaditosti, pointy a navíc je ukončen dost nešťastně. A nepomáhá ani to, že se hlavní akce stejně jako minule odehrává ve tmě. Doufám, že v posledních třech epizodách se vrátíme k hlavnímu mystériu kolem zakázky a dítěte. ()

Mancunian 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět trošku slabší díl. Potěšil návrat Tatooinu a hláška o High ground, ale jinak to byla taková příběhová vsuvka. Kdyby série měla 20 dílů a tohle byl jeden z nich, tak bych nic nenamítal, ale v sérii je 8 dílů, takže bych očekával kvalitu na úrovni prvních 3 dílů. Tenhle díl nic nového nepřinesl. Avšak stále to vypadá z hlediska efektů a prostředí krásně. ()

Reklama

st4nford 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizody IV a V jsou slabší, ale rozhodně ne špatné. Chápu to jako dějovou výplň před famózním finále (doufám v něj). V rámci celkového vývoje děje mi to nevadí, ale samostatně to moc nenadchne. Jediná slabina je vlastně ve scénáři, který vykrádá jiné filmy. Zrovna děj na planetě Tatooine mohl být více rozveden a ne omezen pouze na pár postav. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando je nútený pristáť na Tattoi aby si opravil loď. Stretáva mladého lovca ktorý sa vydáva po obávanej Fenek a rozhodne sa mu pomôcť. Nakoniec sa ale ako vždy všetko obracia proti nemu. Prevedenie: Popravde ak by táto časť nevznikla asi by sa nič nestalo. Ale fenek je celkom známa postava univerza a nôžky čo si po ňu prišli zrejme patrili Bobovi tak to ešte bude asi zaujímavé. Potešili iba milé odkazy a nostalgia z Tattoi ale to je žalostne málo. 65% ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi dějově nejlepší díl. A to hlavně díky další "hostující" herečce Ming-Na Wen. Bohužel je celý seriál dávkován po tak krátkých dílech, že nejde rozehrát žádný charakter. Prostě přímočarý tah na branku. Úvodní přestřelka ve vesmíru trvá minutu, pak 5 min pozorujeme přepínání knoflíčků a páček na palubní desce lodi a následuje slovní Mandovo upozornění, že uniká palivo. Asi pro hloupé diváky? Pak už jen dva krátké rozhovory jeden v doku a druhý v hospodě, aby bylo jasné kam díl směřuje a už zase hurá cestovat v grafice z PC her z roku 2000 po planetě.Seriál dostal nevídanou reklamu a je zjevně díky tomu šíleně nadhodnocený. Ale když už tvůrci dostali tolik peněz, proč si neodpustí takové přešlapy. Bez záběrů na mimi Yodu by toporný Pascal určitěl od fanoušků dostal o 50% horší hodnocení... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama