Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se spolu s partou žoldáků pokusí osvobodit nebezpečného odsouzence z vězeňské lodi. (Disney+)

Recenze (67)

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně zábavnější epizoda, co předešlé 2. Sice na příběhu tomu přidala přesně 0%, ale fajn akce téměř od začátku až do konce si mě udobřila. 2x jsem se uchechtl ("I was not a stormtrooper!", Baby Yodův "Zachraňte Vojína Ryana" moment) , pár nostalgických vsuvek. Pokud ale takhle budou pokračovat poslední 2 epizody, tím myslím absencí jakéhokoliv příběhovému posunu, tak budu celkově 1. sérií zklamán. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ked som tam zahliadol Billa Burr-a skoro mi zabehlo. ;) Kazdopadne potesil. Na rozdiel od chlapika s rozsliapnutym xichtom a rohami. Dost nepodareny cosplay, ale co uz. Dufal, som, ze sa za tych par dielov dej bude viacej tocit okolo baby-Yodu, ale zrejme to bude len mission by mission plechaca. Slabota. ()

Reklama

Mancunian 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně zase pořádnej díl. Sice docela dost předvídatelnej děj, ale bylo to pěkně udělaný a zajímavý (hlavně prostředí, vedlejší postavy ne). Po dvou průměrnějších epizodách určitě zlepšení. Mrzí mě ale, že v těch osmi epizodách není nějaký ucelenější příběh, ale spíš několik "zážitků" Manda. Určitě by tomu něco ucelenějšího slušelo víc. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sám doma a Nula. A ve vedlejší roli si zahráli: Riddick vs Hellboy + Viktor + Harley Quinn + její bráchanec zjizvený chapadlo. Nemůžu říct, že mě to nebavilo. To fakt ne. Ale rozhodně mi tento díl zničil jakékoli dosavadní představy o Twi'lek rase. Nehledě na to, že vypadali jako lidé v pyžamo masce. A Devaronian taky nic moc. Masky tu hodně zklamaly. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stavbou "příběhu" je to katastrofa. Kdyby seriál měl jakékoliv jiné "téma" tak by to všichni vypli po 5 minutách. Některé postavy otravné a zbytečné. Na jednu stranu Mando zvládne bandu droidů a pak mu udělá problém jeden "Hellboy". Ale za ty x-wings na konci jsem šťastný. Jen stále čekám na příběh, propojení a ono nic a bojím se, že v této sezoně to lepší nebude. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Mayfeld (Bill Burr) sa pýta Manda (Pedro Pascal), či si nechce zložiť helmu, pretože je Gungan. Jedná sa o narážku na postavu Jar-Jar Binksa. (ČSFD)

Reklama

Reklama