Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se spolu s partou žoldáků pokusí osvobodit nebezpečného odsouzence z vězeňské lodi. (Disney+)

Recenze (67)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mando se zase po nějakém čase trošku rozpohyboval a šel na další misi, kterou vyřešil bravurně. Tentokrát měl k dispozici skvadru dementních idiotů a přesně tak se k ním i Mando zachoval. Kdyby mi ty postavy nebyly tak nechutně nesympatický, dal bych plný počet, protože Mando si ho zaslouží. // 4,5* ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minimalisticky pojaté vězení a velmi zajímavá skvadra nájemných lovců, kteří tvoří Mandalorianovi více než zdravou konkurenci, navíc každý z nich zcela jiný, plus se dočkáme dalších a dalších SW pomrkávání v podobě X-wingů a cestování hyperprostorem. Už chybí jen světelné meče a bude to komplet. Velmi dobrý díl. atmosferický, se stupňovaným napětím. ()

Reklama

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Disney/Lucasfilm || Takhle se mi to líbí. Hororové pojetí tomu mnohem víc sedí, než prázdné putování vesmírem. Tento díl dává vzpomenout na to, čím Star Wars zaujme nejvíc - laserové přestřelky (když už ne meče). Hudba opravdu skvělá a vyniká. Příběh se ovšem nikam dál neposunul. Zbývají 2 díly a nemám tušení, jako to chtějí zakončit. I přes to beru tento díl jako příjemnou akční podívanou. 80%. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím jednoznačně nejlepší díl. Atmosféra opět úžasná, podtržena skvělou hudbou. K Mandovi si člověk konečně vybudoval nějaký ten vztah. A záplatka tohoto dílu je samonosná a skvělá. Jsem nadšený! Do 35minut vtěsnat smysluplný fungující příběh se StarWars tematikou... Respekt! To se nepodařilo některým dílům SW ani za 2,5hodiny! ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stylem vyprávění dost podobné jako předchozí díl(y). Nemám žádný problém s těmahle epizodníma prácema. Právě naopak, je to fajn koncept, který funguje sám o sobě a zároveň jako natažení děje. Je to tak skoro u každého seriálu, než se hlavní pointa vyřeší nebo vyřeší a znovu zamotá v posledních dvou či pouze posledním díle. Tak snad každému dochází, že sleduje seriál, ne na osm dílů rozdělený film...a je zvláštní si na to stěžovat  :/ ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Mayfeld (Bill Burr) sa pýta Manda (Pedro Pascal), či si nechce zložiť helmu, pretože je Gungan. Jedná sa o narážku na postavu Jar-Jar Binksa. (ČSFD)
  • Když Mayfeld (Bill Burr) osvobozuje vězně, strká do ovládání dveří dálkové zařízení. V následujícím záběru zmizne, v dalším se opět objeví a opět zmizí v detailním záběru na odemykající se zámek cely. (Salpazar)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno