Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se spolu s partou žoldáků pokusí osvobodit nebezpečného odsouzence z vězeňské lodi. (Disney+)

Recenze (67)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

This is the way! Kdyby takhle vypadal cely serial, byl bych spokojeny. Villain of the week koncept mi tu sedi mnohem vic, nez rozbredla roztahana storka s miminem. Tohle byl paradni dil se skvelou tlupou renegadu, skvele pojatym tradicnim questem a Mando do toho zapadl jak prdel na hrnec. Chytre a nenucene se tu odkazovalo na vsechny tri trilogie. Melo to spad, melo to prekvapeni, melo to fajn akci, melo to mou pozornost po celou dobu. THIS IS THE WAY! ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minimalisticky pojaté vězení a velmi zajímavá skvadra nájemných lovců, kteří tvoří Mandalorianovi více než zdravou konkurenci, navíc každý z nich zcela jiný, plus se dočkáme dalších a dalších SW pomrkávání v podobě X-wingů a cestování hyperprostorem. Už chybí jen světelné meče a bude to komplet. Velmi dobrý díl. atmosferický, se stupňovaným napětím. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem lepší než předchozí dvě epizody. Velmi dobrá akce, Baby Yoda opět boží, a cameo Dava Filoniho potěšilo. Příští díl má nabídnout nějaké to propojení s devátou epizodou, nebo nejspíš půjde jen o upoutávku? Nechám se překvapit. Zatím je seriál The Mandalorian velmi slušně rozjetý. Jen tak dále. :) ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosť dobrý nápad spraviť epizódu s chrapúnskymi žoldniermi. Pekne bolo vidieť rozdiel medzi nimi a Mandom. Dokonca aj náznaky sprostejšej reči boli, zato palec hore. Príbeh ako taký je slušný. Tempo šlape. Atmosféra dotváraná dobrou hudbou je fajn tiež. Nuž, samotný ten nápad s väzením na nestráženej lodi vo vesmíre je... pekne povedané veľmi blbý. Veď predsa také niečo sa dá jednoducho prepadnúť. Aspoň oceňujem zapojenie Novej Republiky do deja a dúfam, že sa s ňou v seriáli ešte zopárkrát stretneme. Koniec je akýsi nemastný - neslaný. V "Chapter 6: The Prisoner" Mando ukázal svoju bojovú stránku v plnej kráse - fakt borec👊, ale už sme ho videli zabíjať, takže nechápem, prečo sa zachoval ako nejaký Jedi a nechal tých hajzlov žiť. Aj keď tá jeho hra na mačku a myš bola výborne spravená. P.S.: Rôzne odkazy a narážky potešili💗. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně zábavnější epizoda, co předešlé 2. Sice na příběhu tomu přidala přesně 0%, ale fajn akce téměř od začátku až do konce si mě udobřila. 2x jsem se uchechtl ("I was not a stormtrooper!", Baby Yodův "Zachraňte Vojína Ryana" moment) , pár nostalgických vsuvek. Pokud ale takhle budou pokračovat poslední 2 epizody, tím myslím absencí jakéhokoliv příběhovému posunu, tak budu celkově 1. sérií zklamán. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Mayfeld (Bill Burr) sa pýta Manda (Pedro Pascal), či si nechce zložiť helmu, pretože je Gungan. Jedná sa o narážku na postavu Jar-Jar Binksa (Ahmed Best) prequelovej filmovej trilógie. (ČSFD)
  • Postavu vojaka Novej Republiky si zahral Matt Lanter, ktorý nadaboval postavu Anakina v seriáli Clone Wars (od r. 2008). (ČSFD)

Reklama

Reklama