Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se spolu s partou žoldáků pokusí osvobodit nebezpečného odsouzence z vězeňské lodi. (Disney+)

Recenze (67)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando potrebuje peniaze a tak sa vydáva na misiu so svojím starým teamom aby zabezpečili vzácnu zásielku. Ako vždy sa to zvrtne a Mando a musí všetko hasiť s chladnou hlavou. Prevedenie: Od začiatku som tušil, že to asi takto nijako dopadne ale ten koniec s tým lokátorom bol mega. To by ma teda nenapadlo. 90% ()

Mancunian 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně zase pořádnej díl. Sice docela dost předvídatelnej děj, ale bylo to pěkně udělaný a zajímavý (hlavně prostředí, vedlejší postavy ne). Po dvou průměrnějších epizodách určitě zlepšení. Mrzí mě ale, že v těch osmi epizodách není nějaký ucelenější příběh, ale spíš několik "zážitků" Manda. Určitě by tomu něco ucelenějšího slušelo víc. ()

Reklama

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně zábavnější epizoda, co předešlé 2. Sice na příběhu tomu přidala přesně 0%, ale fajn akce téměř od začátku až do konce si mě udobřila. 2x jsem se uchechtl ("I was not a stormtrooper!", Baby Yodův "Zachraňte Vojína Ryana" moment) , pár nostalgických vsuvek. Pokud ale takhle budou pokračovat poslední 2 epizody, tím myslím absencí jakéhokoliv příběhovému posunu, tak budu celkově 1. sérií zklamán. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Well, Mayfeld - he's one of the best triggermen I've seen. Former Imperial sharpshooter.” “That's not saying much.” “I wasn't a Stormtrooper, wise-ass!” Po predchádzajúcich dvoch epizódach, kedy seriál prestupoval tak trochu na mieste je Mandalorian opäť späť v najlepšej forme... ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem lepší než předchozí dvě epizody. Velmi dobrá akce, Baby Yoda opět boží, a cameo Dava Filoniho potěšilo. Příští díl má nabídnout nějaké to propojení s devátou epizodou, nebo nejspíš půjde jen o upoutávku? Nechám se překvapit. Zatím je seriál The Mandalorian velmi slušně rozjetý. Jen tak dále. :) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Ranzar (Mark Boone Junior) v úvode Mandovi predstaví Mayfelda (Bill Burr) ako jedného z najlepších strelcov, ktorých pozná. Keď sa zmieni, že pracoval pre Impérium, Mayfeld podotkne, že nebol Stormtrooper. Jedná sa o narážku na zlú mušku Stormtrooperov v pôvodnej trilógii. (ČSFD)

Reklama

Reklama