Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci jsou obklíčení. Jejich mocný nepřítel zná minulost každého z nich. (Disney+)

Recenze (75)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělej závěr 1.série. Taika Waititi se na tomhle dílu hodně podepsal. Už jen ta úvodní scéna top. Scéna s jatpackem byla úžasná, říkal jsem si, tyvole to je jak z filmu. Pecka. Baby Yoda opět neskutečný! No, bude to dlouhé čekání na druhou sérii, ale ten kdo si počká, ten se dočká :-D . Takže za mě obrovská spokojenost s 1 sérii. Filoni a Favreau jen tak dále. :) ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší díl série. Příběh má konečně nějaký smysl a odvíjí se dál. Seznámení s postavami mohlo být klidně delší. Bohužel scénář a logika děje má stále hrozné díry. To si v Disney myslí, že diváci mají v průměru 6 let nebo jsou tak hloupí scénáristi? :( SPOILER: proč jim dávají čas na útěk? proč se vykecávají při útěku? jednu umírá a za 10s je zazračně uzdraven? a držet se stíhačky bez inerciálních tlumičů je najednou pohoda ENDSPOILER Sundání helmy jsem fakt nečekal. Vibročepel na konci super. zase je to jako Pejsek a Kočika (vařili dort, dali tam plno dobrých věcí, ale celek se moc nedá konzumovat) ()

Reklama

Sam_Hawkens 

všechny recenze uživatele

To jako vážně??? Robot zabiják se chová lidštěji než člověk, je schopen uzdravovat a sebeobětovat se??? Stormtroopeři co netrefí ani vrata od hangáru a těch patetických keců na každém kroku při útěku...rozhovor dvou plechovek na začátku epizody tomu taky nasadil korunu. Velký zklamání a ujištění, že Disney neumí zakončovat příběhy aniž by se vyhnulo klasickým Hollywoodským nešvarům. 8 díl pohřbil jinak velmi slušnou serii. Tohle se fakt nepovedlo. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezaměnitelný rukopis Taiky Waititiho finále neuvěřitelně sedl. Úvodní rozhovor scout trooperů byl prostě geniální. Celkově má finále výborný timing. Celá epizoda má perfektně vyvážený humor, akci i takovou tu finální osudovost. Navíc velmi cením konec, který je decentní s žádným přehnaným cliffhangerem, ale má zároveň i příslib do budoucí druhé série. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You have suffered damage to your central processing unit." "You mean my brain." "That was a joke. It is meant to put you at ease." Áno, malo to niekoľko klišé a záverečnú scénu som presne očakával, ale ono sa na to celkovo tak krásne pozerá, že tomu nemôžem dať menej ako plnú paľbu. Úvodná scéna so scout troopermi bola božia. Svižná akcia, stále rovnako roztomilé The Child aka Baby Yoda a niekoľko emotívnych momentov. Sila Star Wars je tom, že dokáže diváka citovo pripútať aj k droidovi. Táto schopnosť súcitiť s (aj neživými a nie ľudskými) postavami žiaľ posledným filmom chýbala, no seriál to zvládal dokonale. Už sa teším na pokračovanie... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Meč, který má v ruce Moff Gideon (Giancarlo Esposito) na konci epizody, je Darksaber, který se objevil v obou animovaných seriálech ze světa Star Wars a byla o něm zmíňka i ve filmu Rogue One (2018). Mandaloriané Darksaber berou jako znak moci a ten kdo ho vlastní, vládne všem Mandalorianům a určuje směr „Cesty Mandaloriana“. (UncleMorty)

Reklama

Reklama