Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 2

(série)
Trailer 2
USA, 2020, 5 h 21 min (Minutáž: 32–52 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (163)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi se nedá mluvit o tom, že by se laťka posouvala. Ale minimálně se drží. S tendencemi směrem vzhůru. Je asi jasné, kam tvůrci směřují ve svých hlavách a je to i vidět. Epizodický seriál, který vlastně drží celistvý a napínavý příběh, který dokáže upoutat i překvapit vlastně ukazuje to, co mohl být Zaklínač, kdyby ho někdo úplně neposkvrnil. Toto je úkaz, že stále lze čerpat ze světa Star Wars velmi epicky a originálně. Po tom všem asi není, co dodat. Bude záležet jakým směrem bude se ubírat budoucnost, která je nyní v celku nejistá. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorianovi je často vyčítána epizodičnost,kdy se děj neposouvá a některé epizody co mohou zdát zbytečné,ale co naplat když i tyhle "zbytečné" epizody dokáží nabídnout fanouškovi SW víc než celá poslední trilogie (a část té prostřední).Mě osobně to vyhovuje a druhá řada se mi líbila ještě víc než ta první a to co předvedli Favreau a spol v poslední epizodě mě regulérně dostalo a po delší době mi připomnělo proč miluju SW a proč sem byl na New Hope asi 6x v kině.Závěrečných cca deset minut sem si pustil asi 3x za sebou a nebylo to zřejmě naposledy.Jestli někdo Mandovi vyčítá,že je to laciné podbízení fanouškům,tak ať.Já sem fanoušek a přesně takový fan-service od SW čekám (a tím nemyslím ten splácaný jakože fan-service co předvedlo Rise Of Skywalker)...90% ()

Reklama

erased 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to sice jen dalších osm "nijak" natočených epizod čistého fanservisu s jalovými scénáři podprůměrné videohry, ale přesně to se od Mandaloriana očekávalo a víc od něj ani nechci. Snad teda přinese těch deset seriálových spinoffů Disney dost peněz, odvahy a dobré vůle na to konečně zahájit produkci čehokoli, co prostě půjde zcela opačnou cestou (ideálně samozřejmě trilogie Riana Johnsona). ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[73%] Podobně bych to viděl jako první sérii, jenže zde dávám o něco vyšší hodnocení, bylo to přeci jen celkově o něco lepší. Akce zde bylo opět hodně (až moc), postavy mě teda bavily o něco více a příběhově to stejně nebylo až tak záživné, ale každý díl bylo na co se dívat. Z tohoto seriálu nejsem tak unešený jak ukazuje hodnocení, ale k zahození není. Ve finále mě potěšil jako cameo Luke Skywalker v mladé podobě (pc úpravy pomohly). Nicméně, na další sérii se celkem těším a třeba se to ještě o něco víc vylepší ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je rozhodně lepší než ta první. Líbí se mi ten westernový a samurajský styl seriálu. Miluju ty postavy, hudbu, Baby Yody, a ten FANSERVIS! Ano může se zdát, že fanservis je tlačený na pilu, ale pro fanoušky je to dvojitý orgasmus. Krásně se na to kouká potom. Giancarlo Esposito potvrzuje, že hrát záporáka je jeho druhý jméno, neskutečně mu to sedne, viz Breaking Bad. Závěr téhle série je to nejlepší co nám Star Wars předvedlo od dob Pomsty Sithů, byl to nepopsatelný zážitek. Jon Favreau a Dave Filoni may the force be with you! Už aby byla třetí řada! MILUJU TO! ()

Galerie (131)

Zajímavosti (100)

  • Seriál Mandalorian je poprvé na přímo propojen s kreslenými Star Wars (Star Wars Clone Wars – od r. 2008 a Star Wars Rebels – od r. 2014), a to prostřednictvím postavy Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff). Zajímavostí pak je, že dabérka kreslených Bo-Katan Kryze se stala i herečkou stejné postavy v hraném seriálu. (Sidarius)
  • Tuskeni v tejto epizóde jazdia v jednej rade, zanechávajúc tak len jednu stopu, aby zatajili svoj počet. Presne túto vec o nich povedal Obi-wan v Star Wars: Epizóda 4 - Nová nádej (1977). (ČSFD)
  • Když se Baby Yoda po jízdě plné otáček v Razor Crest pozvrací, odkazuje to na Strážce Galaxie 2 (2017), kde Baby Groot pozvrací po několika přeskocích mezi galaxiemi. (Doli10)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama