Reklama

Reklama

VOD (1)

Nájemný lovec putuje na Vnější okraj, aby našel jiné Mandaloriany. (Disney+)

Recenze (84)

filmsim 

všechny recenze uživatele

Vyjma ohrané zápletky a pocitu, že až na finální záběr, úvodní epizoda příběh nijak neposunula, se nedostatky nacházejí jen stěží. První sezónu sice nepovažuji za jeden z nejlepších seriálů loňského roku, ale i tak mě na Mandalorianovi nesmírně bavil neokoukaný pohled na známý filmový svět, ústřední postava, která dokáže oplývat charismatem i přesto, že zásadně nesundává helmu, jeho dětský zelenkavý svěřenec a na seriálovém poli jedinečná řemeslná a vizuální stránka. Všechny vyjmenované aspekty jsou zpátky a já po následujících sedm týdnů bude s nadšením vyhlížet další pátek, kdy vyjde nový díl. 8/10 Více v mých prvních dojmech na Fandíme Seriálům. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mando v epizodě několikrát zmíní, že jeho posláním je nalézt Jedie, ale místo toho tráví x dní v jakési zapadlé díře na Tatooinu, aniž by získal byť jen minimální info vedoucí k jeho cíli... kdyby to byl seriál kde je každý díl o nějakém "questu" bez hlavní příběhové linky, tak ani nepípnu a hned dám o hvězdu vyšší hodnocení, ale tady máme prostě nějaký main plot, kterému se tvůrci však vyhýbají pomalu jak čert kříži a neustále nás "rozptylují" těmito všemožnými odbočkami... série má navíc jen 8 dílů a tak není čas ztrácet čas a tady jsem měl zkrátka silný pocit, že ho ztrácíme až až. Jo a v závěru epizody jsem čekal, že Mando nechá Timothy Olyphantovi onen Bobův armor s proslovem typu že si ho zasloužil v boji a byl by z něho dobrý Mandalorian atd. atd., ale ne, prostě jen Mando sbalí saky paky a čau:)) Opravdu zvláštní vyznění této epizody. ()

Reklama

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám šílený nutkání dát 5 hvězd, ale na to je to přece jenom moc jednoduché a hloupé, JENŽE! V tom nejlepším slova smyslu. Mandalorian během 10 minut dokáže, že je absolutní borec a sympatičtější postavu v helmě jsem neviděl. Oproti první sérii posun, Favreu už přesně ví, jak dávkovat jeho hlášky a Pascal zase jak je odříkat. Baby Yoda nevyužitý, ale i tak funguje jako komická vložka. Marshal je boží a doufám, že se s ním ještě potkáme. Příběh je vážně jednoduchý, jenže přichází to, co si může tvůrce dovolit jen ve SW universu. Hlubší prozkoumávání již objeveného. Takže Tatooine, Tuskeni, píseční draci. Ano prosím, tohle chci od seriálu téhle značky! Prozkoumávat universum. No a triky? Nemám slov. Absolutní bomba. Kloubí se s dechberoucí kamerou a perfektní hudbou. ÚŽASNÝ! ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

CGI príšerka vyzerala ako z hollywoodskeho trháku s veľkým rozpočtom a naozaj stála za to. Mando je stále cool, Baby Yoda milý ako vždy a Timothy Olyphant potešil. Opäť ale ide o epizódu zaoberajúcu sa (ne)obyčajnou žoldnierskou prácou, mytológia univerza sa takto nikam neposúva, čo ma veľmi mrzí. Tvorcovia sa zase miesto hlavnej línie venujú menej podstatným odbočkám. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem naprosto fascinován tím, jak lze scénář totálně o hovnu, natáhnouti skoro na hodinu a přesto nenuditi. Jedná se o zcela zbytečný díl a ti, kteří se na 2.s. teprve chystají, jej mohou s klidným svědomím, přeskočiti. Jedině, pokud je magneticky přitahuje 50min. záběrů na poušť. Favreau je buď šílenec, nebo génius. Special quest star...vykradený/ukradený píšečný červ (zde zřejmě kvůli autorským právům drak, haha) z Arrakis. Pardon z Tatooinu. Vím, že Darth Lucas vykradl pro svou SW IV od westernů, samurajských filmů, včetně Flashe Gordona až po Dunu a Nadaci, ale tohle už bylo fakt na mě moc. Už jsem jen čekal, že se z Tuskenů, vyklubou zakuklení Fremeni. Ugh. Na 2.str. i 1.s. má 1 zbytečný díl, takže skore je 1:1 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (19)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno