Reklama

Reklama

VOD (1)

Nájemný lovec putuje na Vnější okraj, aby našel jiné Mandaloriany. (Disney+)

Recenze (84)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní akční sekvence je skvělá a všechno hezky přípraví, aby následovalo něco, co nazvu: nádhera. Navíc...delší stopáž dílu slyšel. Ideální k poznání šerifa, hlubší vztahy a situaci ve vesnici. A to všechno, co bylo potom? Magnifik! Pár minut řečí a klidně bych na film s tímhle námětem šla do kina. Což je za mě pro seriál lichotka  :) ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

CGI príšerka vyzerala ako z hollywoodskeho trháku s veľkým rozpočtom a naozaj stála za to. Mando je stále cool, Baby Yoda milý ako vždy a Timothy Olyphant potešil. Opäť ale ide o epizódu zaoberajúcu sa (ne)obyčajnou žoldnierskou prácou, mytológia univerza sa takto nikam neposúva, čo ma veľmi mrzí. Tvorcovia sa zase miesto hlavnej línie venujú menej podstatným odbočkám. ()

Reklama

Dikinsn 

všechny recenze uživatele

Niekedy človek nepotrebuje super chytrú zápletku, alebo bombardovanie miest...niekedy sa stačí usadiť, zapnúť “bedňu” a vychutnávať si každý jeden záber horizontu tej a tej planéty, oceniť klasické masky tamojších obyvateľov a vychutnať si hudbu sprevádzajúcu svet, do ktorého sme sa mohli opäť vrátiť :) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to udělané luxusně a každý dolar je vidět, ale co naplat, když je to samý nesmysl a víc než cokoliv jiného, jde jen o exhibiční fan service. Našel bych minimálně 50 epizod z animovaných klonových válek, které měly mnohem lepší příběh. A námitka, že se to jen rozjíždí neobstojí, protože to bude nakonec stejně mdlé, jako celá první řada. Chápu nadšení SW milovníků, lepší cokoliv, než nic, ale pro běžně náročného diváka je to slabota...a podotýkám, že Favreau je jeden z mých oblíbených tvůrců. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando sa snaží nájsť svojich druhov z Mandaloru ale natrafí na šerifa, ktorého mestečko zužuje netvor a tak sa za malú províziu dohodne na jeho zničení. Prevedenie: Prvý diel druhej série sa príbehom prvej nijako nezaoberá a ide si svojou cestou. Vedľajšia misia, ktorá sa sprvu zdala banálna vo finále vyrazila dych a CGI príšera potešila oko nejedného diváka. Dáva hviezdu navyše za to že sa boj odohráva cez deň čo je pri bojoch podobného typu vzácnosť. 90% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (19)

  • Konfrontácia medzi Mandom a mužom známym ako Cobb Vanth bola silné inšpirovaná filmom Dobrý, zlý a škaredý (1966). Vidíme tu detailné zábery na oči, chvejúce sa prsty, siahajúce po zbrani a strnulé tváre, ktoré boli ikonické pre záverečný súboj vo vyššie zmienenom westerne. (ČSFD)

Reklama

Reklama