Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 2 (2020) (série)


Kapitola 13: Jedi (S02E05)

(epizoda)
  • USA Chapter 13: The Jedi (více)

VOD (1)

Mandalorian cestuje na planetu, které vládne krutá místodržící, jež má velice mocnou nepřítelkyni. (Disney+)

Recenze (89)

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele

Tady jsem trošku skeptickej. Choreografie soubojů docela meh, mando top, odkazy hell yeah.. a to je asi vše. Tenhle díl má jisté problémy.. ale jinak byl fajn. Navrácení HK jednotky do kánonu mě nehorázně potěšilo, už fakt jen vyčkávám na referenci, která se bude týkat Revana. Nebylo to nejhorší, ale čekal jsem víc. ()

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mando a Jedi pekná dvojka. Pekne sa posúvame v príbehu ďalej. Zbytočne sa nekecalo, proste všetko mi to dávalo zmysel, len mi to ubehlo pekelne rýchlo. Konečne sa dozvedáme niečo nové o The Kid a to ma potešilo a navnadilo na ďalšie pokračovania. PS: ale taký kov by som aj bral. Mando ma šťastie no. :D ()

Reklama

Lacro 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nařachanej díl, kterýho jsem se nemohl dočkat. Konečně jsem viděl hranou Ashoku, která měla moc povedenej příchod do tohoto seriálu a ukázala nám její lightsabery v plný parádě. Zjistili jsme jak se jmenuje náš mrňous, slyšeli jsme zmíňku o Yodovi a Anakinovi. Samozřejmě naše hlavní dvojka v akci je vždycky top, ještě když vidíte, jaký mají mezi sebou pouto. Za mě prostě a jednoduše naprostá spokojenost. ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem hodně rozpačitej. Ahsoky nástup je zvláštní, jiná herečka je na její osobnosti silně znát a Ahsoka je tím v podstatě někdo úplně jiný. Její vlasové rohy jsou okatě umělé a v průběhu dílu víc a víc omačkané. Nic moc. Souboje dobré, atmosféra taky, ale kam mizí ten budget? Začíná mi docházet trpělivost, protože triky jsou sice parádní, ale ta výprava silně kulhá. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Skvělý, takže nová trilogie udělala Star Wars ostudu tím, jak byla nekoherentní a lajdácky napsaná, a Mandalorian jim zase dělá ostudu tím, že si tahá nejlepší věci z lore, a pak je přetavuje v béčkové epizody Hvězdné brány. Celý ten díl vypadá, jak kdyby vznikal v amatérské produkci s budgetem východoevropského akčního filmu s Brucem Willisem v roli záporáka. Sorry, miluju Star Wars, but not like this... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (13)

  • I v tomto díle se objevilo mnoho odkazů na originální Star Wars filmy. Při příletu na Corvus je Razor Crest skenován ručním skenerem vesmírných lodí, který používali rebelové ve Star Wars Epizoda IV (1977) při příletu Millenium Falcona na Yavin 4. V zahradě magistry Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto) v Calodanu byl zase k vidění závlahový systém velmi podobný tomu z pouštní farmy Owenů na Tatooinu, který se objevil ve Star Wars Epizoda IVStar Wars: Epizoda II (2002). A brána města Calodan vydávala při otevírání velmi podobný zvuk, jako brána Jabbova paláce na Tatooine ve Star Wars Epizoda VI (1983). (Sidarius)

Reklama

Reklama