Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a Dítě cestují na místo, kde stával prastarý chrám. (Disney+)

Recenze (74)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už chápu proč nám v traileru ukázali pouze záběry z prvních 4 epizod, ve druhé polovině se dějí velké věci, a já mám velikou radost. 6 epizoda skvěle funguje jako příprava na finále 2 série, která si vede opravdu dobře. Darth Yoda mi skoro nahnal slzy do očí. Jsem zvědav jak tohle dopadne. BOBA FETT ÚŽASNÝ! Líbí se mi, že to není záporná postava. :) ()

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda mě překvapila snad v každým ohledu. Tython jsem čekal až v samém finále série, setkání Manda a Boby taktéž. Co se týče Tythonu, tak lokace byla pěkná, ale čekal bych, že z ní uvidíme trochu víc. Nikde žádné ruiny, vodopády, jezera, jak známe ze hry. Tak trochu jsem doufal i ve Flesh Raidery. // Boba se předvedl jako drsňák, dokonce jsme viděli i nějaký tríčky, co jsme neviděli ani u Manda, tak to třeba vezme jako podnět k upradu zbroje. // Čekám, že v dalších epizodách se objeví nějakej ten Jedi, kterej jim pomůže porazit Gideona a zachránit Grogua ()

Reklama

SmajdalfCZ1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byl jeden z dílů, který se mi nejvíce líbil v téhle sérii. Jízda od startu do konce. Boba Fett a Fennec to celkem rozjeli. Boba dostal dost prostoru a předvedl skvělý souboj se ST. Poprvé jsem viděl jak z ST lítají kusy plastů. Tahle epizoda se mi vážně líbila a doufám, že to ke konci druhé série neztratí tempo. Tenhle díl se musel líbit i těm co doposud rejpali, že to jen kopíruje první sérii. Navíc tu máme více Jedi duchovna což je mi velice sympatické. Jsem zvědav na poslední dvě epizody. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I'm a simple man making his way through the galaxy." Veľký comeback jednej z najikonickejších postáv originálnej trilógie. Boba Fett je oficiálne späť so všetkým čo k nemu patrí (samozrejme vrátane legendárneho Slave 1) a v Mandalorianovi jeho verzia 2.0 získava konečne dostatok priestoru na využitie svojhu potenciálu. Som rád, že ho Disney opomenulo v najnovších filmoch, pretože by to podobne ako pri ostatných tradičných postavách z IV-VI dopadlo pravdepodobne fiaskom. Myslím, že všetkým SW skalným táto akčná epizódka poskytla patričné blaho... ()

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Disney+ || Rodriguez byl od začátku vhodná posila do utahané minisérie a doufám, že tvůrce napadlo dát mu další epizody pro třetí sérii. Ví totiž jak má podat akci, napětí a postavy. Stále je to jenom kus z příběhu odehrávající se na jedné planetě, ale tentokrát se to dá nazvat jako dlouhá akční scéna s nečekaným koncem. No dobře ne úplně nečekaným, ale takový ten "chci vidět další epizodu". Což je věc, která 4 prvním epizodám zoufale chyběla a jejich absence by příběhu jen prospěla. Jen tak dál. 90%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (10)

  • Boba mimo iné prezradí aj to, že Jango Fett bojoval v Mandalorianskej občianskej vojne (Mandalorian Civil War). V tomto konflikte, ktorý sa odohral ešte pred Epizódou 1 (1999) spolu bojovali dve frakcie Mandalorianov. Jedna bola za mierové spolunažívanie s ostatnými svetmi, zatiaľ čo tá druha chcela, aby Mandaloriani zostali obávanými bojovníkmi a zabijakmi. S pomocou rytierov Jedi vyhrala pokroková, pacifistická frakcia. Porazení agresori odišli do exilu a sformovali tzv. Dead Watch - skupinu, ktorá vychovala Din Djarina (Pedro Pascal). Nie je jasné, na ktorej strane v tomto konflikte stál Jango Fett, je však pravdepodobnejšie, že to bolo na strane pacifistov. (ČSFD)
  • Boba Fett (Temuera Morrison) v tomto díle o sobě prohlásí: „I'm a simple man making his way through the galaxy,“ což je téměř stejná odpověď, kterou řekne jeho „otec“ Jango Fett (Temuera Morrison) Obi-Wanovi (Ewan McGregor) ve Star Wars Epizodě II (2002), konkrétně: „I'm just a simple man trying to make my way in the universe.“ Oboje je to reakce na zjišťování hlavních kladných postav, co jsou zač. (Sidarius)

Reklama

Reklama