Reklama

Reklama

VOD (1)

Aby mohl bojovat proti zbytkům Impéria, musí Mandalorian vyhledat pomoc starého nepřítele. (Disney+)

Recenze (60)

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále lepšie a lepšie.Perfektné od začiatku do konca. Celý diel bol napínavý. Vychutnal som si tento diel naplno. Od finále očakávam veľmi veľa lebo táto časť nás na finále dostatočne navnadila. A bol by som rád keby sa tieto postavy objavovali stále ako tým ostali pokope čím dlhšie lebo sa mi na nich veľmi dobre pozerá. ()

Kelly2502 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá skutočne vynikajúca epizóda seriálu (nie len série)! Postavená na postavách, na ich konfliktoch a príbehu, ktorého hnacím motorom sú ich rozhodnutia a nie nejaká vonkajšia sila. K tomu skvelá honička s pirátmi, ktorá predčí asi aj scénu s červom z prvého dielu tejto série, pár super záberov a Bill Burr, ktorý by si zaslúžil väčší priestor v ďalšej sérii. Presne takto som si pred rokom predstavoval, že bude Mandalorian vyzerať. Škoda, že už ostáva len jedna časť pred ďalším dlhým čakaním. ()

Reklama

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně jedna z nejlepších částí série, hlavně díky lince Manda a Mayfielda. Scéna s imperiálním důstojníkem mi hodně připomínala Hanse Landa z Hanebných panchartů a navíc do toho hrálo napětí díky Mandovu odhalení. Ještě že je tam všechny vystříleli, aby nikdo neznal jeho tvář, teda až na Mayfielda, u kterýho jsem proto tak trochu čekal, že se při útěku hrdinně obětuje, aby mohl Mando utýct a jeho tvář zůstala pořád neznámá ()

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Disney+ || Konečně se do Mandaloriana vkradlo nějaké napětí. Můžu říct, že velmi intenzivní napětí. Celá epizoda je opět jedna velká akční scéna, tentokrát však lépe natočená než v úvodních dílech. Chválím spolupráci mezi postavami, které mezi sebou koněčně budují vzájemný vztah než jen "pomůžuti a už tě nikdy neuvidím". Sice by to chtělo na předposlední epizodu větší tah na branku, stále mám totiž pocit, že jsme teprve za druhou půlkou, no alespoň se nezpomaluje. Bohužel se obávám, že závěrečný díl skončí téměř stejně jako v první sérii a budeme muset zase čekat na třetí. Záporák, kterého už známe, má stále málo prostoru a až moc s ním šetří. Každopádně Rick Famuyiwa se zařadil mezi čtveřici nejlepších režisérů seriálu. 90%. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Na to aby sa Mando dostal k malému potrebuje imperiálne súradnice generálovej lode a tie sa dajú získať iba z imperiálneho počítača a tak musia nájsť imperiála, ktorý ich k nemu dovedie. Našťastie jeden starý známy je po ruke a tak sa skupinka hrdinov ide pokúsiť o nemožné. Prevedenie: Ešte ani pri jednej časti z druhej série som ani minútu nepochyboval o tom, že dám plné bodové hodnotenie. Inak tomu nie je ani teraz. Časť plná akcie, emócií a hlavne vedľajších postáv, ktoré neuveriteľne bavia. 96% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • Vůbec první epizoda seriálu, ve které se neobjeví malý Grogu (Baby Yoda). (TwoFace)
  • Boba Fett zničí v závere dve TIE stíhačky pomocou seizmických naloží, ktoré vypustí zo svojej lode Slave I. Rovnakým spôsobom sa jeho „otec“ Jango Fett snažil zbaviť Obi-Wana (Ewan McGregor), ktorý prenasledoval Slave I v Star Wars: Epizóda II - Klony útočia (2002). Zaujímavé je tiež, že sa toho zúčastnil aj Boba Fett, vtedy ešte ako malý chlapec. (ČSFD)
  • Monológ, ktorý v závere epizódy prednesie Din Djarin (Pedro Pascal) Moffovi Gideonovi je rovnaký, aký predniesol Gideon v epizóde The Reckoning (S01E07). (ČSFD)

Reklama

Reklama