Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci podnikají nebezpečnou záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (125)

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oukej, tak tohle byl asi nejlepší díl celýho seriálu prozatím. A ten konec? No tak tam jsem dostal husinu, co mám doteď. Pro fandy SW, co viděli všechny filmy je to ultimátní konec a ani tam nikdo nemusel nic říct a vy jste přesně věděli o koho jde, protože to k té postavě prostě sedí. A ještě to menší cameo jistého droida? No to je luxusní. A abych nezapoměl, tak na konci pěkně stříkaj emoce, nádhera. ()

Fearghast 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holly balls to bylo strašné - taková hromada nedodělaných scén, střihů, CGI místy úplně otřesné ... když nemám prostředky, protože jsou scenáristi a lidi dělající 3D modely s Covidem doma, tak to finále snad týden nebo měsíc odložím. Jestli je tohle všechno co dokáže Mandalorian nabídnout, tak pevně doufám, že třetí serii už nebude. Scéna po titulkách je extrémně vtipná - naklusat do sálu, všechny vystřílet a vítězoslavně dosednout na trůn zcela liduprázdného sálu ... a pak co? Posedí si 5 minut, oddechnou, vezmou mop a začnou s úklidem mrtvol? PS: To s tím neustálým sundáváním helmy už je trapné. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzala jsem to z jedné vody načisto, dodrcla druhou sérii a to finále bylo parádní, dynamická jízda od začátku do konce, úchvatný střih i hudební podmaz, jedna ani nestihla popadnout dech.. Tak jsem to pro jistotu lupla dvakrát, jednou v originále a podruhé s českými titulky.. Valím si to na filmové vlně SW a nemám připomínek, resp. nechci mít.. Slzy v očích a sežmoulaný kapesník.. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY: Jednu jedinou hvězdičku musím strhnout, protože ten ne zcela povedený deepfake mě opravdu velice rozhodil. Měli obsadit Sebastiana Stana a bylo by to mnohem lepší. Chápu ale, proč se rozhodli pro tento způsob, a určitě si časem zvyknu. Budoucí pátou hvězdu tedy nevylučuji. Jinak naprosto úžasná epizoda, trochu předvídatelná, ale stejně skvělá. Hned jak jsem viděl onen samotinký X-Wing, začal jsem divoce rozhazovat rukama všude kolem sebe, a to samé se pak stalo ještě během post-credit scény. Fortunovo (rychlé) cameo potěšilo, a když Boba převzal trůn, vykřikl jsem radostí. Mimochodem také ale doufám, že Grogu nezůstane v Lukově akademii, protože bych jen nerad zjistil, že zemřel rukou Bena Sola... ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší Star Wars od Pomsty Sithů. Ani nedokážu popsat slovy jaký zážitek byla závěrečná epizoda 2 série. Bylo to nečekané a krásné zároveň. Pokud jste ještě tuto epizodu neviděli, tak doufám, že vám to někdo nevyspoileruje, jelikož to co se v tomto dílu stalo, je pro fanouška Star Wars předčasný dárek k vánocům. Jon Favreau a Dave Filoni mockrát DĚKUJI! May the force be with you. P.S. A ano plakal jsem a jak moc :). ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Boba Fett (Temuera Morrison) povie, že Impérium zmenilo Mandalore na sklo. Tým chcel povedať, že Mandalore zničili. Jednalo sa totiž o púštnu planétu pokrytú pieskom a sklo vzniká práve roztavením piesku. (ČSFD)
  • První epizoda seriálu, která v závěrečných titulcích neobsahuje výtvarné návrhy. (Sidarius)
  • Keď Din Djarin (Pedro Pascal) porazí Moffa Gideona (Giancarlo Esposito), vezme mu Darksaber, ktorý svojmu vlastníkovi dáva právo vládnuť nad Mandaloranmi. Keď ho chce darovať Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff), Gideon mu povie, že ona ho nemôže prijať ako dar, musí ho vyhrať v boji. To však spôsobilo určité nejasnosti, nakoľko v seriáli Star Wars Rebeli (od r. 2014) ho Bo-Katan prijala ako dar od Sabine Wren. Jedným z dôvodov, pre ktoré ho možno teraz nemôže znovu prijať ako dar, je, že oň prišla, čím sa stala nehodnou vlastnenia Darksaberu. Keby ho získala späť v súboji, dokázala by, že si ho zaslúži. (ČSFD)

Reklama

Reklama