Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 2

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 5 h 21 min (Minutáž: 32–52 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (164)

animaxis 

všechny recenze uživatele

U Mandaloriana se mi líbila už první série, i když jsem z ní asi nebyl tolik odvařený jako většina fanoušků Star Wars. Ale sakra, ta druhá už je totální nátěr i pro mě =D První dva díly považuji spíš za takový lehký rozjezd, po kterém se ale odstartuje série událostí, během kterých mé srdce jednoduše plesalo radostí. Přítomnost postav z filmů nebo jiných seriálů vůbec nepovažuji za fan service, ale za velmi povedené rozvětvování děje do sfér, které jsem po první sérii upřímně moc nečekal. A co víc, opravdu jsem při sledování této série cítil takové to "kouzlo", které ze Star Wars v posledních letech spíš vymizelo (a to mám mimo epizody IX novou trilogii vlastně celkem rád). Takže i když jsem po ohlášení asi sta nových seriálů z tohoto světa spíš vyděšený, po zhlédnutí tohoto skvostu si říkám, že je přece jenom určitá naděje, že by to Disney mohl nějak ukočírovat. Především pokud u toho budou Fevrau s Filonim. Samozřejmě jsem ale zvědavý, jak si s touto tématikou pokud možno svobodně a bez diktátu až příliš málo riskujícího Disneyho a hlasitých rozmazlených fandů, kteří si za posledních pár let navykli hlasitě nadávat pokaždé, když nějaký Star Wars film nebo seriál nedopadl úplně přesně podle jejich představ, jiní tvůrci. ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aspoň niečo u Disney vyšlo k veľkému potešeniu. Celá plejáda známych režisérov a hercov tomu dáva riadnu exkluzivitu. Dobrodružné príbehy dobre sypú, technicky takmer dokonalé zvládnuté, akcia ma grády, aj keď likvidovanie StormTrooperov je dosť jednoduché ako by tam ani neboli, taká ľahšia prekážková dráha. Čiastočne to vynahradia s Darktroopermi. Záver z mega bonusom excelentný. Spokojnosť, seriál roka 2020! /90%/ ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hneď od prvej epizódy citeľný nárast kvality oproti prvej sérii. Začína to dostávať tvar a vytvára to plne postačujúci priestor na prehlbovanie vzťahu k postavám a príbehu samotnému. Už to, napriek prevažujúcemu epizódnemu charakteru jednotlivých kapitol, nie je len zmätené pobehovanie od jedného kúta vesmíru k druhému. Ak to v tretej sérii týmto smerom ešte rozvinú a následne zdarne ukončia, bude Mandalorian jedným z najpríjemnejších príspevkov do (momentálne riadne rozdziganého) sveta Star Wars. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rychlé, svižné a občas trochu monotónní a schématické, spoléhající na zaručenou auru Star Wars univerza. A popravdě řečeno, obvykle to funguje. A i když je většina dílů v podstatě dějově na jedno brdo, je Mandalorian narvaný takovým množstvím odkazů, replik a klasických hračiček, které máme v SW rádi, že se mu ledacos dá odpustit. Pascal je jeden z mála herců kde stačí hlas na veškeré hraní. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je rozhodně lepší než ta první. Líbí se mi ten westernový a samurajský styl seriálu. Miluju ty postavy, hudbu, Baby Yody, a ten FANSERVIS! Ano může se zdát, že fanservis je tlačený na pilu, ale pro fanoušky je to dvojitý orgasmus. Krásně se na to kouká potom. Giancarlo Esposito potvrzuje, že hrát záporáka je jeho druhý jméno, neskutečně mu to sedne, viz Breaking Bad. Závěr téhle série je to nejlepší co nám Star Wars předvedlo od dob Pomsty Sithů, byl to nepopsatelný zážitek. Jon Favreau a Dave Filoni may the force be with you! Už aby byla třetí řada! MILUJU TO! ()

Galerie (131)

Zajímavosti (97)

  • Vodný mesiac Trask je obývaný predovšetkým rasami Mon Calamari a Quarren. Obe nám boli predstavené už v originálnej trilógii a obe pochádzajú z planéty Mon Cala. (ČSFD)
  • Flashback, který ukazuje, jak přišel Cobb Vanth (Timothy Olyphant) ke slavné mandalorianské zbroji Boby Fetta (Temuera Morrison), je adaptací několika pasáží z knižní trilogie „Star Wars: Aftermath“ (2015–2017). (TwoFace)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama