Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2023, 6 h (Minutáž: 33–59 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (127)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První část třetí sezóny měla velmi pomalý rzojezd, člověk z toho cítil, že tvůrcu tak nějak nevědí, kam chtějí příběh směřovat, ostatně sami přiznali, že nemají vymyšlený konec seriálu. Ani se nedivím, že čísla sledovanosti poněkud kolísaly, samozřejmě covidová čísla byla jedinečná, leč i já jsem ke konci dva díly úplně vynechal a nakoukal je až před koncem sezóny. Dost mě překvapilo, jak v posledních několika dílech tvůrci dost šlápli na plyn co se týče výpravy a finále je vyloženě prošpikované cgi v jedné obří bitvě, na kterou se fakt pěkně koukalo, možná by se neztratila ani na plátně. Jsou to sice více obrázky nežli příběh, ale seriál pořád má Pedra Pascalla, který seriál neskutečně táhne kupředu, což bylo i dobře vidět na "spin-offu" s Bobem Fettem. Třetí řada přišla tak nějak z neočekávání a prostě tu byla, tu čtvrtou si dám za pár let zase rád. PS : Přidávám se k lidem, kterým už nyní chyběla Gina Carano. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zcela prázdná sezóna. Seriál nikdy nebyl nabitý dějem, ale samostatné epizody dokázaly v rámci své minutáže nějak pracovat i s tím málem, co nabízely. U trojky se na vše již z vysoka vykašlalo. Zkratkovitosti, absence jakéhokoliv budování (kromě třetí epizody) vztahů či postav, chaotičnost. Kromě vizuální stránky se nedá zbytek nějak vážněji pochválit. Se závěrečnou scénou bych možná i byl rád, kdyby se čtvrtá sezóna nekonala. Stačily by hostovačky v jiných seriálech. ()

Reklama

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nehledě na to, že se v samotném závěru ukázal smysl všeho, co se ve třetí řadě Manda dělo a působilo tak roztříštěně, převládá po shlédnutí finále spíše zklamání. Třetí série zkrátka až moc přešlapovala na místě, zápletka s obnovou ztraceného domova Mandalorianů zdaleka natáhla tolik jako pátrání po původu malého Grogu, příběhové odbočky, ač úsměvné, byly nakonec spíše rušivé a samotné finále, byť velkolepé co do měřítka, bylo naprosto vyprázdněné po stránce emocí. A to ani nemluvím o tom, jak nezdravě často se tu scénaristé při budování příběhu spoléhají na náhody. Úplně na úroveň The Book of Boba Fett (pozn.: pro pochopení příběhu nelze vynechat) jsme sice neklesli, ale na Mandův standard je to pořád přeci jen málo. Kvituji poslední záběr, kterým by to celé klidně mohlo skončit a divák tak není mučen nějakým laciným cliffhangerem vycucaným z prstu na poslední chvíli. I tak bych byl ale rád, kdyby si Din Djarin ještě stihl napravit pověst a skončit v tom nejlepším. 6/10 ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No dobre no, finále to ako-tak zachraňuje. Ale aj tak je to celé príliš "bezstarostné", vyrozprávané len aby bolo. Nikto si tu s ničím extra neláme hlavu, niet tu jediného nápadu, nad ktorým by sa dalo čo i len uznanlivo pokývať hlavou. Také obyčajné, vlastne všedné, ničím mimoriadne. Žiadne skutočné prekážky, žiadne poriadne dilemy. Štvrtú sériu si môžu nechať! (i keď putovanie ústrednej dvojice v službách Republiky nie je vôbec zlý koncept, chcelo by to však najať poriadnych scenáristov, nie dovoliť, aby si s tým nejaký samozvanec robil čo chce a plnil si svoje infantilné sníčky... skoro úplne celý Star Wars Disney je taký, čomu sa tu vlastne čudujem!?) ()

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je nejslabším počinem ze všech tří ale to neznamená že by byla špatná, jsou tam díly který si vyloženě užijete ale jsou tam bohužel i takové které člověka zas až tak nenadchnou. To se v případě předchozích dvou sérií u mě nestalo ani u jednoho dílu že by mě nebavil. Rozhodně ale stojí za shlédnutí stejně jako předchozí dvě a Boba Fett. Za mě 8.5/10. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (40)

  • Holomapa Nevarro vydává stejný zvuk jako mapy v originální trilogii. Dále zde můžeme vidět následující popisky (zprava doleva): přístávací plocha, Pul Kushin a Západní nádvoří. (Veskoslav)
  • Stíny, které Grogu vidí, když cestuje s Dinem (Pedro Pascal) hyperprostorem, jsou Purrgilové – masivní vesmírné velryby, které cestují vesmírem a mají schopnost cestovat hyperprostorem. (mikki089)
  • Klonoví vojáci, kteří napadali senátní ochranku spolu s Kelleran Beq (Ahmed Best), patří k tzv. Shocktrooperům – vojákům, kteří se specializovali na lov nebo ochranu důležitých osob. (Veskoslav)

Reklama

Reklama