Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3

(série)
Trailer 3
USA, 2023, 6 h (Minutáž: 33–59 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (129)

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chyba, že jsem nepočkala na projekci na jeden zátah. Týden pauza trojce nijak neprospěla, domnívám se, že sešup dolů je výrazný. Laskavě hodnocení nadsadím,  Baby Yodu zkrátka žeru. Bez nesympatické, unylé  Bo- Mikádo Kryze bych se zvesela obešla, ale celkově mě návrat do světa Hvězdných válek potěšil. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První část třetí sezóny měla velmi pomalý rzojezd, člověk z toho cítil, že tvůrcu tak nějak nevědí, kam chtějí příběh směřovat, ostatně sami přiznali, že nemají vymyšlený konec seriálu. Ani se nedivím, že čísla sledovanosti poněkud kolísaly, samozřejmě covidová čísla byla jedinečná, leč i já jsem ke konci dva díly úplně vynechal a nakoukal je až před koncem sezóny. Dost mě překvapilo, jak v posledních několika dílech tvůrci dost šlápli na plyn co se týče výpravy a finále je vyloženě prošpikované cgi v jedné obří bitvě, na kterou se fakt pěkně koukalo, možná by se neztratila ani na plátně. Jsou to sice více obrázky nežli příběh, ale seriál pořád má Pedra Pascalla, který seriál neskutečně táhne kupředu, což bylo i dobře vidět na "spin-offu" s Bobem Fettem. Třetí řada přišla tak nějak z neočekávání a prostě tu byla, tu čtvrtou si dám za pár let zase rád. PS : Přidávám se k lidem, kterým už nyní chyběla Gina Carano. ()

Reklama

Maniik88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria hodne nevyrovnaná. Hodne dielov ma nebavilo, najmä vyšetrovanie vzbury robotov a jeden diel s bývalími imperiálnymi poskokmi. To ma fakt nebavilo. Potom sme sa hodne venovali Bo-Katan. Viac ako samotnému Mandalorianovi. A pár chujovných dejových zvratov tam bolo. Ako WTF odovzdanie meču Bo-Katan. Grogu už je len maskot (aj keď na konci pomohol). Jedi sa vytratili. A fakt si musíte pozrieť aj Boba Fetta, lebo tam polovica dielov bola o Mandalorianovi. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trojka opouští klasickou epizodovost, která je známá z prvních dvou sérií a buduje obsáhlejší příběh, který se prolíná všemi díly zatím poslední série. Z prvu se rozehrávají karty trochu neobratně a pomalu a divák moc neví co má čekat v dalších dílech, ale zhruba od polovina nabere třetí Mandalorian dobré tempo a sveřepě směřuje k nabušenému finále. Nechybí SW gadgety a dost zábavných momentů, především kolem Groga. Jako epická Star Wars alternace je to jen občas, ale feel good seriál je Mando skoro neustále. ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Dávám pět hvězd, abych trochu zvýšil hodnocení, ale také proto, protože jsem se furt bavil a s radostí koukal. Ano některé díly nebyly tak dobré jako poslední 2, ale u seriálu nemůžete čekat, že každý díl bude velká bitva. Navíc Mando už je tak stavěný, že se zde odbočuje na vedlejší mise a trochu se to universum rozšiřuje. Grogu sice zde svůj význam moc neměl, ale v posledním díle to odčinil. Dobré interakce mezi postavami, celkově svět, efekty a choreografie byly supr. Jedna hlavní záporná postava se mohla ukázat klidně o něco dříve. Celkově jsem ale zvědav, co se se zemí Mandaloru stane dále nebo už stalo, protože o tom nic nevím. Mandalorian je prostě typ seriálu, který mě bude bavit ať se tam bude dít cokoliv, už je to tak nastavený. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (40)

  • Odměna za prince rasy Mon Calamari byla vypsána už před několika lety. Můžeme to vidět v 1. sérii, kdy Din Djarin (Pedro Pascal) hledá novou zakázku u Greefa Kargy (Carl Weathers), který je v té době ještě vůdce cechu nájemných lovců odměn. (Veskoslav)
  • Tvorové žijící pod povrchem Mandaloru jsou Alamité. Primitivní humanoidní druh, který před čistkou žil na povrchu v neosídlených oblastech. (Veskoslav)
  • Během zasedání stínové rady Impéria je zde jedna zajímavá a významná postava – kapitán Gilad Pellaeon (Xander Berkeley). Pravá ruka velkoadmirála Thrawna se poprvé představuje „naživo“. Jeho lodí byl hvězdný destruktor Harbinger. Poprvé jej ale z temnoty "Star Wars Legends" přivedl už seriál Star Wars Povstalci (od r. 2014), a to konkrétně dvojepizoda Family Reunion and Farewell (2018). Hlas mu propůjčil Jim Cummings, který daboval Hondu Ohnaku. Samotná postava si pak odbyla knižní premiéru v roce 1991 v knize „Dědic Impéria“. (Veskoslav)

Reklama

Reklama