Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3

(série)
Trailer 3
USA, 2023, 6 h (Minutáž: 33–59 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (127)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalá expozice, rozestavení pěšců na šachovnici až k mistrovskému finálovém dvojdílu, který si co do rozmachu nezadá s filmem. Skvělé využití Bo a získávání respektu vůči Mandovi. Snaha o epizodičnost se trochu bije s vyprávěním většího příběhu, ale nakonec to do sebe všechno pěkně zapadne. Vždycky to podrží skvělý Grogu, který už jede na jistotu a ukazuje, že si vybral správně. Vynikajicí závěr! ()

Nemmonn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po 2 letech konečně nová season! Rozhodně to není nejlepší season a bohužel je to nejhorší, co jsme zatím měli. I tak je to pořád dobrý až na pár zbytečných epizod jako např. 3. nebo i malinko 4. která zas ukázala temnou minulost Grogua ale mimo to je to jen rychlá dobrodružná epizodka, která ve výsledku celé season nijak nepomáhá (až na vylepšení vztahu mezi Din Djarinem a Paz Vizslou). Hodně se mi líbí změna Grogua, kdy měl konečně možnost promluvit (ikdyž jen ano nebo ne) nebo se konečně a oficiálně stal adoptivním synem Din Djarina, jen škoda, že Grogu nepromluvil, protože už od prvních epizod se mi zdálo, že k tomu tvůrci dojdou. Poslední dvě epizodky jsou bezpochyby nejlepší a přiradil bych je i k těm nejlepším z celého seriálu, ale je škoda že pouze tyto 2 a nesnažili se více i v jiných epizodách. Na druhou stranu si myslím, že 4. season, která se má natáčet v Říjnu letos bude lepší a příběhově nabitá, už jenom kvůli tomu co nám 3. season nabídla a rozehrála. Za mě super season ale mohlo to být o malinko lepší, i tak jsem ve finále celkem spokojený. 8/10 ()

Reklama

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je nejslabším počinem ze všech tří ale to neznamená že by byla špatná, jsou tam díly který si vyloženě užijete ale jsou tam bohužel i takové které člověka zas až tak nenadchnou. To se v případě předchozích dvou sérií u mě nestalo ani u jednoho dílu že by mě nebavil. Rozhodně ale stojí za shlédnutí stejně jako předchozí dvě a Boba Fett. Za mě 8.5/10. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po odmlce se vrátil jediný SW projekt, co mě kdy bavil sledovat (i s Andorem jsem se nakonec tak nesešel) a třeba hned zpočátku konstatovat, že ani Mando už mě tolikrát neposadil na zadek, jako se mu dařilo v předchozích dvou sezónách. Možná je to i mou blbostí, že jsem skipnul Boba Fetta a byl tedy značně zmaten ve zdejší úvodní epizodě, ono ale i na ní navazuje ještě několik nezáživných, než se seriál vrátí do těch nadstandardních kvalit, jako jsme byli zvyklí. Poslední 3-4 epizody už jsou opět esencí pořádného sci-fi, co má perfektní vizuál, zběsilý spád a výtečnou hudbu. [viděno na Disney+] ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trojka opouští klasickou epizodovost, která je známá z prvních dvou sérií a buduje obsáhlejší příběh, který se prolíná všemi díly zatím poslední série. Z prvu se rozehrávají karty trochu neobratně a pomalu a divák moc neví co má čekat v dalších dílech, ale zhruba od polovina nabere třetí Mandalorian dobré tempo a sveřepě směřuje k nabušenému finále. Nechybí SW gadgety a dost zábavných momentů, především kolem Groga. Jako epická Star Wars alternace je to jen občas, ale feel good seriál je Mando skoro neustále. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (40)

  • Protokolární droid u holomapy vychází z původního návrhu C-3PO od Ralpha McQuarrieho, který vycházel ze vzhledu robota Maria z klasiky Metropolis (1927). (Veskoslav)
  • Jednotlivé „budíky“ palubního počítače upraveného N-1 starfighter jsou stále v jazyce Naboo. Můžeme zde vidět ALT (Altitude) – tedy madmořská výška, PSI (jednotka tlaku) a M Flight. (Veskoslav)
  • Ke konci dílu má cameo Dave Filoni, jenž sedí v novorepublikovém baru/hangáru a má klobouk na hlavě. (Cardo)

Reklama

Reklama