Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3

(série)
Trailer 3
USA, 2023, 6 h (Minutáž: 33–59 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (127)

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3 roky od 2. řady přináší tu výhodu, že si člověk nevšimne, jak to absolutně na ni nenavzuje a místy to vypadá, že jsme časově někde v půlce první řady. Ikdyž je závěr hodně uspěchaný, některé díly úplně o ničem, tak díky skvělé výpravě, kameře a hudbě to vlastně nevadí. Paradoxně tu ani není Mando hlavní postavou, tou je jednoznačně Bo Katan, která má daleko prokreslenější motivace. Člověka by napadla spousta otázek, např. "Kde se tam vzal Grogu?" atd., ale je to SW od Disney, takže se raději neptám a užívám si atmosféru. 😁 75% ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V stručnosti by sa tretia séria dala označiť ako veľmi nevyrovnaná. Epizódy plné vaty striedali geniálne momenty a tak to pocitovo bolo veľmi na hojdačke. Záverečný "šprint" dvoch epizód však celkové dojmy ukotvil v pozitívnom smere. Nebolo len o Djarinovi, ale o Mandalorianoch ako celku, ako spoločnosti a ako kultúre, čo som si veľmi užíval. Fandím tomuto seriálu a teším sa na pokračovanie. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po odmlce se vrátil jediný SW projekt, co mě kdy bavil sledovat (i s Andorem jsem se nakonec tak nesešel) a třeba hned zpočátku konstatovat, že ani Mando už mě tolikrát neposadil na zadek, jako se mu dařilo v předchozích dvou sezónách. Možná je to i mou blbostí, že jsem skipnul Boba Fetta a byl tedy značně zmaten ve zdejší úvodní epizodě, ono ale i na ní navazuje ještě několik nezáživných, než se seriál vrátí do těch nadstandardních kvalit, jako jsme byli zvyklí. Poslední 3-4 epizody už jsou opět esencí pořádného sci-fi, co má perfektní vizuál, zběsilý spád a výtečnou hudbu. [viděno na Disney+] ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. séria - 90%. Druhá séria mi prišla lepšia, no trojka ma bavila zas viac ako prvá. Mando je tu trošku odsunutý na vedľajšiu koľaj a celý príbeh je hlavne o Mandalorianoch, no nevadilo mi to. Úvod tretej série nie je úplne strhujúci, no posledné diely (5,7,8) šliapnu na plyn a okrem perfektnej Star Wars zábavy, dostaneme trošku temnejší ton, keďže Impérium, znova vstáva s popola. Filoni a Favreau pekne prepojujú Manda s novou sequelovou trilógiu a taktiež nechýbajú odkazy na ďalšie seriáli. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian je super seriál a zvednutí Star Wars na úroveň nepřekonatelnou. Každá série je jedinečná přitom v podstatě je to jeden příběh a to co jsme na začátku nevěděli, jsme se závěrem 3 série dozvěděli. Samozřejmě i tak mám otázky a rád bych viděl to propojení s episodami a věřím, že to přijde. Věřím že tohle není konec a bude ještě nějaká série a nebo film. Hodně nám napoví také Ashoka, jelikož i ta byla hezky namotaná do příběhu. Uvidíme. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (40)

  • Pretoriánská garda má inspiraci ve starověkém Římě, kde tato elita chránila Imperátora. Ve světě Star Wars ji k životu přivedla Stínová rada jako následovníky Císařské královské gardy, která zase vycházela ze senátní gardy. Pretoriáni byli vycvičeni v umění boje Teräs Käsi, Bakuuni Hand, boje beze zbraně Echani nebo Nar Kanji. Dále jejich specializací byl boj s různými typy zbraní od energetických zbraní až po vibročepele. (Veskoslav)
  • Natáčení této série se Pedro Pascal nezúčastnil a Mandalorian Din Djarin tak mluví pouze jeho hlasem. Pod oblekem jsou kaskadéři Brendan Wayne a Lateef Crowder, kteří mají v závěrečných titulcích kredit jako herci. Brendan Wayne vlastním jménem Daniel Brendan La Cava je vnukem Johna Waynea. (Rominator)
  • „Kalevala“, název planety, kterou Din Djarin (Pedro Pascal) a Grogu navštívili, aby viděli Bo Katan (Katee Sackhoff), má v našem světě jiný význam. Kalevala je název finské epické básně, příběhu obsahujícího zpívající čaroděje a mořské příšery. (mikki089)

Reklama

Reklama