Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3

(série)
Trailer 3
USA, 2023, 6 h (Minutáž: 33–59 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (127)

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No dobre no, finále to ako-tak zachraňuje. Ale aj tak je to celé príliš "bezstarostné", vyrozprávané len aby bolo. Nikto si tu s ničím extra neláme hlavu, niet tu jediného nápadu, nad ktorým by sa dalo čo i len uznanlivo pokývať hlavou. Také obyčajné, vlastne všedné, ničím mimoriadne. Žiadne skutočné prekážky, žiadne poriadne dilemy. Štvrtú sériu si môžu nechať! (i keď putovanie ústrednej dvojice v službách Republiky nie je vôbec zlý koncept, chcelo by to však najať poriadnych scenáristov, nie dovoliť, aby si s tým nejaký samozvanec robil čo chce a plnil si svoje infantilné sníčky... skoro úplne celý Star Wars Disney je taký, čomu sa tu vlastne čudujem!?) ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Môj obľúbený seriál sa konečne po rokoch vracia späť. Priniesol 8 nových epizód. A každá z týchto epizód vo mne vyvolala iné pocity. Ale jedno čo majú všetky tieto epizódy spoločné je, že hlavnou postavou už nie je Din Djarin. Je to veľmi prekvapivé ale dej sa síce točí aj okolo neho, ale najmä sa teraz sústreďuje na Mandaloriánov ako celok. Nečakal som nič dobré, ale ono to nebolo až také zlé. Bolo to už také pekné rozprávkové Star Wars, s kvapkou násilia. Určite najhoršia epizóda bola bezkonkurenčne epizóda 6. Táto epizóda bola po prvé nudná a po druhé trápna. K tomu sa tam ešte objavili Lizzo s Jackom Blackom (dnes idem na Super Maria tak dúfam tam bude dobrý), oni dvaja boli veľmi katastrofická dvojica. Celý ten nápad, že sa Moff Gideon vráti je nekreatívne. Jednoducho je to presne to isté ako to bolo v druhej sérii. Akurát, že tu Gideon má beskarový oblek a má armádu imperiálnych "Mandaloriánov". Je veľmi fascinujúce, že Giancarlo Esposito hrá postavu Gusa Fringa (Breaking Bad) či Antona Castilla (Far Cry 6) rovnako ako Moffa Gideona. Nehovorím, že to je zle, ale on fakt vie ako hrať záporákov. Posledná epizóda vo mne vyvolala veľmi zmiešané pocity. Na jednu stranu to malo šmrnc, pretože nestáva sa vždy, aby ste videli Mandaloriánov tak pokope bojovať. A na druhú stranu ten koniec? Fúha, ten koniec bol fakt slabý. Niekto by proste mal pochopiť, že zakomponovať do drsného seriálu cute postavu (Grogu), môže narobiť takzvaný mišmaš. Ja mám rád Grogua, ale niekedy ako presne n konci tretej série, to bolo moc. Avšak môj celkový dojem z zatiaľ poslednej série je kladný. Ja som spokojný. Som zvedavý na Ahsoku no... ()

Reklama

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Dávám pět hvězd, abych trochu zvýšil hodnocení, ale také proto, protože jsem se furt bavil a s radostí koukal. Ano některé díly nebyly tak dobré jako poslední 2, ale u seriálu nemůžete čekat, že každý díl bude velká bitva. Navíc Mando už je tak stavěný, že se zde odbočuje na vedlejší mise a trochu se to universum rozšiřuje. Grogu sice zde svůj význam moc neměl, ale v posledním díle to odčinil. Dobré interakce mezi postavami, celkově svět, efekty a choreografie byly supr. Jedna hlavní záporná postava se mohla ukázat klidně o něco dříve. Celkově jsem ale zvědav, co se se zemí Mandaloru stane dále nebo už stalo, protože o tom nic nevím. Mandalorian je prostě typ seriálu, který mě bude bavit ať se tam bude dít cokoliv, už je to tak nastavený. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trojka opouští klasickou epizodovost, která je známá z prvních dvou sérií a buduje obsáhlejší příběh, který se prolíná všemi díly zatím poslední série. Z prvu se rozehrávají karty trochu neobratně a pomalu a divák moc neví co má čekat v dalších dílech, ale zhruba od polovina nabere třetí Mandalorian dobré tempo a sveřepě směřuje k nabušenému finále. Nechybí SW gadgety a dost zábavných momentů, především kolem Groga. Jako epická Star Wars alternace je to jen občas, ale feel good seriál je Mando skoro neustále. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. séria - 90%. Druhá séria mi prišla lepšia, no trojka ma bavila zas viac ako prvá. Mando je tu trošku odsunutý na vedľajšiu koľaj a celý príbeh je hlavne o Mandalorianoch, no nevadilo mi to. Úvod tretej série nie je úplne strhujúci, no posledné diely (5,7,8) šliapnu na plyn a okrem perfektnej Star Wars zábavy, dostaneme trošku temnejší ton, keďže Impérium, znova vstáva s popola. Filoni a Favreau pekne prepojujú Manda s novou sequelovou trilógiu a taktiež nechýbajú odkazy na ďalšie seriáli. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (40)

  • Po příletu na Nevarro můžeme v pozadí vidět bílý protokolární droid K-3PO. Tyhle jednotky patřily mezi nejdražší na trhu a jasně to ukazuje, jak moc se Nevarro rozrůstá a obchodně kvete. (Veskoslav)
  • Na ceremonii můžeme vidět Paz Vizsla, kterému propůjčil hlas Jon Favreau, tvůrce Mandaloriana. (Veskoslav)

Reklama

Reklama