Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se vydává na důležitou cestu. (Disney+)

Recenze (73)

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro děti asi dobré. Pro fanoušky SW zklamání.  Herzní epizoda stylu "leť na planetu A, zjisti jméno města, vrať se pod město a splň misi". Jinak žádný příběh, žádná logika. Odmyslete si kostým a Grogu a zjistíte, že to nemá hlavu ani patu. A ten úvod byl teda trapárna, každý na zádech trysky, raketomet ale musí přiletět Mando. Jako proč? A pirát kapitán "černý perly" to bylo zase co? :( Ukázka, jak dobrý byl Andor vedle téhle dětinské trapárny. ()

loki5

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten úvodní "souboj" s krokoželvou to krásně sumarizuje. Jak se jí nejlépe zbavit, jo už vím připoutáme se k ní lanem. A když trochu zatáhneme nemá šanci (jo je nás sice jen pět, ale to musí na těch pár stovek tun v pohodě stačit :-D). Člověk se může jen domnívat jak tahle banda mentálů vůbec přežila tak dlouho nehledě na to že nosit na hlavě kastrol 24/7 asi taky přežití moc nepomůže. Zbytek už jsem nevnímal. ()

Reklama

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý začátek třetí série. Byli jsme hozeni rovnou do vody. Proč taky něco dovysvětlovat. Kdo sleduje osudy Manda, tak si jistě pamatuje výtečný konec druhé serie s Lukem a poslední díly Boby Fetta. Navíc mě mile potešil návrat starých známých z animovaných sérií, kteří nám krásně ožili - ano, mluvím o pašerácích - pirátech (pomrknutí po Hondovi a spol). Už v Bobovi Fettovi mě víc než mile potěšil Cad Bane. Navíc krásná westernová atmosféra. Máme tu i víc rozjetých dějových linek. Tento “pilot” třetí řady to nemohl rozjet líp. p.s. Kdo se diví, proč je Mando opět s Groguem, tak tomu doporučuji kouknout na seriál Book of Boba Fett. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za ten nesmírně krátký 58 sekundový ohled "v minulých dílech jste viděli" bych někomu vrazil facku, protože od konce 2. série se toho stalo daleko více, a pokud jste neviděli Bobu Fetta, můžete být lehce ztraceni. Nicméně už 1. epizoda 3. série mě bavila daleko více, než celý Boba Fett (až na ty 2 klíčové epizody). Je to opět hravé, vtipné, roztomilé, pěkně natočené a postavy jsou napsány na jedničku. Ale tak na to jsme u tohoto seriálů už zvyklí, že? ()

jim_clark65 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už tak očividné to ani nemôže byť :D , z Manda je len čistá stupídna prvoplánová videohra, ktorú by ste dostali, ako CDečko niekde v cereáliách, do toho ešte používajú celý seriál, ako promo pre toho "alzáka", o ktorom každý prízemne uvažujúci človek povie: "ááh, no nie je ten Grogu tak chutnučký?".  Tento diel, akoby pokračoval v logike a kvalite tam, kde príbeh Manda naposledy skončil = v Boba Fettovi, napr. súboj s tým krokodílom absolútne nedáva zmysel, len lacná sprostosť, ktorá nič nenadstavila len zo seba ostatní Mandovia urobili hlupákov. Taktiež, rôzne prestrihy na "Alzáka" sú asi nejakou zúfalou snahou odvrátiť pozornosť od otrasného a miestami nelogického scenára. (ako napríklad v úvode pri rozhovore Manda s kováčkou) Snáď sa to v ďalších dieloch vylepší ale veľmi by som v to neveril, infantilný Filoni spolu s Favreauom sa budú zjavne len točiť v kruhu a celá táto séria bude podobná úrovni Boba Fetta alebo nebodaj až Kenobiho. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • „Kalevala“, název planety, kterou Din Djarin (Pedro Pascal) a Grogu navštívili, aby viděli Bo Katan (Katee Sackhoff), má v našem světě jiný význam. Kalevala je název finské epické básně, příběhu obsahujícího zpívající čaroděje a mořské příšery. (mikki089)
  • Stíny, které Grogu vidí, když cestuje s Dinem (Pedro Pascal) hyperprostorem, jsou Purrgilové – masivní vesmírné velryby, které cestují vesmírem a mají schopnost cestovat hyperprostorem. (mikki089)
  • Lebka zvířete v kovárně patří vyhynulému Mythosaurovi, který žil ve Vnějším okraji na Mandaloru. Během prvního dobývání Mandaloru za účelem obsazení a založení Mandaloru tak, jak jsme ho znali, byli tito tvorové loveni a vyhlazeni. Jejich lebka se stala symbolem Mand'alor – tradičního vládce všech mandalorianských klanů – planety Mandalore a samotných Mandalorianů po další generace. (Veskoslav)

Reklama

Reklama