Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se vydává na důležitou cestu. (Disney+)

Recenze (73)

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To čakanie sa vyplatilo. Nie je to už taká jazda ako v prvej sérii, ale čo už. Mando sa nám vracia a rysujú sa nám tu nové dobrodružstvá. Isteže nesmie chýbať miláčik obecenstva-Grogu. Nie, nie je to Baby Yoda! Ak mi ešte raz niekto bude flľusať do tváre Baby Yodu, tak mu ho zastrčím pekne hlboko... ehm... Mando vlastne nie je Mando, pretože si dal dole masku (Din Djarin (Mando) je v nejakej odnoži pôvodných Mandaloriánov, ktorí majú prísnejšie pravidlá než ostatní Mandaloriáni), a tak sa musí ísť okúpať do nejakej Živej vody či čo aby bol vykúpený. Preto sa Mando vydá na Mandalór, ktorý je ale spustošený kvôli imperiálnej Čistke (niečo ako holokaust). No, nebolo by to ale prekvapenie keby sa niečo neudialo. Manda napadne nejaký divný General Greivus z Wishu, ktorého ale skolí Bo-Katan. Pýtate sa, že odkiaľ sa nám tu zobrala? Pozrite si seriál a zistíte :) ()

Sebule 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tam!! Mandalorian je zpátky a nesmírně jsem se těšil. První díl jede od začátku do konce, představuje nám piráty a staré známé tváře. Opět vizuál je krásný, hudba je skvělá, ale děj se bude muset ještě dovyprávět trochu, protože bych se nedivil, kdyby nějací diváci byli zmatení. Jinak za mě nesmírná spokojenost zatím. Hodnocení: 8,5/10 ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kto by to cakal, ze po osiali z umeleho "cute" Grogu u fanusikov budu tvorcovia v tretej serii stavat prave na tom? Heh...detinske a hlupucke. Jedine, co v tejto epizode neposobilo ako zle naanimovany moncicak bol CGI prerasteny krokodil. Pod tymi helmami musia byt skarede kozne choroby. :) A tie krcne stavce....juj. Pribeh Mandaloriana v porovnani napriklad s nedavnym Andorom, co do komplexity, ci pripracovanosti je na mile vzdialeny. Slabulinke dvojhviezdie. 30% ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro děti asi dobré. Pro fanoušky SW zklamání.  Herzní epizoda stylu "leť na planetu A, zjisti jméno města, vrať se pod město a splň misi". Jinak žádný příběh, žádná logika. Odmyslete si kostým a Grogu a zjistíte, že to nemá hlavu ani patu. A ten úvod byl teda trapárna, každý na zádech trysky, raketomet ale musí přiletět Mando. Jako proč? A pirát kapitán "černý perly" to bylo zase co? :( Ukázka, jak dobrý byl Andor vedle téhle dětinské trapárny. ()

Demonn 

všechny recenze uživatele

Tak já vám tedy nevím. Těšil jsem se na novou sérii, ale schéma tohodle seriálu mi už prostě začíná připadat ohraný. Jednotlivý díly jsou jako přes kopírák. Mando letí na nějakou planetu, tam se dostane do konfliktu, zjistí, že musí něco vyřešit na jiný planetě, letí tam, cestou se dostane do konfliktu, který zase vyřeší a takhle to půjde dokola až do posledního dílu. Schématem to připomíná herní adventuru, ale otázka je, jestli je možný s opakujícím se schématem utáhnout tři serie a zachovat si úroveň. Já si prostě připadal, že koukám na některý z předchozích dílů a to není úplně dobře. 66% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Po příletu na Nevarro můžeme v pozadí vidět bílý protokolární droid K-3PO. Tyhle jednotky patřily mezi nejdražší na trhu a jasně to ukazuje, jak moc se Nevarro rozrůstá a obchodně kvete. (Veskoslav)
  • Pirátská vlajková loď by měla být starý separatisický křižník, který jsme mohli vidět ve hrách „Star Wars: Republic Commando“ a „Star Wars: The Force Unleashed“. Znamená to, že piráti a jiná kriminální verbež převzala techniku Separatistů po skončení Klonových válek. (Veskoslav)
  • Stíny, které Grogu vidí, když cestuje s Dinem (Pedro Pascal) hyperprostorem, jsou Purrgilové – masivní vesmírné velryby, které cestují vesmírem a mají schopnost cestovat hyperprostorem. (mikki089)

Reklama

Reklama