Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3 (2023) (série)


Kapitola 18: Doly na Mandaloru (S03E02)

(epizoda)
  • USA Chapter 18: The Mines of Mandalore (více)

VOD (1)

Mandalorian a Grogu prozkoumávají zničenou planetu. (Disney+)

Recenze (57)

Slayaphine 

všechny recenze uživatele

Kapitola 18: Expozícia... slabé neľudské dialógy, každá postava iba vysvetľuje čo sa deje, čo sa stalo a čo sa bude diať Groguovi, čo vzhľadom k tomu že nehovorí je dosť nudné. Vizuálna stránka absolútne priemerná, zo zničenej planéty vidíme iba tmavú šmuhu. Choreografia je tiež slabá, zle čitateľná a repetetívna. Hudobný doprovod buď neexistuje alebo je tak priemerný že si ho ani nevšimnete. Seriál stále pokračuje v cameo baráži ktorá už nevyznieva ako úbohá návnada ale skôr ako súčasť príbehu. Dodnes nechápem atraktivitu tohto seriálu s výnimkou pozerania to pre maminku Katee Sackhoff a ocka Pedrita. ()

kristianzen 

všechny recenze uživatele

Šílené scénáristické nesmysly.. To se fakt nedá, nechápu, že to ostatní nezarazí.. V minulém díle neúprosná sháňka po super bojovém droidu, aby pak vzal jako že pohoda, nějakého nebojového, který se bojí?! a ta Bokatan tam roky jen sedí na zadku na trůně a čeká eh.. V závěrečné scéně něco Manda stáhne do obřích hlubin, aby to tam pak jen "postávalo" a "koukalo"?!  Mozek bolí, ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalsi gumaci, nevyhnutny cute Grogu-blabot a x-krat sfilmovany "svet v podzemi". Nebyt stretnutia "mytickej bytosti" v hlbinach, tak epizoda fakt nema co ponuknut. Je pravdou, ze serial ocenia takmer vylucne fanusikovia a znalci lore-u. Este jedna takto slaba epizoda a asi nebudem investovat do dalsich cas. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl měl alespoň oproti minulému jednotný děj a o něco v něm šlo. Oceňuji, že celou situaci nemusí zachraňovat Grogu, ale usoudí, že je lepší vyrazit za někým pro pomoc. Taktéž jsem uvítal, že Din Djarin není úplný Gary Sue a on i může klopýtnout (dokonce dvakrát). Jsem s touto epizodou úplně v míru, i když chápu, že jde o pohádku, která po třech sezónách nemusí každému vonět. ()

JamesConnorG 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10. - Parádní a napínavá jízda skrz depresivní Mandalore. Prozkoumáváčka téhle planety byla pro mě rozhodně intenzivní a smutná podívaná, protože to, co si Mandalore prožil a co z něj zbylo od bombárdace Impéria si rozhodně nezasloužil. Co tuhle epizodu dosti táhne jsou vztahové vazby skrz postavy. Dost mě těší, že se do příběhu pořádně zapojila i Bo-Katan a s Dinem a Groguem tvoří zábavný a zajímavý vztah. Abych byl upřímný, v první epizodě mě moc nesedla, ale tady si svoji reputaci silně spravila a oblíbil jsem si ji opět stejně jako v Clone Wars. Uvidíme, kam nás další epizody zavedou, ale můžu zatím říct, že jsem se 3 sérii dosti spokojen. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Jednotlivé „budíky“ palubního počítače upraveného N-1 starfighter jsou stále v jazyce Naboo. Můžeme zde vidět ALT (Altitude) – tedy madmořská výška, PSI (jednotka tlaku) a M Flight. (Veskoslav)
  • Ruiny města, kde se nachází doly, je bývalé hlavní město Sundari. Poprvé jsme jej mohli vidět v Klonových válkách (od r. 2008) za vlády Satine Kryze, sestry Bo-Katan Kryze. (Veskoslav)
  • V dobách rozkvětu vládci Mandaloru vládli systému, který čítal více jak 1 000 nezávislých světů. Proto se v období Klonových válek snažila jak Republika, tak Konfederace o přetažení sil těchto systémů na svou stranu. (Veskoslav)

Reklama

Reklama