Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3 (2023) (série)


Kapitola 18: Doly na Mandaloru (S03E02)

(epizoda)
  • USA Chapter 18: The Mines of Mandalore (více)

VOD (1)

Mandalorian a Grogu prozkoumávají zničenou planetu. (Disney+)

Recenze (57)

Algernons 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá dobrodružná epizoda, který vše co si připraví, taky zhodnotí a dynamika s Bo-Katan funguje perfektně. K tomu parádní využití a pomrknutí na legendy Star Wars. Nechápu, jak někdo může tvrdit, že se to nikam neposouvá a nic se nemění, přitom ten vývoj je strašně znatelný a jsem zvědavý, jaký bude další vývoj pro Manda. Každá série ho posunula někam dál a tady je nám naznačeno, že by mohl přestat být tak fanatickým. Hype! ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z vizuální nejpovedenějších epizod celého seriálu. Příběh se mi už ani nechce komentovat, neboť je ho jednoduše řečeno poskrovnu. Některé momenty vás praští do obličeje svou "naivitou", ale vztahy postav zaujmou a nesou tíhu veškerého seriálu na svých bedrech. Přidejte k tomu různé potvůrky vytvořené z mechanických části, které se v dnešní mainstream kinematografii tolik neprosazují (velká škoda!), neustále proměňující prostředí, hromadu easter eggů a máte jako výsledek dobře zkonstruovaný produkt. Tato epizoda nesla všechny zmíněné rysy. Během sledování mě to zkrátka přenese na jiné místo a v této epizodě jsem si výlet užil. ()

Reklama

kristianzen 

všechny recenze uživatele

Šílené scénáristické nesmysly.. To se fakt nedá, nechápu, že to ostatní nezarazí.. V minulém díle neúprosná sháňka po super bojovém droidu, aby pak vzal jako že pohoda, nějakého nebojového, který se bojí?! a ta Bokatan tam roky jen sedí na zadku na trůně a čeká eh.. V závěrečné scéně něco Manda stáhne do obřích hlubin, aby to tam pak jen "postávalo" a "koukalo"?!  Mozek bolí, ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl měl alespoň oproti minulému jednotný děj a o něco v něm šlo. Oceňuji, že celou situaci nemusí zachraňovat Grogu, ale usoudí, že je lepší vyrazit za někým pro pomoc. Taktéž jsem uvítal, že Din Djarin není úplný Gary Sue a on i může klopýtnout (dokonce dvakrát). Jsem s touto epizodou úplně v míru, i když chápu, že jde o pohádku, která po třech sezónách nemusí každému vonět. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalsi gumaci, nevyhnutny cute Grogu-blabot a x-krat sfilmovany "svet v podzemi". Nebyt stretnutia "mytickej bytosti" v hlbinach, tak epizoda fakt nema co ponuknut. Je pravdou, ze serial ocenia takmer vylucne fanusikovia a znalci lore-u. Este jedna takto slaba epizoda a asi nebudem investovat do dalsich cas. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Jednotlivé ukazatele palubního počítače upraveného N-1 starfighteru jsou stále v jazyce Naboo. Můžeme zde vidět ALT (altitude - tedy nadmořská výška), PSI (jednotka tlaku) a M Flight. (Veskoslav)
  • V tomto díle je první výskyt planety Mandalore ve hraných Star Wars.
    (Cardo)
  • Tvorové žijící pod povrchem Mandaloru jsou Alamité. Primitivní humanoidní druh, který před čistkou žil na povrchu v neosídlených oblastech. (Veskoslav)

Reklama

Reklama