Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian navštíví svět plný blahobytu. (Disney+)

Recenze (68)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, co si myslet. Vizuál, masky a efekty - to je vše nádherné a vlastně se divím, že když si dají záležet na vizuálu, tak pak to zcela zabije scénář. Black a Lizzy se rozhodně do SW nehodí, nijak naší galaxii neobohacují a spíše ji zesměšňují. Celá zápletka s droidy mohla být celkem fajn nostalgií, ale ne rozhodně dva díly před koncem. Samotný závěr je opět tak trochu deus ex machina a vycucaný z prstu. Nejsem vyloženě zklamán, ale ten scénář by potřeboval sakra učesat. Mandalorian se opravdu stal vedlejší postavou ve svém vlastním seriálu. Nepamatuji si ani jednu jeho silnou scénu v této sérii. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se budu muset smířit s tím, že Mandalorian přepnul do naprosté infantility, která jde naprost mimo mě. Hlavní zápletka se posouvá jak ve stylu seriálů z přelomu tisíciletí a nějaká zainteresovanost do osudů místních postav už dávno zmizela. A nevykoupí se to ani známými herci. Ani zápletka jak z Já, robot. ()

Reklama

JamesConnorG 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. - Epizoda jako samotná se mi líbila. Konečně jsem z ní cítil tu správnou atmosféru dvou předešlých řad, kde Mando plnil své poslání skrz Grogua. Cameo Jacka Black nebo Christophera Lloyda mě dosti potěšil a jsem rád, že tu takový velikány mohl právě tenhle seriál ukázat, co mě ale na tyhle epizodě dosti vadilo byla stupidita scénáře. Nemluvím přesněji o lince skrz Porouchaný droidy, ta se mi naopak líbila a bavila mě. Chci spíše poukázat na fakt, že nám příběh ukaže skupinku Mandalorianu, kteři jsou na zmíněnou misi schopni, ale i přes to hlavní vladaři vyberou nuceně hlavní postavy, aby side quest udělali. Proč? Protože potřebujeme odvyprávět epizodu z jejich pohledu. Udělat to chytře, že třeba ta skupinka Mandalorianu zrovna někde je a nemůže zrovna misi udělat by alespoň zachránila ten můj pocit, že ti vládci jsou tak trochu stupidní. Když pomineme tenhle fakt, tak se mi celková výprava tohodle side questu líbila. Jen už nám zbývají poslední dvě epizody série a mi fakt nemáme jakýkoliv smysl nebo směr téhle série. Snad ty poslední dvě epizody dokážou ukázat, o co tu vlastně jde. ()

mm13

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už len 2 epizódy do konca, takže dopozerám. Ale som v šoku, ako to tak rýchlo (v priebehu dvoch epizód!?) dokázalo klesnúť z vkusného vesmírneho dobrodružstva ľahšej formy do natoľko infantilného braku. Ak tvorcom tento trend vydrží, tak finále tejto sezóny hlboko podlezie aj nie práve najšťastnejší vstup do tohto seriálu. Fakt veľká bieda. ()

Reapper 

všechny recenze uživatele

Opravdu dodnes nevím co vedlo lidi jako Favreau a spol. natočit takovouto epizodu. Side quest story s výdrží na jeden díl chápu, jelikož se pohybujeme pořád v kruhu, ale zasazení na opět neznámou planetu, kterou drží v rukách Jack Black, hrající polohu Jeffa Goldbluma s Ragnaroku mně připadá trochu za hranou. Je zvláštní, že nás před premiérou Giancarlo Esposito navnadil jeho velkou účastí ve třetí řadě a doteď nic. Celá řada opravdu jen tak teče jako potok do neznáma a já začínám mýt pocit, že touto řadou začal možný Sandbox. Tuto, dle mého názoru slabou řadu, bude muset zachránit velmi silný konec, anebo nějaké utajené překvapení. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (7)

  • Bezpečnostní hlas, který promlouvá a uděluje instrukce nejprve v lodi Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff) a posléze ve vysokorychlostní „tubě“, patří Catherine Taber, která například dabovala senátorku Amidalu/Padmé v seriálu Klonové války (od r. 2008). (Veskoslav)
  • Předák v loděnici v podobě bývalého bitevního droida B1 je namluven dvorním dabérem droidů Matthew Woodem. Ten propůjčil svůj hlas i generálu Grievousovi. (Veskoslav)
  • Velitel ochranky Helgait (Christopher Lloyd) byl oficiálně členem Techno Union. Můžeme to vidět při zobrazení jeho profilu. Znak Techno Union je vidět vpravo dole. (Veskoslav)

Reklama

Reklama