Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šokované obyvatelstvo New Yorku děsí série nevyjasněných brutálních vražd. Nemilosrdným zabijákem je záhadný dvoumetrový muž v policejní uniformě. Matt Cordell byl dříve poctivým policistou, který neohroženě bojoval proti zločinu. Po falešném obvinění, se ale ocitl sám ve vězení kde byl nelítostně zohaven a zabit spoluvězni. Nyní se vrací jako zombie a prahne po pomstě. Z hrůzných zločinů je však obviněn vyšetřovatel Jack Forrest, který se i se svou milenkou Teresou vydává po stopě Cordella, aby dokázal svou nevinu... Ve své době velmi úspěšný horor s kriminální zápletkou natočil v r. 1988 William Lustig. V epizodní roli se tu objeví i dnes slavný režisér Spider-Mana Sam Raimi. (Vojcl)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (159)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Solidní osmdesátkové béčko, které je pořádně násilnické, krvavé i hloupé, přesně tak, jak jsme to tehdy měli rádi. I po letech se na něj dá v klídku po nedělním obědě dívat. Nejvíc mě nefascinoval ani tak titulní padouch jako spíš hlavní hrdinka, která ač policistka, tak pořád hystericky ječí, a která vypadá jako zmalovaná prostitutka i ve scénách, kdy už se za prostitutku nevydává. :o) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $1,1miliónaTržby USA $671,382Tržby Celosvetovo $-║ Poriadne béčkový scenár s terminatorsky nezničiteľným maniac copom, aj keď základná téma o vraždiacom policajtovi nie je vôbec zlá ale jej rozvin je riadne mimo až sa ku konci úplne potopí do stratena. Nuž neviem čo si mám o tomto filme myslieť, sakramentsky ma to nudilo, prišlo mi to akési neohrabané a na koniec 80.rokov až moc povrchné, nezáživné. /20%/ ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

Jedno z klasických béček konce 80. let, které ční vysoko nad ostatními filmy stejné váhové kategorie. Originální námět, správně ponurá a tísnivá atmosféra, ve své době ojedinělý a povedený crossover akčního-krimi-hororu, nepřehlédnutelná a nezapomenutelná titulní postava šíleného poldy a král béčkařů - Bruce Cambell v jedné z hlavních rolí... ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Je to pěkná vyvraždovačka plná skvělých akčních scén.Ze začátku jsem si říkal, že to bude blbost,ale jak čas plnyl film si mě získával čím dál více.Matt Cordel byl pěknej záporák a líbilo se mi, že jeho tvář byla stále zahalená tmou až do poslední chvíle.Masakr na stanici byl prefektní a ty autohoničky se mi taky líbily.Není to lekavý horor třeba jako Věc, ale to vůbec nevadí.Příběh a zpracování filmu nemá chybu. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Hovorím si, že zopakujem si túto béčkovú hororovú zabíjačku na blurejku a okrem pár scén, na ktoré som rád zaspomínal, ma to už moc nebavilo. Musím ale uznať, že hudba a atmosféra sa celkom podarila. Rovnako ako herecké obsadenie na čele s mlaďochom Bruceom Campbellom, perfektným Mattom Cordellom, či s fajn fízlom Tomom Atkinsom poprípade s peknou Laurene Landon. Inak priemerná zabíjačka. 65% - 3* ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy Cordell (Robert Z´Dar) vyhodí detektiva z okna policejní kartotéty, je jasně vidět, jak kaskadéra těsně před střihem na dopad těla na vůz zabrzdí lano. (Raziel811)
  • Koronera si zahrál William Lustig, který byl v reálném životě lékařem. (Chatterer)
  • Přestože je film zasazen do prostředí New Yorku, tak se v tomto velkoměstě natáčelo jen tři dny. (Chatterer)

Související novinky

Refn chystá další seriál

Refn chystá další seriál

13.10.2019

Režisér Nicolas Winding Refn (Drive, Neon Demon) se chystá opět ponořit do světa televizní krimi. Pro HBO teď natočí adaptaci kultovní filmové série Maniac Cop. Děj se odehrává v Los Angeles, kde… (více)

Reklama

Reklama